Anbefaler alle å se denne

Fikk meg litt av et sjokk når jeg så denne videoen. Fikk meg til å åpne øyna enda mer for kosmetikk produkter.

 

Så derfor er det superviktig å bruke ordentlig rene produkter, som f.eks nu skin .Når det gjelder hudpleie har jeg gått over til dette merket.Det er naturlige og rene produkter uten skadelige fyllstoffer. Alle produktene er fuktbasert, slik at porene ikke tettes og huden får puste. Etter å ha begynt å bruke rene produkter har jeg blitt kvitt eksemen min som jeg har sliti med i alle år.

Produktene er sikkerhets-, allergi- og dermatologisk testet.

Bruker du naturlige og rene produkter? Hvilket hudpleie merke sverger du til??

 

Bruker du kosttilskudd?

Jeg startet for fullt å ta kostilskudd til daglig for ca 1 år siden. Og her er min daglige dose med tilskudd 🙂


Antioksidanter, omega 3 , vitaminer og mineraler. 2 av hver til morgen og 2 av hver til kvelds.

Som sikkert mange har hørt så inneholder ikke frukten og grønnsakene like mye næring som de gjorde før, med mindre du kjøper økologisk da. Og siden jeg ikke spiser så alt for masse frukt og grønnst så begynte jeg på kostilskudd. Jeg har i flere år sliti med lavt stoffskifte og har da harr svært lite energi og hatt behov for å sove mange timer hver eneste dag. Men ikke nå lenger, heldigvis. Endelig har jeg fått meg et bra kostilskudd som tilogmed jeg har fått gode bevis på mine blodprøver funker. Kroppen min har aldri tatt opp b-vitaminer, så har måttet ta sånn sprøyte. Men nå har jeg et godt nivå også av b-vitaminer.


Masse energi 😉

 

Dette har skjedd med meg etter jeg startet på kostilskudd for ca 1 år siden:

– Fått mye mer energi, stoffskite er nogelunde stabilt igjen.

– Mye sterkere negler

–  Fått supert imunforsvar, ikke vært syk på lenge

– Ingen mer b-vitamin mangel

– Fått høyere mye høyere verdier på vitaminene på blodprøver hos legen

– Klart å holde meg frisk, selv om jeg nå har jobbet i barnehage i 8 mnd med masse syke barn

 

Så spørsmålet mitt i dag er:

Bruker du kosttilskudd ??

 

Det var iskaldt

I dag var det skikkelig tungt å stå opp. Var iskaldt på rommet og dermed ville jeg absolutt ikke stå opp fra den gode og varme dyna. Men siden jeg skulle på jobb, så måtte jeg jo selvfølgelig stå opp. Og når jeg kom ut av døra så var det dette synet som møtte meg:


Jippi Jippi. NOT.

Bilen og bakken var full av frost. Hvor ble sommern av ?? Gleder meg ikke til vinter nå nei.

Var det frost der du bor på morgenen i dag??

 

Fine biler

Å herre min så mange bilder jeg har på den eksterne hardisken min altså. Det er tusen vis av bilder fra ungdomstiden min med mye festing og gøy. Så kjempe gøy å se tilbake på. Vi har også vært på en del klasseturer og vennindeturer. Og i mappene har jeg jo funnet en del fine biler som jeg har måttet ta bilde av. Så her kommer noen av de søte bilene jeg har tatt bilde av for lenge siden på en og annen tur.


Rosa limousine <3


Meg og janne fant en bil vi sååå gjerne ville kjøpe. Noen år siden 🙂

Redbull bil 🙂

 

 

Fårikål på gang

Nå står fårikålen i kjelen å små koker på svak varme. Det er første gangen jeg har laget det før, så det blir spennende å se om det blir et ok resultat. Det eneste jeg hadde var en superstor kjele, men det får gå for denne gang.

Det fins flere måter å lage fårikål på. Slik lagde jeg min i dag:

Jeg hadde en pakke med fårikål kjøtt som var på ca 1,9 kg og et stort kålhode. Jeg la kjøtt ok kål lagvis om hverandre. startet med kjøttet også kålen. Og mellom hvert lag så strødde jeg litt  salt og hele pepper. Jeg la også litt hvetemel mellom laga. Noen bruker dette og andre bruker det ikke. Jeg bruker det for da blir konsistensen litt tykkere. Så helte jeg på vann. Brukte ca en halv liter med vann. Fårikålen skal koke opp og trekke på svak varme til kjøttet løsner fra beina ( ca 2 t)

 


Bildet er fra matprat.no


Det lukter fårikål i hele leiligheten nå, nam..


Har du spist fårikål i år?

 

 

Today is gonna be a good day

God morgen innlegg fra meg nå ja. Vi var våkne ganske så lenge i går natt, så da ble det faktisk å sove helt til kl 13:00. Men det er godt da, for nå føler jeg meg skikkelig uthvilt. Sola skinner ute og det er bare så nydelig. Jeg har selvfølgelig fri fra jobben i dag. Så får vel starte å nyte dagen nå før kvelden kommer.

To do lista for i dag ser foreløpig slik ut :

1. Henge opp en klesvask ute

2. Reise til Drammen å hente bilen min som er ferdig på verksted <3

3. Lage fårikål

4. Ut å jogge en tur med gutten min

5. se en film.

Det er liksom planen for i dag, så vi bør få ræva i gir snart 😉

Har du noen planer for i dag?

God natt

Natta alle sammen, kjempekoselig at så mange har tatt turen innom siden min i dag. Det setter jeg kjempe stor pris på. I går skrev jeg et inlegg om at jeg lå på topp lista over bloggere fra Ringerike.10.plass på topplista med VOE 😉 Men det jeg ville si er at i dag så ligger jeg på 5. plass. Wohooo. Så tusen takk til alle dere skjønne lesere som gidder å titte innom bloggen. Kjempe koselig.

God natt alle sammen 🙂

Hårmesse i London i oktober

Jej. Gleder meg til midten av oktober. Da skal mamma og jeg på hårmesse i London. Det blir Braaaaaa. Så nå er fly og hotell bestilt.

Sist jeg var på hårmesse satt jeg modell med mitt blonde hår og fikk rosa striper i håret, jeg fikk også krøller av krølltang. Så det var jo bærre lækkert. Prøvde å se på min eksterne hardisk for å se om jeg fant noe bilde fra London med rosa striper i håret. Men så heldig var jeg vist ikke, men tror det ligger på mamma sin data. Men her er noen blondey bilder med webcam. haha 😉 Cute

Siste mote nå er jo grått hår, så blir spennende å se om vi får se mange med grått hår på messa.Hadde på blå linser da veitu.

Det var den tiden det var så poppis å ta bilder med webcam og må si det er veldig humor å bla tilbake å se slike bilder nå. Man tar ca 30 bilder, og noen blir bra. Her kommer bilde av hotellet vi skal ligge på under hårmessen. Gleder meg veldig til London tur med mamman min <3


Rommene


Trenings studio sa du?

Og sist men ikke minst

Svømmebasseng <3 <3

Har du vært i London før?