En fin start på dagen?

I morgen har jeg fri og det er så absolutt ikke feil. Jeg lurer på om jeg skal være skikkelig snill med kroppen min å ta meg en skikkelig god joggetur i morgen før jeg spiser frokost.

Tror det var det var noe av det smarteste jeg har kommet på on a looong time. OHHH YES.

Men da må jeg jommen meg finne sengen nå. God natt alle sammen

Min kjære sto for middagen

Det var ekstremt deilig å få ferdig laget middag etter å ha vært på jobb i dag. Ingen ting som er bedre enn det. Å slippe å stresse med å lage middag. Selv om jeg elsker å lage mat føler man av og til man blir litt lei og det er godt å kunne bli servert ferdig middag.

Det jeg fikk servert i dag var smørgrøt/fløte grøt. Så dette var en skikkelig fettbombe med svært få karbo hydrater i. Noe som passer utmerket for oss som lever på et LCHF kosthold nå.

Mads ga meg oppskriften på grøten!!

For 2 personer trenger man ialefall:

 • 3dl kremfløte
 • 4ss smør
 • 1dl vann
 • 1,5-2 ts Johannesbrødkjernemel
 • Noen bruker også litt salt i, det gjorde ikke vi. Men isåfall skal man ha fint lite.

Fremgangsmåte:

1.Smelt smøret i en kaserolle, tilsett fløten. Rør godt mens det varmes opp

2.Lag en jevning av JBK mel og vann ( 1dl vann og JBK melet) rist dette i en shaker/gammelt syltetøyglass f.eks.Og tilsett det i smøret og fløten mens du rører rundt.

3. Er grøten din blitt for tynn kan du riste ut 0,5 ts jbk mel til med jevning. Og om den er for tykk kan du spe på med litt vann eller fløte.

Det er faktisk første gang jeg har smakt denne type grøt, den var god. Blir noe ala rømmegrøt, bare uten den sure kraftige smaken av rømme.

På toppen hadde vi kanel,sukrin og smeltet tine meieri smør. Og dette går jeg ned i vekt av. Det høres jo helt weird ut. Men når vekta viser -7kg på få uker er det nok noe i dette lavkarbo kostholdet som virkelig funker ja.


Smakt smørgrøt/fløtegrøt før??

Overaskelse til min KJÆRE

Min kjære var så sykt fysen nå, så han hadde store planer om å sende meg for å handle godis. Når man går på lavkarbo som vi gjør er det veldig dumt. For det ødelegger jo en del. Vil ikke sprekke i dag akkurat 😛 så da laget jeg noe godt jeg tenkte å overaske min kjære med nå <3 <3

Det er kanskje ikke det man skal spise hver dag akkurat, men en skjelden gang går det nok bra. Og vil tro det er langt bedre en annen godis.

Skikkelig god lavkarbo dessert <3

Jeg måtte prøve smake litt, og det smakte uuuutrolig godt. Skikkelig sorbet is aktig. Nam nam

Jeg tok frosne bringebær i en bolle, tilsatte litt sukrin(bestem mengde selv, om du vil ha syrlig eller mer søt) så litt fløte. Blandet dette sammen med stavmikser.

Håper min kjære blir glad nå <3

Slik får du reklame på bloggen

I sta skrev jeg DETTE inlegg om hvordan du kunne tjene penger på bloggen din, og nå tenkte jeg å forklare hvordan dere kommer igang og får satt reklamen inn på bloggen eller annen hjemmeside.

Først må vi starte å søke etter ulike annonsører og få de til å godkjenne deg (virker som de fleste ikke bryr seg om leser tall). Så da trykker vi på søk som står til venstre i sidemenyen.


Da får du opp denne

Så kan vi enten skrive inn bedriftens navn f.eks Nelly som i eksempelet under. Eller vi kan velge i scrolle menyen for ulike kategorier. Man kan også sortere etter hvilke annonser som har flest salg,flest klikk osv.

Så venstre klikker man på nelly og da kommer det opp 3 alternativer. Trykk på den første(programoversikt). Der ser du hva du får i provisjon, det varierer fra selskap til selskap. Så trykker du på søk på dette programmet. Dette gjør du med fler ulike. På akkurat samme måte. Anbefaler også å søke på trade doubler, for hver som registrerer seg gratis gjennom deg får du 50 kr.

Av og til kan det ta 1-2 dager før de blir godkjente,spesielt hvis det er helg. Man får oftest en mail. Ellers kan man også sjekke det på egen hånd slik


Trykk på mine programmer til venstre i sidemeny,så velger du godkjente også søk. Da får du opp en liste over de godkjente.

Hvordan få reklamen inn på bloggen:

Så klikker vi inn på annonsøren vi ønsker(colorline eks) og trykker på lenker og grafiske elementer ovenfor.


Og deretter ser vi under tilgjengelige størelser. Der er det ulike størelser og ulike bannere ettersom hva du ønsker. Jeg liker best å trykke på other sizes, da får jeg opp mange på en gang.


Når du har funnet den du ønsker trykker du på vis kode. så velger du selv om du vil bruke iframe,javaScripth osv. Jeg hukte av på javaScripth. Når du har gjort det kan du kopiere html koden under der (ctrl C)

Hvor på bloggen skal html kodene limes inn:

På de fleste blogger limes html kodene inn på design-rediger-widgets. Men på noen som har tydelig delte side menyer slik som min blogg må man lage en egen side box som man kaller f.eks annonser.

