Er dette en ORB?

Tok bilde av en lekkerbisk jeg skal kjøpe meg om noen år 😉 Og på det ene bildet, det første fikk jeg med en orb, tror jeg. Det er den lille hvite rundingen på gulvet der. Jeg tror at orber er åndelige energier. Og når jeg somet inn på denne lignet det helt typisk en orb. Og hvordan kan man forklare at det er en runding der og 2 sec senere er den ikke der.

Tror du på orber??

er dette en orb?

Da var vi hjemme

Da var vi hjemme fra en flott foretningshelg i Danmark. Var kjempe spennende og møte mange nye menesker og få masse ny input. Og ikke minst få lov å teste ut det helt nye produktet som ikke kommer ut for salg før i 2011. Kan fortelle mer om det senere. Nå blir det nok snart sengen 🙂 Tidlig opp i morgen.

 

 

Jeg har ialefall hatt en super helg sammen med foreldra til min kjære, mamman min, Mads og meg. Er så koselig å jobbe sammen med de 🙂

 

Har du hatt en fin helg??

Alle jenters drøm?

På konferanse i Danmark var det flere som vant slike flotte spa apparater med swarovski krystaller. Jeg ble helt forelska når jeg så dette og håpet virkelig å vinne en slik en. Finnes kun noen få eksemplarer av de med swarovski krystaller og de er jo super flotte.

Jeg sier bare en ting. Fy F så Lekker. Hadde vært i skyene om jeg vant en slik spesielt utgave.

 

Så hva syntes du? Lekkert??

ser jeg gammel ut, eller er det mamma som ser ung ut?

Vi er i Danmark enda og blir her til søndag. Vi storkoser oss på vårt fine hotellrom oppi høyden. I 21.etg, men det er bare kos. I dag har også mamma kommet på hotellet. Og vi har vært på seminar med foreldrene til Mads og mamman min. Det var en kjempespennende og lærerikt jobb seminar.

Flotte mamman min <3

Det kom en dame bort til oss i dag og begynte å prate og prate. Og når vi kom inn på et tema forklarte mamma at jeg var hennes datter. Damen ble lang i masken og trodde vi var søsken. Mamma ble jo glad for den. Så jeg håper at det var at mamma ser ung ut og ikke at jeg ser gammel ut 😉

Jeg har foresten fått tatt min første dose (3 kapsler) av det nye typen kostilskudd jeg fortalte jeg skulle teste ut. Det kommer ikke for salg før i 2011 en gang. Så jeg gleder meg til å ha energi igjennom hele dagen +++. Vi får se hva som skjer. Jeg er en person som må ordentlig se at det funker før jeg tror det. Noen av testpersonene har merket forskjeller etter 3-4 dager på kostilskuddet og andre etter 2-4 uker. Så jeg håper på 3-4 😉


I morgen skal det trekkes 2 vinnere av et flott spa apparat i swarovski krystaller.Litt vanskelig å få hvor flott det var når jeg tok bilde av et bilde. Men du vet jo åssen swarovski krystaller ser ut 😉

Så kryss fingra alle blogglesere for at jeg vinner, tenk å ha noe så lekkert på badet.


Ser jeg gammel ut, eller er det mamma som ser ung ut?

Skjønner du hvorfor jeg håper å vinne dette eller? Lækkert

 

HEI DU

Jeg fant denne skjønne skapningen på gata. Hun sto sammen med flere andre gresskar. Klare til halloween.

Men ingen av dem var like søt som denne snuppa.

Her i Danmark står det mange av dem ute på verandane til folk og utenfor spise steder.

Har du sett masse gresskar i det siste?

Har du sovet så lite før?

Har ikke sovet på 1,5 døgn og da blir det slik. Fy flate så trøtt jeg var. Fått litt energi tilbake nå da:) Men smarte meg lot være å sove i natt, siden vi skulle reise til gardermoen kl 4 på morran. Så det ender opp med en veeeeeldig trøtt Charlotte som føler seg som TRASH 😉 JEJE


Fått meg en fin kamera plass da veitu 🙂 I vinduskarmen.

Men å shoppe det orket jeg da. Det blir man aldri for trøtt til 🙂 Skikkelig bra med shopping her i København.

Badekaret ropte på meg. Og straks ble jeg våken, opplagt og freeeesh.

Har du sovi så lite før?

FLER SOM ELSKER BADEKAR ??

Flotteste hotellet. BILDER

Jeg er helt oppi skyene her nå. VI har vært på reisefot i hele dag, og er nå fremme på hotelrommet i Danmark. Nærmere bestemt københavn.


Ble møtt av flere slike reklame plakater på flyplassen i københavn. Spennende og kjempe stas. Ageloc <3

Vi bor i 21. etg og har fått et utrolig lekkert rom. Så vi er storfornøyde 🙂


Kofforten vår var bært opp på rommet og lå klar når vi kom inn. Luksus 🙂 Ligge å se tv i senga.


Senga vår


Badekar <3 I love it

Det var noen bilder ialefall;)

SÅ HVA SYNTES DU?? FINT??

 

Nytt innkjøp og litt stress

Hei søte, skjønne, vakre, nydelige mennesker. For det er dere virkelig. Jeg blir så utrolig glad for alle de fantastiske kommentarene dere gir meg. Dere er utrolig flotte mennekser. All of you.

Var akkurat på en snarshopping i stad. Skulle ha med en sånn liten koffort. En sånn en som man kan bruke som håndbagasje på flyet. Har helt glemt å fortelle det, men reiser til Danmark i morgen og blir til søndag.


SÅ her er min nye koffort. Veldig kjekt å ha slike som man kan ha med ombord i flyet.

 

Også blir jo selvfølgelig min rosa koffort med. For jeg kan ikke få sagt det nok ganger hvor viktig det er å ha en koffort som skiller seg ut på rullebåndet 😉

Jeg syntes så absolutt Mads (min kjære) skal trille rundt på min rosa koffort 😉 Eller kanskje ikke.

Men nå er jeg litt stressa, for jeg har ikke starta å pakke engang. Og flyet går tidlig i morgen. Så nå skal det pakkes.

Hva sier dere til bilde av min kjære med rosa koffort?

YES OR NO??

Dagens middag, jeg er lat

I dag ble det Kinamat, jeg gadd rett og slett ikke lage middag. Fordi vi reiser i morgen tidlig.

Når jeg skal ha kinamat klarer jeg ikke bestemme meg for hva jeg vil ha, men nå var det lenge siden jeg hadde hatt kylling med sursøt. Så ble det i dag.


Seeeeee, En liten brokkoli 😛  Var ikke værlig mye grønsaker her, men noe.

Liker du Kinamat??