Kroppen min hatet det jeg gjorde mot den

Ikke spørr meg hvorfor, men på lørdag hadde vi utskeielses dag. Etter å ha gått på lavkarbo(ketose) diett i nesten 2 uker fikk vi lyst å prøve noe digg igjen. Men det viste seg å ikke være fullt så digg. Og hvorfor skal du få høre nå.


Mads fristet meg til utskeielse, haha. Neida. Ikke pent å skylle på andre, bare sånn litt.

Godt smakte det jo, men magen min reagerte skikkelig. Var akkurat som det skreik: ” stopp med å trøkk i meg denne drittmaten, nå holder det ” Det var ingen behagelig følelse. Enda det var fullkornsbunn på pizzan tilogmed. Også var det jo dette hærlige smpgodtet da. Her er noen av mine favoritter. Glad i sure ting.

 Det føltes veldig godt med en gang. Føltes ut som jeg var høy på godis, eller høy på sukker blir det vel. Men så etter kort til ble jeg skikkelig daff, ble trøtt som en strømpe og holdt på å sovne. Så da trøkka jeg innpå med mer smågodt. Åjada. Og jeg fikk energi, også ble jeg slapp. Og skikkelig uggen og kvalm og ikke minst svimmel. Så det forteller meg generelt at slik drittmat igrunn ikke er bra for noens kropper. Det godiset det virket som gidt for min kropp. Så blir en laaaang stund til utskeiellse, ialefall en så kraftig en. Blir nok kanskje litt frukt ellerno kanskje.

Så jeg lærte ialefall å høre på kroppen min. Jeg fikk skikkelig luft i magen og følte meg ikke særlig bra dagen etterpå heller. Føltes som jeg hadde vært på fylla:P Med godis liksom. haha. Nå er jeg tilbake i ketose og trives bedre der:)

Har du reagert negativt på godis spising før??

Jeg er så glad og skikkelig spent

ÅHHHH 😀 jeg er så glad nå. At jeg aner ikke helt om jeg flyr over bakken med beina eller hva som skjer. Vi har jo tittet en del på hus i det siste. Da vi har leil leiligheter i flere år og det er litt kjekkere å kunne betale til seg selv.

Vi har kikket veldig masse på finn.no og funnet noe å se på, men ikke noe sånn særlig fengende. Kikket seriøst overalt og bladd innom alle husene. TRODDE JEG. Helt til vi kom kjørende hjem fra butikken i sta og det sto et skilt ute med visning. Vi var alt kjørt forbi, men jeg fikk en skikkelig følelse av at jeg ville se hvordan dette huset eller leiligheten så ut. Det viste seg at det var et koselig hus med helt perfekt størelse på. Så jeg spurte Mads om vi helt spontant kunne gå inn på visning. Og jommen meg viste deg seg at visningen var akkurat startet og det var ingen andre der. Vi begge falt skikkelig for huset med 4 soverom. Ikke at vi trenger 4 soverom akkurat, men hallo. Charlotte tenker jo selsagt på å kunne ha eget garderobe rom 😉 hehe. Jeg tror veldig på at det er en mening med ting. Og meningen i dag var at vi skulle kjøre forbi akkurat når det var visning 😉

Selvfølgelig spurte jeg megleren hvor lenge det hadde ligget ute. Ettersom jeg ikke hadde sett det på internet. JOda, det hadde vist ligget ute en uke. Bildet var tydligvis ikke særlig fengende. Så vi hadde ikke sett det. Men skal love dere huset var fengene 🙂 føltes ut som et perfekt første hjems hus.Jeg er helt oppi skyene nå og bare håper at det ikke har vært så mange på visning etter oss. Var svært få når vi var der, kun 2 til. Og vi var en stund.

YEEEEEEEJ 😀 😀 😀 HAPPY FACE.

Kryss fingre og tær for oss. Dette huset skal bli vårt <3

Spørsmål til meg??

Da var det tid for spørsmålrunde igjen tenkte jeg. Dette blir min 2.spørsmålsrunde på bloggen her. Og er jo skjedd mye nytt siden den tid.

Så håper dere har noen bra spørsmål til meg.


Mega seriøs                                                                    Ikke så seriøs 😉

 

FYR LØS MED SPØRSMÅL TIL MEG 😉

Er du klar?

I morgen er det 2 uker igjen til selveste valentine`s day. Hvor vi jenter kan få så mye oppmerksomhet vi bare vil 😉 haha. Bare tuller jeg. Når man er i et forhold er det jo som regel ikke bare gutta som skal overaske sin kjære, men også vi jentene må jo ha en overaskelse på lur.

For guttene sin del skal det vel ikke så veldig mye mer til enn noe små overaskelser. Man kan jo for eksempel gå til innkjøp av noe nytt undertøy og stelle i stand en god middag og andre små overaskelser.

Her er noen få godbiter (inspo) fra http://www.victoriassecret.com


Dette er noe våre kjære pleier å like godt. Noe lekkert og sexy undertøy.

 

Skal du feire valentine`s day ??

