vært å sett på hus i dag

Var å så på hus i dag. Hus til leie altså. Skal ikke kjøpe enda. Siden vi tviler på det er Hønefoss vi skal bo hele livet. Så da drøyer vi heller litt 🙂

Det var et stort og koselig hus. Litt gammelt i stilen, men det var veldig trivelig. Masse plass og 2 store soverom. Kostet 7000 kr i mnd så det er jo veldig bra for et hus. Og stor og fin hage var det også der. Så nå gjenstår det bare å se om vi er de heldige som får leie da. SIden det er 8 stk som skal se på huset etter påske også.


Ikke helt pigg 😛 slitsomt å handle inn før det er påskestengt. Masse folk i butikken og kaos 😛

Kremet fullkornspasta med kjøttpølse

Bestemte meg for å overaske gutten min i dag med middag. Og siden det var  ganske utplokka og tomt her hjemme så ble det noe av varer vi hadde. Og dette ble det endelige resultat.

Du trenger :
– 1 liten løk
– litt hakket paprika
– fullkornspasta
– kjøttpølser
– Toscana krydder
– salt
– pepper
– basilikum
– hvitløkskrydder
– litt hakket ost

Og retten så slik ut ferdig tilberedt :


Pyntet med balsamiko

Smakte godt ialefall 🙂

Tyrkias svar på kræsj pink

Når jeg bodde i Tyrkia i 5 mnd så var det jo masse rart av matvarer, godis og andre varer som man måtte prøve ut da veitu. Masse var veldig godt og annet var kanskje ikke så godt. På matvaresjappa rett ved oss , eller om man kan kalle den det. De hadde vel nesten mer frukt og grønnsaker enn matvarer. Men digga den butikken. Der fikk man herlige og friske frukt og grønnsaker. Men på butikken der solgte de selvfølgelig også is.


Legg merke til tyggisen 🙂

Også var det en is som var der som faktisk hadde samme tyggis som kræsj pink isen. Den var helt lik og smakte helt lik. Tyggisen altå. Men for å være ærlig så slo ikke isen kræsj pink isen. Om jeg får beskrive den var den mer kremet og med bringebær smak tror jeg det var. Kræsj pink er jo en saft is. Men jeg syntes det var gøy at tyggisen var helt den samme.

Nedtur

Jeg gledet meg skikkelig til å se Paradise Hotel i kveld da. Endelig er det mandag og klart for serien jeg bare må ha med meg fra mandag til torsdag. Og nå er det jo påskeferie og man kan virkelig bare slappa av og nyte det å se på tv. Men neida. Paradise har tatt påskeferie. Nedtur Nedtur. Så det var tilbake 5 April igjen. ÆÆÆÆH. Åssen skal jeg klare å vente så lenge. Er jo underholdning på høyt nivå som jeg bare må få med meg hver eneste episode av.

Også er gutten min på nattskift nå. Og jeg virkelig hater å være aleine hjemme. Spesielt når man må sove alene. Vi jenter er ikke skapt for det. Hvertfall ikke jeg 😛

Fler som ikke hadde fått med seg at Paradise har påskeferie??

Påskeferie

Da var siste dag på jobb unnagjort og endelig er det påskeferie 🙂

Skal bli godt med litt fri nå, få sovet litt lengere enn til daglig. Det blir herlig det.

GOD PÅSKE 🙂

Har du noen planer for påsken??

Jeg ♥ positive mennesker

Jeg har hatt en stråleden helg og det har vært mye vi har gjort. Men jeg har fortsatt masse energi til resten av uken. Så blir det påskeferie. I dag så er jeg kjempeglad og føler meg strålende. Senere i kveld skal vi på tuppevare kveld. Har aldri vært på det før. Så det blir nok gøy. Kanskje man finner noe man trenger 🙂

Men nå over til overskriften. Jeg elsker positive og glade folk. Og jeg elsker å være blid, glad og positiv selv. Dager går så himla bra da. Og om man treffer positive mennesker og har en dårlig dag. Så varer ikke det lenge, før du får frem et smil. Godt humør er smittende. Jeg syntes selv at fler burde være litt oftere positive og glade, man får det supert med det . Looooover 🙂

Smil til livet og livet smiler tilbake. Eller smil til folk og folk smiler tilbake 😉 som regel.

Husker jeg sto på statoil i kassen, da jeg jobbet der. Det kom en fremmed dame bort og sa jeg hadde en utrolig bra karisma (god utstråling ellerno sånn) og hun mente man ble superglad av å se noen som var så blide. Hun mente også at det var så ofte man sa det negative til folk eller klagde. Men for hun var det enda viktigere å kunne si noe positivt. Og det gjorde noe med meg. Jeg kommer aldri til å glemme det.


Enda et lite lurt smil

 ♥ Så jeg elsker Positive mennesker♥
 
Hva er din mening om positive mennesker??
Gjør de dagen din bedre om du er i nærheten av dem??

Jobbseminar

I går så var vi på jobbseminar i Lillestrøm. Var superspennende og lærte maaaaaasse nytt. Gleder meg virkelig til fremover nå. Det var et langt suksess seminar som varte fra kl 11 på dagen og til ca 11 om kvelden. Med masse superhyggelige og blide folk. Ikke rart man blir glad da. Dagen var lang, men den gikk veldig fort, siden man hadde det så gøy. Til lunsj var det baguetter med godt pålegg og til middag så var det herlig tapas. Det var superduper godt.


Her har vi funnet oss en god plass bak i rommet, men midt på slik at vi så godt og venter på at seminaret skal starte

Så dette var vår lørdagskveld 🙂

Hva gjorde du på lørdag?

Kylling i sursøt saus

Du trenger :
Grønnsaker etter eget valg, jeg brukte:
-løk
-brokkoli
-gulrot
-rød paprika
-grønn paprika
-annanas
-kyllingfilet kuttet i småbiter.
-krydder velger du selv
-sursøt saus på flaske fåes på invandrerbutikker

Først steker man kjøttet i stekepanne/wokpanne og legger kjøttet på en tallerken. Så blir det grønnsakene sin tur å få frest litt på disse. Så tilsetter man litt sursøt saus blanding og kyllingen man har stekt. Serveres med ris.

Dette var dagens middag 🙂

PS: Spisepinnene byttet jeg bort med gaffel etter kun 3 min 😛

Daffe daff

I dag er det daffedag igjen. Det er utrolig gøy å jobbe i en naturbarnehage, deilig å være ute hele dagen. Men det som skjer når man er masse ute er at man blir trøtt og sigen. Og akkurat det føler jeg litt nå. Har nettopp inntatt et herlig måltid med herlig laks. Som smakte superherlig, og snart blir det på med joggedressen.

Så skal jeg se litt på tv og hvile meg så jeg er klar for en ny dag i morgen 🙂 Blir jobbing hele denne uken her og regner med den også går like fort som forige uke. Også er det ikke alt for lenge igjen til påskeferie. Det blir herlig det.

Var godt med herlig, deilig mat 🙂