Da var vi klare. Nyttårsoutfit

Da var vi klare for avgang. Selv om Mads skal stå opp kl 05:00 for han skal på jobb i morgen, så blir det en aldrig så liten feiring. VI skal til en kompis av Mads, så blir vi ialefall der til rakettene er skyti opp.  Og når det skjer så er det 3 års dagen vår.

Da er det nøyaktig 3 år siden Mads spurte om jeg ville være kjæresten hans 😉 TNÅÅÅHH

Skal bare fikse håret så drar vi 🙂 Kos dere i kveld a folkens 😉


Sminken i dag ble slik

Og et riktig god nytt år til alle jeg ikke har fått sagt det til 🙂

Ansiktsmaske

WÆÆÆÆÆH.

Da har jeg startet så smått jeg også. Enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Men ialefall begynt å pleie meg selv. Så her er jeg med leirmaske. Krysser fingra for at jeg finner noe å ha på i kveld. Bryna skal nappes, penklærne/vanlig klær skal på og sminken skal deffinitivt også på.

Jeg har vært flink å pleie huden i det minste da i 2010, men flnkere skal jeg bli i 2011

Hilsen TREIGA.

Jeg biter VOE i Ræva

Ok, ikke bokstavelig talt da, for jeg er jo ikke så slem. Men jeg ante bare ikke åssen overskrift jeg skulle ha. Så da ble det til at jeg biter VOE i ræva. Ettersom jeg ligger bak hun på topplisten over Ringerike. Jeg har vekslet mellom 2-3-4 plassen, men nå har jeg holdt på på 2.plass noen dager. And i like it.

Og vet dere hva?? Det er takket være dere 😉

Vi ble bedt til Drammen, med noen venner av meg. Men ettersom Mads skal stå opp kl 05 for jobb i morgen, så var det ikke den lureste planen. Så da blir det feiring i Hønefoss. Vi ble bedt opp til en kompis av oss her i Hønefoss da. Så vi skal opp til han litt senere på kvelden i dag 🙂 Så lipper vi i LOOOONE aleine på 3 års dagen vår 😉

JEG ANER IKKE HVA JEG SKAL HA PÅ MEG :O ÆÆHHHH. KRISE. NEIDA. Finner nok noe.

Smask på dere, og riktig godt nytt år. Drekka med måte for de som skal drikke. Og vær forsiktig med fyrverkeriet.


Har du bestemt hva du skal ha på i kveld??

3 år med GUTTEN min kl 00:00


Ny sofan vår <3

3 år sammen med min kjære har vært helt fantastisk. Vårt forhold har som alle andre forhold hatt både oppturer og nedturer. Nedturen er det svært få av nå etter å ha vært sammen så lenge. Vi har det utrolig bra sammen nå. Jeg har fått meg en kjæreste som gjør alt for å gjøre meg lykkelig. Har er supersnill mot meg og fikser alt som måtte trenges. Stiller opp for meg 100 % om det skulle være noe, og det er utrolig viktig for meg. Verdens beste kjæreste, jeg kunne ikke hatt noen bedre. ELsker deg gutten min <3 Forloveden min <3 Du betyr alt for meg.


Helt i begynnelsen av forholdet <3 Vært sammen 2 uker og var på vår første sydentur:)


Har ingen nye bilder. Så får bli med disse <3

ELSKER DEG GUTTEN MIN <3

 

Gratulerer med 3 års dagen til kjæresteparet og et RIKTIG GODT NYTT ÅR til dere SØTE LESERE 🙂

 

FØR og etter bilder atopisk eksem

Jeg satt å så igjenom gamle bilder i sta. Og det var da jeg inså hvor heldig jeg er nå. Jeg har sliti med noe som heter ATOPISK eksem i 23 år. Jeg har vært hos mange leger og også hudleger, og prøvd ut det meste av kremer. Uten noe hell. Nå sitter jeg her med eksemfrie hender.

Selve behandlingen å bli kvitt eksemen gikk raskt, men det er først nå jeg har lært meg hvor utrolig viktig det er med gode ingridienser i hudpleie produkter. Det finnes mye dårlige produkter der ute, som ikke er bra for huden. Produkter som faktisk kan gi eksem og andre hud plager som f.eks kviser. Jeg er hvertfall utrolig glad når jeg ser tilbake på disse bildene. At jeg slipper å ha disse plagene lenger. Det var mye smerte, kløe og blod. På natten lå man å klødde så det ble åpne sår, og bare man fikk vann på så svei det og hendene tørket ut.

Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

SLIK SER HENDENE MINE UT NÅ. DESEMBER(2010):

Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


Heeeeelt borte 🙂 Gjett om jeg er HAPPY 😀


Begge henda.

Så det trengs tydligvis ikke leger eller hudleger for å bli kvitt Atopisk eksem, jeg tok tak i problemet på egen hånd. Det er velig viktig hva man putter på huden:)

 

 

PS: jeg får stadig forespørsler her på bloggen fra folk som lurer på hva som hjalp meg og om jeg kan sende over bilder så de kan vise til venner som sliter med samme problemet.  Så om noen har noen spørsmål om eksemen, send gjerne en mail til [email protected]

 

Dagens innkjøp

Ble ikke så voldsomt til innkjøp i dag akkurat. Men hadde uansett en koselig shopping tur med min kjære. Selv om det kanskje ikke er det beste han vet, så var han med og like blid som alltid.