Har du noen forslag til hva man kan overaske gutter og jenter med på valentine`s dagen??

Blogg award

Jeg har motatt en award fra Kjernefamilien 🙂
Og det var kjempe koselig

Med awarden, fulgte det med en utfordring:

 

Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, og let frem linje 4 – hva står det?

-Hele livet hans forandret seg fordi han hadde gått over fra å konsentrere seg om det han ikke ønsket, det han var redd for og det han ønsket å unngå, til å konsentere seg om det han ønsket ( the secret/hemmligheten)

Hva var det siste du så på TV?
Torsdagskveld fra nydalen episoder på tv2.no

Bortsett fra datamaskinen – hva hører du akkurat nå?
Min kjære  som sier: Jeg tror ikke vi har mere egg igjen.

Når var du sist ute og hva gjorde du da?
Jeg var akkurat ute å sjekket om det var kommet noen post fra i går. Venter å venter på solkortene fra Brun og blid så jeg kan ha konkurranse for dere blogglesere.

Hva har du på deg nå?
Ola-tights og blå genser.

Hva var den siste filmen du så?
Despicable me

Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
Jeg har bodd i Tyrkia i 6 mnd og stortrivdes i varmen, men kjedelig å være borte fra min kjære. Men vi begge tenker på å kjøpe hus/leilighet i varmere strøk, men vil også ha noe i Norge:)

Jeg sender denne awarden videre til 7 andre søte bloggere også. Håper dere har lyst å bli med på utfordringen 🙂

http://missxhaferi.blogg.no/

http://ps3frue.blogg.no/

http://sofiego.blogg.no/

http://triineeliisee.blogg.no/

http://christinaaahafstad.blogg.no/

http://creativbolig.blogg.no/

http://annearstad.blogg.no/

Gøy om du tar utfordringen 🙂

Puppene mine har krympa

ÆÆÆÆHHH. Puppene mine har krympa. Haha. Det gjør igrunn ingen ting. De er store nok fra før, så å miste litt gjør meg faktisk ingen ting. Slik er det når man går ned i vekt, da krymper også puppene litt. Men det rare med meg er at når jeg går ned i vekt går det alltid først vekk ved puppene, ribbeina også magen.

Ikke meningen å legge ut bh bilder, men dere ser jo ingen verdens ting heller da. Kun for å vise hvor stor min bh plutselig har blitt så legger jeg ved dette. Alt må dokumenteres 😉 nesten ned -5 kg i løpet av 11 dager.


Tegna på en rød strek. Slik at dere tydelig kan se det store mellomrommet.

Dette bildet måtte jeg klippe litt i. For tok bildet i speilet på badet og det trengs å pusses igjen. Så da blir det å gjøre det i  dag da. Og du kan så en del flekker på meg, det er kun speilet 😉 Bildet er tatt i går. Føler meg ikke så hoven og oppblåst i magen lenger.

Håper ikke de krymper mer egentlig da.

Flere som har fått mindre pupper ved å endre kosthold og mer trening??

Noe som mange lurer på angående lavkarbo

Veldig mange lurer på hvordan det er mulig å gå ned i vekt ved å spise mye fett og kutte ut karbohydratene. Jeg skjønner dere veldig godt, for har tenkt akkurat det samme før. Og mange syntes det er helt kvalmt at man sitter der å spiser masse god mat, men kan gå ned i vekt.

Selv har jeg gått ned nesten 5 kg nå på under 2 uker og det er jeg superfornøyd med. Jeg gidder ikke sitte her å overbevise folk om at lavkarbo er den beste måten å gå ned i vekt på osv. Det er hverken nødvendig eller aktuelt å overbevise noen. Hvordan man ønsker å gå ned i vekt er helt opp til hver enkelt 🙂 Det eneste jeg sier er at jeg er veldig fornøyd med å kunne spise så mye god mat og fortsatt gå ned i vekt. Ved å spise fett, øker også fettforbrenninger. Merkelig? jeg vet.

Kanskje du skjønner litt mer av det etter å ha sett denne 🙂

Sure sivert drink

I dag er det lørdag og jeg nyter en fin helg med min kjære. Og akkurat nå ble jeg skikkelig fysen på Sure sivert. Det er en av mine favoritt drinker. Den smaker så utrolig godt. Den er hverken for søt eller for sur, men helt perfekt. Men ettersom jeg går på lavkarbo nå er den ikke det mest idielle, så jeg får vente til jeg skal ha en skeie ut dag.

Det er ille å være fysen på en drink, men denne er faktisk super god. Så om du skal slå ut håret i helgen, bør du absolutt prøve ut denne.

Du trenger:

2cl sprit (smirnof f.eks)
2cl Pisang ambon
Sour mix
krem på boks eller kremfløte
sprite

Bland sammen sprit,pisang, sourmix og fløte i en shaker og rist sammen. Hell over i et glass og tilsett isbiter. Glasset skal være ca halfullt eller litt under halvfullt. Så tilsetter du resten med sprite. Det vil da bli et lite lag med skum på toppen. Jeg anbefaler spray krem, det er best <3

 

Har du smakt sure Sivert før??