Fått meg ny favoritt snop

I går var jeg på butikken og gikk forbi smågodtstativet. Har ikke vært der borte på lenge, og så masse nye ting fra Candyking som jeg ikke har sett før. Jeg skjønner seriøst ikke åssen de har kreativiteten til å lage så sinnsykt masse forskjellig. Når jeg var på butikken nå så jeg noe de hadde kalt for Gull hval. Det var kjeks som var kledd med sjokolade. Jeg er ikke akkurat noe sjokolade menneske. Aldri likt det noe særlig godt, men jeg måtte nå bare prøve de nye valene. Eller fiskene som jeg ville kalt dem da. For det er jo faktisk sånn gullfisk som du får/fikk kjøpt i pose før, med sjokoladetrekk utenpå. Og det var en supergod kombinasjon, det var veldig smart. Så jeg har hvertfall finni noe jeg liker sykt godt når det gjelder smågodt nå.

Her er de gullfiskene de ialefall solgte før, vet ikke om de har dem enda jeg. Så det smaker sånn med sjokolade utenpå.

Okey, jeg gir meg. De har formet dem sol valer. Men de smaker gullfisk 😛

Har du smakt gull hval?

Enda en ting du kanskje ikke viste om meg

Når jeg var yngre så spilt jeg fotball. Jeg digget det og savner det veldig masse, men det har seg sånn at i disse tider er det ikke så lett å få meg seg mange nok til å spille. Jeg spilte fotball i ca 7 år tror jeg, og regner vel med det var pappa som fikk meg til å starte med det. Så fotballinteresert som han selv er, så må det nok nesten være det. Fant frem et supergammelt bilde fra da jeg var yngre og spilte fotball.

Så her er et bilde av meg fra fotballen:

Før

Kanskje det kommer fler innlegg om ting du ikke viste om meg 🙂

En sykt god Juice

Nå har vi akkurat vært ute og gått en herlig tur. Merker det er litt kjølig ute med -10, men det er jo mye mildere nå enn det var tidligere i vinter. Man merker at man blir litt kald og får lett røde roser i kinna etter å gå 1 times tur. Endelig fikk jeg Mads ut å gå en tur. Han sitter jo bare inne om spiller dataspill osv hele tiden. Er så sykt kjedelig for meg. For jeg hater å bare sitte i ro hjemme. Må ha noe og gjøre hele tiden, og elsker å være med andre folk. Så jeg savner Drammen veldig masse og alle vennene mine.

Men nok om det, var innom butikken når vi gikk i sta og da kjøpte vi en juice som vi tok 1 glass av hver når vi kom hjem. Den er så sinnsykt god denne juicen, frisk og god. Bare tenker på hvor god den må være på sommeren jeg. Ta et iskaldt glass med denne juicen når det er stekende varmt ute.

Sydtyrol-epler. Denne er sykt god og er nå en av mine favorittdrikker sammen med denne godsaken her selvfølgelig

Og min favoritt nr 3 som jeg er veldig glad i er vann, iskaldt vann. Gjerne med isbiter oppi.

Vossvann er godt det, men veldig dyrt også spørr du meg. Så jeg bruker nå bare flaska jeg da, med vann fra springen og setter i kjøleskapet:)

Overtrøtt= dårlig humor

God natt alle dere der ute. Jeg er fortsatt våken, men skal prøve å sove nå. Gutten min er på nattskift og jeg hater og være alene hjemme. Det er ikke det beste jeg veit for å si det sånn. Så gleder meg til gutten min kommer hjem:) for snart starter langfrien hans. Og det blir herlig.

Drikke masse vann:) Godt med kaldt vann.

Men nå over til overskriften. Jeg har sykt dårlig humor når jeg er overtrøtt og her er noe vi syns var veldig morsomt her om dagen om måtte dokumenteres med bilde. Og det er hvertfall morsomt nå som jeg trenger søvn.Jepp, det er starin fra lyset. Men hva er den formet som??

Ja, jeg vet jeg har rar humor. Men jeg er overtrøtt og bør sove nå.

