Hva syntes du om kjolen?

Denne kjolen kjøpte jeg i Tyrkia i fjord sommer. Jeg bodde der i 5 mnd, s det ble en del shopping. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den, for jeg liker den godt og dessuten er den digg å gå i. Har bare ikke fått brukt den så mye enda, men blir vel litt mer nå frem mot sommeren.

Hva syntes du om Tyrkia kjolen??

Borte bra, men hjemme best

Dar var vi tilbake fra en pinsehelg på hytta i Sverige. Det var en koselig helg med masse god mat og god drikke. Været var heller ikke til å klage på nei.

Når vi kjørte hjemover stoppet vi selvfølgelig på grensa å handlet litt mat, drikke og godis. Så nå er frysern halvfull 😉

Meg i bilen

Nå har jeg spist så masse godis på turen hjem at nå ligger jeg bare rett ut 😛 neida. Hehe. Men man blir litt sliten av å reise noen timer også. Borte bra med hjemme best.Så godt å komme hjem å slenge seg ned i soffan. Vurderer om jeg kanskje skal se på danske paradise.  Maybe baby. Kose seg meg kjærsten sin <3

Dagens morro skilt

God morgen eller God morgon som de sier her i Sverige. Vi har akkurat spist en herlig frokost ute på verandan. Været er skiftende. Det får liksom ikke bestemt seg. Plutselig er solen der også kommer noen skyer å ødelegger. Så i dag blir det vel en titt rundt om på stedet her.


Herlige prinsesse senga som vi sover i  😛


Liker stilen, rosa og søtt.

Og her er skiltet som henger utenfor døren til rommet i huset her. Måtte ta det med 😉

Åhhhh, fillern 😛

På hytta i Sverige

I dag har vi reist til Sverige. For å besøke pappa og Anita( samboeren til pappa( på hytta/huset dems. Her er det veldig hyggelig, men er et stille området her. skikkelig bondeområdet. Stilen inne her er supergjennomført og det digger jeg 🙂

Vi har vært ute å padla kano og nå skal vi straks grille 😉


Klar for avreise fra Hønefoss

Velkommen til Sverige 😉

Huset med fremside hage

Mads på tur i hagen

Også meg da

Kommer fler bilder senere 🙂 av innvendig hus og fra kanoturen vår. God pinse til alle sammen.

Pavlova (Himla god 17.mai kake)

Denne kaka er himla god

Ingredienser

 • Marengsbunn:
 • 4 stk eggehvite
 • ¼ ts salt
 • 250 g sukker
 • 2 ts maisstivelse (maizena)
 • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
 • Fyll:
 • 3dl vaniljekrem
 • 3 dl kremfløte
 • 1 ss sukker
 • blåbær
 • jordbær 

Slik gjør du:

I stekeovn 160 °C, ca 1 time

1. Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Pisk dem sakte sammen med litt salt til de danner et mykt skum. Skru opp hastigheten til boblene i skummet er små og jevne. Når skummet danner stive topper, tilsett sukker, litt av gangen. Pisk til blandingen er myk og blank og alt sukkeret er oppløst. Ikke visp for lenge, da blir blandingen kornete.

2. Vend inn siktet maizena og eddik med en skje. Legg bakepapir på et stekebrett, tegn en sirkel etter en kakeform, ca 22-24 cm. Ha blandingen i sirkelen, form det til en kake, ca. 2,5 cm høy.

3. Stek kaken ca. 1 time til bunnen er sprø på yttersiden, og lyst kremfarget. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Ta den ut og legg den på et fat. Kakebunnen kan lages flere dager før, så lenge den står tørrt

4. Kremen tas på rett før servering av kaken. Pisk sammen fløte og 1 ss sukker, så tilsetter du vaniljekrem og pisker litt til. Så smører du kremen utover marengsbunnen og strør på med bær.

Tips:

Bruk gjerne andre typer bær eller frukt, etter hvilken sesong det er. Marengsbunnen kan du lage flere dager i forveien. La den ligge på et tørt sted, med litt bakepapir rundt.

