2 år sammen med gutten min

I dag er det nyttårsaften og det betyr at det er 2 år siden gutten min spurte om jeg vill være hans prinsesse. Og det ville jeg jo selvfølgelig og angrer ikke på det. Vi har hatt 2 år med masse fint sammen, og selvfølgelig både oppturer og nedturer. Ingen forhold har bare oppturer. Og om folk aldri krangler eller diskuterer kan man vel si så vil jeg ikke kalle det er perfekt forhold. Vi har hatt det masse gøy sammen og jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg gutten min. Og på påskeaften 2009 så ble vi forlovet også. Da fridde skjønningen min til meg

Vi ble sammen kl 00:00 så når det er fyrverkeri i dag så blir det 2 års kysset. Sammen med han som gjør alt for meg og som er så utrolig snill mot meg. Håper på en utrolig koselig kveld med forloveden min<3

Elsker deg gutten min:)


Bare min sin (L)

Nyttårsforsetter

Nei vettu hva, jeg gidder ikke ha noen nyttårsforsetter. For jeg vet at nyttårsforsetter betyr kun en ting det. De er veldig lett å bryte. Eller ialefall jeg er flink å bryte dem. Tror jeg klarte det en gang. Å det var vel å ha godterifri i et halvt år ellerno sånn. Men da fikk man jo selvfølgelig penger for det. Så i år tror jeg ikke det blir noen nyttårsforsetter. Men kan sette noen småmål for hva jeg vil få til etter nyttår:

Altså ikke nyttårsforsetter, men noe jeg vil få til på ny året:

– Få meg en jobb
-Spise litt sunnerer
-Bli frisk i armen som jeg har hatt vondt i nesten 3 år nå
-Og når jeg blir frisk i den vil jeg gjerne begynne å trene ordentlig igjen
-Gå litt oftere turer
-Finne på litt mere gøy med kjærsten min
-Prøve å bli litt mer ryddig

Kommer ikke på fler ting akkurat nå, men er sikkert 1000 vis av flere ting.

Men ikke minst så er det superviktig å være blid, glad og hjelpsom
Og her er jeg hoppende glad:) Jeeeej nytt år nye muligheter.

Har du noen nyttårsforsetter eller noe du vil få til på nyåret?

Masse nye klær i dag

I dag har vi vært på sentre igjen og endelig fant jeg meg noe som jeg fikk lyst å prøve. Kjøpte blant annet 3 tights da. Elsker å gå rundt i det og de er jo veldig fine de ola tightsen. Så da blei det 2 mørke og 1 lys. Også ble det 3 topper på meg også da. Alt ble kjøpt på H&M. Nå får de straks inn masse nye klær der og det er masse fint som kommer. Hvertfall i følge katalogen jeg kikket i.

Her er hvertfall det jeg kjøpte meg i dag da:

Litt i tvil på om jeg skal ha den til venstre. Kanskje bytte den. Likte de to til høyre best med glidelås nederst.

Og alle 3 toppene samla sammen da:

Da har jeg hvertfall fått shoppa littegran.

Godt Nytt år alle sammen:)

Nyttårsaften

Ja, i morgen er det nyttårsaften da dere. På nyttårsaften så pleier jeg som de fleste andre ungdommer å gå ut å feste. Gjerne så starter man med en god nyttårsmiddag gjerne bestående av kalkun ellerno sammen med familien eller gode venner. Og etter det så drar man gjerne på en og annen hjemmefest med andre ungdom. Og kl 00:00 så skyter man opp fyrverkeri.

I år skal jeg faktisk ikke ut å feste. Vi er fortsatt hos familien til kjærsten min litt utenfor Bergen. Og vi kommer til å være her på nyttårsaften. Og det er overaskende at jeg ikke føler trangen til å gå ut å feste på denne dagen. Har blitt bedt flere steder hjemme. Men ikke denne nyttårsaften. Gutten min og jeg har nemlig 2 års dag. Håper vi får en utrolig flott dag sammen.

Så når dere har fyrverkeri kl 00:00 så må dere tenke på oss som har 2 års dag. Hehe

I fjord ble det jo en ny regel om at man ikke får skyte opp sånne ordentlige raketter lenger. Kun sånn batteriting som står på bakken og sånne småting da. Det må jeg ærlig inrrømme at ikke er helt det samme altså. Men kan jo skjønne de alvorlige konsekvensene samtidig da.