SÅ GOD NATT :):)

Kinamat

I dag var jeg sliten etter en hel dag ute på jobb i barnehagen. Hvor vi gikk på ski og koste oss. Så når jeg kom hjem fra jobb så bestemte Mads og jeg oss for å prøve ut en kinareastaurant i Hønefoss som vi ikke hadde vært på før. Og der bestilte vi Takeaway. Jeg ble helt sjokkert over når jeg så all maten vi fikk. Det var jo nok til 2 middag i hver av våre retter. Så altså det for 2 kunne fint vært til 4 personer. Og prisen var veldig fin også. 99 kr pr rett kostet det vi tok ialefall. Mads bestilte noe kjøttgreier i kurry saus. Mens jeg bestilte sånn med halvt av kongereker i sursøt saus og biff chopsuey eller hvordan det nå skrives. I tilegg så fikk vi med gratis forett som tydligvis alle får, dette var sånne rekechips som det kalles.

Var så sinnsykt mat, og jeg orker vel kun bare under halvparten av middag, samme med Mads. Så da har vi middag for i morgen også.

Den plastboksen med ris var veldig stor og hele den skulle Mads ha alene, for til min lå det ris oppi. Sykt mye mat for 198kr tilsammen.


Se så sinnsykt masse mat liksom i en rett. Ikke rart dette blir til 2 middager. Kanskje 3 også.

Kinamat er ELSK <3

Liker du kinamat?

Dagens Outfit. haha

I dag har jeg vært på jobb igjen. Blir 3 dager med jobb denne uken å. Mandag, Onsdag og Fredag. Jeg liker jobben bare mer og mer jeg. Blir skikkelig godt humør av å jobbe i en naturbarnehage med så mange hyggelige og søte barn. Og hyggelige ansatte, det har jo så masse å si.

I dag har vi vært i skogen og på skitur med barnehage, det var superkoselig og et fantastisk skiføre. Solen tittet også masse frem og det var jo bra. Her er dagens Outfit (varmedress) hehe.

Barna som tok bilde av meg og det var stas for dem skal jeg si. Så jeg blir vel seende ut som en kjempe når bilde blir tatt nedenfra.

viktig å kle seg godt når man er ute i skogen i flere timer.

strike a pose:)

Og barna syns det var så gøy når man lagde rare grimaser og de tok bilde.

Her var noen bilder fra i dag. Det ble tatt mange bilder med kamera mitt på mobilen. For det var superstas for barna i barnehagen kan jeg bare si. Hehe. Og ikke minst ble det mange filmer de filmet, rart hvor mye barn får med seg. Det var gøy å se filmene når jeg kom fra jobb. Hehe.

Nå sitter jeg her å koser meg i joggedress etter et lang og deilig bad. Nå blir det Kinamat, som vi har hentet take-away:)

Hva har dere gjort i dag da?

Dagens middag

Lettvin og enkel middag som nesten gjør seg selv.

Du trenger (til 2-3 personer)
– 2 kyllingfilet
– Hakket brokkoli
– Purre
– Løk
Sikkert godt med gulrot også,men det hadde jeg ikke.
– matfløte
– Creamy curry chicken kryddermiks fra Santamaria.
– fullkornris
-maisenna
– 1 ss smør

1.kutt opp kyllingfileten i små biter og stek gjennomstek i stekepanne.
2.Hakk opp alle grønnsakene og tilsett sammen med kyllingen i en ildfast form.
3. smelt 1 ss smør i en kjele, og tilsett ca 1ss med maisenna jevner og rør godt. tilsett så litt matfløte og 2ss av santamaria kryddermiksen. Deretter rører du godt og kan gjerne tilsette 2 dl med vann.
4. Helle så dette over alt i den ildfaste formen og stek i 10 min i oven på 200 grader.
5. Mens denne står i ovnen så kan fullkornsrisen stå å koke for seg selv.

Sikkert veldig godt å droppe risen og heller servere med en salat som inneholder ruccola salat.

Men dette smakte hvertfall veldig godt og håper du likte middagstipset for i dag.