Har du smakt Pavlova kake før??

VOE i Russetoget

I dag har vært en koselig dag. Vi kom oss ikke opp for å se på barnetog, men vi fikk med oss russetoget. Var mye morsomme outfits og mange kule temaer i toget. Første året med russefeiring i Hønefoss på oss. Er litt større russetog i Drammen, men var koselig å se.

Og plutselig oppå den ene russebilen så sitter VOE (emilie)og venninda hennes Maria, så måtte jo selvsagt ta et bilde. Men akkurat da snudde hun litt på seg. Men man ser hun sitter bakersrt oppå bilen.

Bildet jeg tok fra Russetoget hvor Voe og Maria sitter bakerst-.


Bildet her hentet jeg fra voe sin blogg.

UUUUsj for et bilde, myste mot sola 😛


Har ikke bunad, men har festdrakt 😉

Håper alle hadde en fin 17.Mai. Gratulerer med dagen. Snart kommer oppskrift på den gode kaka jeg lagde i dag. Pavlova kake. Den slo ann.

Kjæreste date ;)

I dag har vært en fantastisk dag sammen med gutten min. Og på kvelden så dro vi ut for å spise en bedre middag. Vi dro på en restaurant som heter Bella blue. Hvor vi har vært flere ganger før og spist. Her har de mange slags retter. Prisene er fine og maten er utrolig god. Porsjonene er store og gode, så er lurt å være ordentlig sulten. Som vi var i dag 🙂


Min mat: black and white biff med bakt potet. Vi fikk også hjemmelagede pitabrød til. Som jeg sa, store porsjoner.

Mads sin: mexikansk pepper stek med fløtegratinerte poteter og pitabrød


Pitabrød som vi også fikk smør ved siden av

Nå skal vi kose og enda mer og se på en koselig film og være enda mer usunne og spise godis. Jaja, det er lørdag. Da er alt lov.

Yndlingsgodteri.

Elsker deg gutten min <3

Vært på sandvika å “shoppa”

Grunnen for at det står " shoppa" i overskriften er for at det ikke ble så masse shopping. Jeg fant meg bare en topp. Hater når det er stap fullt med folk på sentret. Sånn som det var i dag. Og da får man ikke kikket så alt for masse. Blir bare rot og lange køer. Men uansett er det så typisk også.. For i dag hadde jeg en del penger  å shoppe for, og da finner man selvfølgelig nesten ingen ting.


Fikk med meg gutten min på shopping ialefall da, så vi fikk en koselig tur til Sandvika


Gutte min ba meg stirre intenst på han og ikke på kamera, og sånn blei det 😛


Meg i hagen vår 🙂


Dette var kun det jeg shoppet i dag. Topp fra b-young 299

Er du å sånn at når du ikke har penger finner man alltid noe man vil ha, men når man har penger så finner man ikke så lett noe???

Mads mekker

Mads har vært ute å mekkka på scooteren vår i dag. For vi har fått noen nye deler til den. Glad jeg ikke er så veldig teknisk når det gjelder mekking. For da slipper jeg å være ute å fryse 😛 Var ute å tok meg en kjøretur med scooteren vår nå. Den gikk en del bedre nå kan man si 😛

Pimping av vår nye Scooter 🙂

Ny data

Etter at datan min har vært på reprasjon i over 1 mnd har jeg endelig fått meg datan. Eller det vil si jeg fikk en helt ny en. Ikke dumt det akkurat nei. Liker den nye datan kjempegodt 🙂 Det var skjedd en feil da. Siden det hadde gått så sykt lag tid på service så ringe jeg Elkjøp i dag. Og da viste det seg at siden datan hadde vært inne 3 ganger for samme feil så fikk jeg en helt ny en. Eller det vil si jeg fikk 6999 Kr og fikk velge meg en ny data eller bare ta pengene. Jeg valgte meg en ny data som jeg er strålende fornøyd med allerede 🙂 Og den kostet nesten 6000.

Så nå skal jeg bli litt bedre kjent med det nye gullet mitt. Så får trykke meg litt frem.