Her kommer noen bilder fra tidligere nyttårsaftener sammen med gutten min:
nyttårsaften 07/08

og vårt første kyss som kjærester da Mads akkurat hadde spurt om jeg ville være prinsessa hans:

(man ser tilogmed lykkestjerna vår over oss) Hihi

Og her var hele gjengen samla,vi står til venstre å er opptatt med å kysse,nyforelska vett:

Nyttårsaften 08/09 1 års dagen vår:

Kjekken min joh 😉

Huff for noen bilder under her 😛

 1 års kysset

<3 <3 <3 <3 <3 <3 ELSKER DEG GUTTEN MIN <3 <3 <3 <3 <3 <3


OG GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN:)

Jeeej,har fått låne en liten og søt data

Jippi,jeg har fått låne en superliten og supersøt liten sak. Nemlig en netbook eller hva det nå heter. Den er ialefall veldig liten og dermed også litt uvant å skrive på. Godt jeg har så små fingre. Hihi. Har fått låne denne av svigersene mine da veitu. Så slipper jeg å kjede meg ihjel pga ladern til datan min er broken. Så det er jo bare supert.


Så her sitter jeg å blogger med en liten og søt netbook.

Pitteliten data

Så vi blogges 😉

Blir uten data noen dager

Uff, for noe dritt. Nå er ladern til datan ødelagt igjen. Det er bare litt over en uke siden sist. Så utrolig kjipt altså. Vi er forstsatt i Bergen og reiser hjemover på fredag tror vi. På torsdag, altså i morgen på nyttårsaften så har jeg og gutten min 2 års dag. Det er herlig da. Tror ikke det blir noe festing denne nyttårsaften, som vi pleier å gjøre. Så håper vi får en fin 2 års dag forde. Lurer på hva jeg må gjøre med datan min. Det er den tredje laderen som har blitt ødelagt på noen måneder bare. Huff å huff.

Ikke alltid bare bare å ha bærbar data. Blir nok ikke så masse blogging nå de nærmeste dagene, men skal selvfølgelig prøve:)

Vært på salg

Men det ble ikke særlig masse. Det ble å få byttet noen klær mads hadde fått også kjøpe noen småting som vi trengte. Vi hadde planer om å kjøpe elektrisk tannbørste og det fikk vi kjøpt oss. Her er ialefall litt av det jeg kjøpte i dag.

Den elektriske tannbørsten vi kjøpte i dag:

Har glemt igjen rettetanga mi hjemme, så kjøpte en liten og søt en. Kjekk å ha når man skal ut å reise:)

Verdens beste er sykt god kake, og nå hadde de sånn kakemiks på tilbud. Så jeg kjøpte en sånn en. gleder meg til å prøve.

Også kjøpte jeg bare litt nødvendighetsting som Q-tips,sminkeservietter og hårspray.

Kjørt laaaang, også var det fullt på kinon

Det er så sykt typisk veitu. Vi kjørte fra Øygarden og til Bergen, det tar vel ca 50 min ellerno. Og vi hadde beregna god tid siden vi tenkte det sikkert var ganske mange som skulle på kino. Men at det var så mange hadde vi vel ikke akkurat sett for oss. Så det ble selvfølgelig ingen kino på oss i dag. Vi gadd ikke se noen andre. Hadde jo sett de fleste av filmene som går. Vi så heller på det som en kjøretur da, i drittværet. Snør jo som bare det ute.


Litt sliten , våt ,kald og drittlei snø/regn.

Mamma ringte meg i stad, hun hadde det fantastisk varmt i Egypt. Ble ikke litt misunnelig på¨varmen der nede da. Ånei. Her er det jo iskaldt syntes jeg. Nå ligger jeg under dyna å prøver å få varmen i beina mine igjen. Kalde Norge.

Kino i dag

I dag skal vi inn til sentrum å se på kino. Vi tenkte å se på luftslottet som sprengtes. Siden vi har sett menn som hater kvinner og jenta som lekte med ilden, så må vi nesten få med oss denne også. Begge likte de to forige filmene og håper luftslottet også er like bra.

Så nå blir det å reise å kjøpe litt godis på butikken vel, også reise innover til byen.

Har du sett lufslottet som sprengtes???

Verdens beste pålegg,Løkrulade

Eller nesten da. Jeg snakker om løkrulade fra Gilde. Det er et utrolig godt pålegg. Det er noe alla servelat, bare at den har mer smak da. Men når du ser den i butikken så ligner den ganske mye. Vi spise alltid løkrulade når vi er her utenfor Bergen. Prøvd å se etter den hjemme også, men tror ikke den finnes på Østlandet ellerno. Så hver gang vi er her, så hamstrer vi med oss hjem og legger i fryseren. Og den er like god når den er tint opp.

Så denne blir det til frokost hver dag når vi er her altså. Nam.

HAR DU SMAKT LØKRULADE??
HAR DERE LØKRULADE DER DU KOMMER FRA??