Men den jeg kjøpte ble jeg dødsfornøyd med.

Også når jeg har den på blir den slik:

Selv om det ble bare en ting så ble jeg veldig fornøyd med skjorta  fra H&M

PS: husk å meld deg på Topplisten min HER

Hva syntes du om innkjøpet??

Sandvika shopping + OUTFIT

Vi dro til Sandvika for å shoppe litt i dag, foranring fryder. Og Sandvika er jo kjempe stort og har så mye butikken. Det var masse salg der, og det var ikke fullt så utplukket som det er fler stedet i Hønefoss.

Innkjøp kommer  straks, men nå kommer OUTFIT.

Elsker å ta på denne Leppestiften for å provosere Mads. For han syntes jeg ser ut som en bestemor med den. MOAHAHAH.


Genseren på bildet er foresten den jeg kjøpte på salg på H&M for 50kr.


Smykker fra CMYK


Jakke fra Vero Moda.
Innkjøp kommer straks.

Hva syntes du om dagens outfit??

Min absolutte favoritt kake

Siden jeg delte en sjokoladekake oppskrift i går, så blir det en helt ny en her. Dette er min absolutte favoritt, sammen med verdens beste kaken. Denne kan lages og spises så lenge bærene er tilgjengelige. Denne lager jeg ofte på 17. Mai.

Denne kaka er himla god

Ingredienser

 • Marengsbunn:
 • 4 stk eggehvite
 • ¼ ts salt
 • 250 g sukker
 • 2 ts maisstivelse (maizena)
 • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
 • Fyll:
 • 3dl vaniljekrem
 • 3 dl kremfløte
 • 1 ss sukker
 • blåbær
 • jordbær

Slik gjør du:

I stekeovn 160 °C, ca 1 time

1. Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Pisk dem sakte sammen med litt salt til de danner et mykt skum. Skru opp hastigheten til boblene i skummet er små og jevne. Når skummet danner stive topper, tilsett sukker, litt av gangen. Pisk til blandingen er myk og blank og alt sukkeret er oppløst. Ikke visp for lenge, da blir blandingen kornete.

2. Vend inn siktet maizena og eddik med en skje. Legg bakepapir på et stekebrett, tegn en sirkel etter en kakeform, ca 22-24 cm. Ha blandingen i sirkelen, form det til en kake, ca. 2,5 cm høy.

3. Stek kaken ca. 1 time til bunnen er sprø på yttersiden, og lyst kremfarget. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Ta den ut og legg den på et fat. Kakebunnen kan lages flere dager før, så lenge den står tørrt

4. Kremen tas på rett før servering av kaken. Pisk sammen fløte og 1 ss sukker, så tilsetter du vaniljekrem og pisker litt til. Så smører du kremen utover marengsbunnen og strør på med bær.

 

Tips:

Bruk gjerne andre typer bær eller frukt, etter hvilken sesong det er. Marengsbunnen kan du lage flere dager i forveien. La den ligge på et tørt sted, med litt bakepapir rundt.

 

 

Har du smakt Pavlova kake??

Hvilken kake er din favoritt?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Designhjelp: Hvordan få søk i bloggen

Viste du at de som er inne på bloggen din kan søke opp det de ønsker å lese fra tidligere inlegg. Det er kjempesmart og utrolig enkelt. Du må bare skaffe deg en blogg søk knapp. Da kan de skrive inn f.eks hudpleie, sminke eller outfit. Og de får opp alt med dette å gjøre fra DIN blogg. Eller om de ønsker å søke på spesifikke inlegg.

Slik får du søk knapp på bloggen:

1. Gå inn på Maler (HTML) og begynn med forsiden.
2. Søk (CTRL+F) etter: <div id=”side” class=”yui-u” , men jeg puttet den under hvor mange leser bloggen akkuart nå. så søkte på leser. Om du har en slik du også.
3.
Rett under linjen du fant skal du lime inn følgende kode:

<h3>Søk i bloggen</h3>
<form action=”${AppUrl}index.bd?fa=search.do” name=”search” method=”post”>
<input type=”hidden” name=”bl_id” value=”${BlogID}” />
<input type=”text” name=”criteria” value=”” size=”12″ maxlength=”64″ />
<input type=”submit” value=”Søk” /></div>

Forhåndsvis og lagre om du er fornøyd. Så kan du gjøre det samme på innlegg,kategori og arkiv også om du vil det


Er du med??

Det finnes så mange bra bloggere her ute. Jeg mener selv at det er ikke alle som ligger på topplisten som fortjener å ligge der.

Så derfor tenkte jeg å arrangere en egen toppliste på bloggen min. Og jeg tar helt til Topp 20, så det er bare å melde seg på også får vi krysse fingra for at du og din blogg blir med på min toppliste.

 

Vinneren kåres på fredag eller Lørdag 🙂

Om du er med så skriv ” JEG ER MED” og bloggadressen din i kommentarfeltet. Aldersgrense 10 år- 90 + 🙂

Er du med??