Hjemme i Hønefoss igjen

Da var vi kommet hjem etter en lørdagskveld med festing i går. Ble en koselig kveld i den nye leiligheten til Helle, hvor vi etterpå dro ut på byen. Jeg og Mads overnattet der og det morsomme var at vi skulle sove på en sånn dobbel luftmadrass ting. Men vi fikk ikke skrudd på denne proppen. Så lufta merket vi seg sakte men sikkert ut av madrassen. Og når vi våknet på morgenen så lå vi på en madrass som var helt tom for luft. Hehe. Men den var veldig god å ligge på når det var luft i den da. Så skal bli godt å sove i godsenga igjen i natt. Takk for en fin kveld med noen av de herlige menneskene i Bø-gjengen. Håper det blir gjentatt litt oftere.

Slenger bare med noen få bilder, tok ikke så mange med kamera mitt egentlig:

Heidi,Tina,Ole,Ine,Helle,Stian,Anne-Lise,Mads(gutten min)

Vannpipa mi innvies:) Det du ser er frukttobakk, med banansmak.

Vi fikk søte hjertekort når vi kom, Mads fikk rosa skrift <3 Og han klarte ødelegge sitt ved å ha det i lomma:O

:(:( Neida:P hehe


Mads sin alle barna vits:)


Åhhh, så seriøs:P og Mads stikker hode med på bildet

Jeg kan smile/le også.hehe

Nå skal jeg ta meg et herlig bad, få fantastisk masasje av kjærsten min og legge meg:)

God natt alle sammen.

Hva har du gjort i helgen?

Kjempegod sjokoladekake

Dene sjokoladekaken er min favoritt. Den slår alltid godt ann på bursdagsselskaper eller om du får folk på besøk. Den kan også fryses ned i biter og smaker like godt.

Sjokoladekaken heter barnas beste:
1 porsjon

150 g smeltet smør
7 1/2 dl kefirmelk
6 dl sukker
1 ss natron
6-8 ss Nesquick-pulver
10 dl hvetemel

GLASUR
300 g melis ( ca 5 dl)
100 g smeltet smør
3-4 ss Nesquick-pulver
litt sterk kaffe( jeg bytter ut kaffe med litt varmt vann)ikke kaldt, da klumper det seg.
3 ts vaniljesukker

slik gjør du:

Bland alt det tørre i en bolle og så det flytende og rør godt sammen. Helles over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Stek ved 200 grader i 25-30 min. på nederste rille i ovnen. Sjekk med en pinne om kaken er ferdig stekt. Avkjøl på rist.
Bland alle ingrediensene til glasuren og pisk den godt. Blir den for tykk, tynnes den med kaffe(eller varmt vann) og blir den for tynn, har du i melis. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med smarties, nonstop eller kokosmasse.


Røra er lagt i langpanne og er klar for 25-30 min i ovnen.

Akkurat kommet ut av ovnen, så skal den på rist og nedkjøles før man tar på glasur.

Her er det tatt på herlig glasur også gjelder det å forte seg å ta på pynt på kaka før glasuren stivner.

Enkel å lage og supergod kake:)

Jeg er så happy happy

Jeg er superhappy nå. For på lørdag så er det fest med bø gjengen i Drammen hos Helle. Hun har flytta i en leilighet midt i sentrum. Så det passer jo supert. Med en gang jeg fikk invitasjonen tenkte jeg at det hadde jeg syyykt lyst til, men det er alltid noe som kommer opp så det ikke passer. Jeg ringte Mads å hørte om han jobbet på lørdag, og ja han skulle jobbe natta da. Så sa jeg at vi hadde blitt bedt bort på fest til bø gjengen som jeg ikke har sett på 1 år. Og da sa han med en gang at han hadde en del fri så han kunne ta lørdagen fri.

Har du popcorn i nesa???(veldig intern)

Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå, jeg saver alle de folka så sykt mye og alle de kule festene vi hadde. Seriøst jeg er som en unge på julaften nå liksom. Jeg har verdens beste kjærste akkurat nå, som tok seg fri for at jeg skulle få se igjen venninder. Så jeg er glad glad glad.

Derfor må jeg mimre med noen herlige bilder fra studietiden i BØ:


Meg i gamle leiliheten:)

helle,meg,anna,siv,eva,kenneth og heidi


Kenneth har pynta bamsen

Tnååååh <3 good times:)

Gleder meg til å feste med bø folka igjen på lørdag:)