Siste transferdag (Lyn og torden i Tyrkia i dag)

Sitter på jobben nå og venter på siste buss som skl reise fra hotellet kl 12:30. Dette er min siste transferdag og det er i dag akkurat 3 uker igjen til hotellet stenger. Skal bli godt å komme hjem til kjärsten,venner og familie. Og det å gå feire jul hjemme gleder jeg meg til:) Prövde å blogge og legge ut bilder i går om dagen jeg hadde, men det gikk ikke å logge inn. Sitter nå på jobb pc, men kan pröve å få lagt opp når jeg kommer hjem.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
                                                                                 
  Bråvåknet kl 4 i natt av et fryktelig höyt bulder og hele soverommet ble lyst opp. Jeg er kjemperedd for lyn og torden, så gruet meg allerede da til jeg skulle stå opp og komme meg på jobben. Tenkte hele tiden på at jeg må löpe ut i bilen, hjelp så skummelt.

Men jeg kom meg hvertfall trygt og godt inn i bilen og fikk kommet meg til hotellet. Nå har det endelig stoppet å regne,lyne og tordne etter mange timer. Gleder meg veldig til å komme hjem til Norge nå. Selv om det er kaldt der-

NOEN FLER SOM ER REDD FOR LYN OG TORDEN??

Dagen i dag og filmanbefalning

I dag har jeg värt på jobb fra kl 9 til kl 18. Selv om det har värt mye pauser innimellom da. På slutten av dagen min ble det veldig mye sportsaktiviteter. Först fotball, så beachwolley også waterpolo. Men det er göy, så det gikk jo fint. Dagen på jobb avsluttet jeg med movie time i miniland fra kl 17-18. Merker det blir mindre og mindre gjester nå. Enda det er höstferie. Så det merkes at sessongen snart er slutt ja. Kun 3 uker igjen. Sitter på balkongen og det er begynt å bli litt kaldt på kveldene. Sitter her i shortsen og det er litt kjölig. Så jeg får vel komme meg inn å legge meg tenker jeg. 

Men först så vil jeg bare nevne en film jeg så i sta. Den var veldig bra og den er absolutt til å anbefale folkens. Så hva venter du på?:P:P
dsc07490
GOD NATT ALLE SAMMEN 🙂

Dagen i dag

I dag har jeg hatt fri, slik som alle andre lördager. Har ikke fått värt på stranden på lenge, så tenkte det var på tide å få litt brunfarge nå. Har jo tross alt bare litt over 3 uker igjen her i Tyrkia nå. Gleder meg fryktelig til å komme hjem og savner kjärsten min utroooolig masse. Og selvfölgelig så savner jeg familien min og alle mine gode venner.

Håper på at ukene går fort nå. for savnet etter å komme hjem er virkelig stort.
dsc07481
Men kommer til å savne 30 varmegrader og bare ligge å chille på stranda når jeg har fri.

Shopping i Tyrkia

jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle shoppe mer, men desverre klarte jeg ikke å holde dette nå heller. Måtte bare ut å handle meg noen skjerf til vinternorge, men endte selvfölgelig opp med mer da 😛 

og her er det jeg handla i dag da:
2 stk skjerf,som jeg egentlig skulle ha
dsc07463
også endte jeg opp med dette her også da:
dsc07462

en grönn håndlaget veske:)

dsc07461
2 gensere,1 stooor veske,16 par sokker og et skjerf. 130 Lire ( 520 NOK ca) for alt dette:) Handlet på min yndlingsbutikke Ullaredet.
Så noe morsomt  når jeg var ute å handla. Så det måtte jeg bare ta bilde av dette:
MORSOMT BILDE
dsc07453
Og her lå katten oppi og sov sammen med armebånda:P:P heheh
Pröve å la vär å shoppe mer nå? trenger ingen ting mer.

Blogg.no har värt stengt i Tyrkia

Endelig får jeg blogget igjen. Har ikke fått blogget på en stund ettersom jeg ikke fikk logget inn:( Det sto at blogg.no var sperret av i noen land pga noe spam greier. Men endelig er jeg tilbake og håper jeg får fortsette å blogge nå den siste måneden jeg har igjen her i Tyrkia. Tempraturen er fortsatt nydelig er noen og 30 grader på dagene, mens kveldene er litt kjöligere. 

dsc07425
og nå ville plutselig ikke bilde väre rett heller nå:( jaja, det er rett på datan og rett på kamera, og plutselig er det skeivt her på bloggen. jaja. Får fikse på det senere.
Men jeg er ialefall tilbake å blogger fra Tyrkia. Selv om datan min tydigvis har tatt ferie, så får låne Lindis sin (hun jeg bor med) 🙂