Nelly reklamen min har jeg limt inn på design-rediger-maler(html) også har jeg limt den inn der html kode header slutter.

 

Håper dette hjalp 🙂

Og har du enda ikke registrert bloggen din kan du gjøre det her.

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18597198)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Slik kan du tjene PENGER på bloggen..

Jeg har fått mange spørsmål hvordan jeg har fått til å få reklame på bloggen min. Som jeg tjener noen kr på å ha der. Her om dagen tjente jeg faktisk nesten 500 kr på under 1 t på den ene annonsen min. Jeg er innom daglig og sjekker, man ser hvor mange treff man har på reklamene og hva man får i provisjon.

Det er veldig enkelt og greit så jeg skal forklare det kort og greit 🙂

 • Sikkert
 • Enkelt
 • GRATIS
 • Gode penger
 • På luksusfellen denne uken sa de at man kan tjene opptil 50 000 skattefritt på hobby. Blogg er jo en hobby. Man blogger jo ikke for pengene sin del, men kjekt å kunne mota en symbolsk sum.


Her slipper du å sende mailer rundt til ulike bedrifter, å vente en evighet på svar. Du har da alt på ett og samme sted. Det er en side hvor alt ligger. Der kan du søke enkelt på programmer som f.eks nelly,colorline,choice hotels,cubus,blush osv. Når de ulike har godkjent deg, så kan du sette reklame bannere på din blogg veldig enkelt. Også er det forskjellig fra de ulike hvor mye man får i provisjon. Det kan man lese masse om der inne. Provisjonen får man betalt i et samlet beløp, gjerne en gang i måneden.

Jeg ble anbefalt dette på en annen blogg og det var enkelt,gratis og kjekt å kunne tjene noen kr. Men jeg tenkte jeg ville teste det ut før jeg anbefalte det for dere. Det fungerte utmerket og kan anbefales.

Du velger selv hvem du vil reklamere for.

Etter du har registrer deg kan du lese på DETTE innlegget hvordan du får reklamen enkelt inn på din blogg eller hjemmeside.


Har du reklame på din blogg??

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(16632546)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18597200)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Bernaise saus lavkarbo

I går ble det biff med bernaise saus til middag, og jeg lovet dere å legge ut oppskriften jeg brukte. Det er en oppskrift med lite karbo og masse fett. Så den passer ialefall utmerket for oss som har et LCHF kosthold.Inspirasjon til bernaise sauen fant jeg på http://loonesverden.blogg.no/

 • 1 eggeplumme
 • 3 ss vann
 • 50 gram smør
 • Pepper( smak til)
 • 3-4 ss fløte
 • 1 ts bernaiseessense
 • 1 ss estragon krydder
 • Om du vil ha sausen litt tykkere kan du bruke en liten klype med JBK(johannesbrødkjernemel)
 • 5 dråper sitron

Jeg startet med å smelte smøret i mikroene(anbefaler ikke å bruke smør som er veldig salt, slik som kvitseid/tine meieri smør) Det blir alt for salt bernaise da. Denne gangen brukte jeg bremykt og det funket utmerket.

Kakk egget og skill eggeplommen fra hviten, ha eggeplummen i en kjele og tilsett vannet. Kok opp under konstant omrøring til eggeplummen blir tykk. Så tilsetter vi smøret i en tynn stråle mens man rører kraftig. Tilsett så essensen, krydderet og sitrondråpene og pisk kraftig igjen. Lag en “virvel” i sausen og tilsett fløten èn ts av gangen.VELDIG VIKTIG: ikke la bernaisen koke, da deler den seg med en gang å ser helt forferdelig ut.


Bildet er hentet fra google

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17488006)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Biff med hjemmelaget bernaise til middag (lavkarbo)

I dag ble det biff med hjemmelaget bernaise saus og brokkoli til. Det smakte super godt. Er skikkelig digg å kunne spise så mye god mat og gå ned i vekt. I dag veide jeg meg og jeg har gått ned -7 kg nå. Det føles kjempe godt.

Denne bernaisen smakte MYE bedre enn den første jeg prøvde å lage. Den første jeg prøvde ut var det alt for masse smør i, så den ble for salt.

Skal få slengt ut oppskrift på sausen, men nå skal jeg lage litt god lavkarbo dessert til min kjære kommer hjem fra jobb:) Det blir krem pisket med sukrin med moste bringebær over.

Ha en fin lørdagskveld videre!!

Deler ut gratis sol for 60 000 kr…

Ikke jeg altså, men Brun og blid.

Brun og blid har nå postet følgende på deres facebook gruppe:

Akkurat i skrivende stund har de 57 005 medlemmer på facebook gruppen sin. Så det er bare å  melde seg inn og dele det med dine venner og kjente. Slik at brun og blid kan nå 60 000 medlemmer. For da gir de ut gratis sol for hele 60 000 kr.

For å melde deg inn i facebook gruppen kan du trykke på bildet under her.

 

Er du med i brun og blid gruppen på facebook??

Bikini mote fra NELLY

For en stund tilbake la jeg inn mange lekre bikinier fra victoria secret. Det finnes jo så mye lekkert badetøy. Og for meg er det et must have med ny bikini mot sommeren <3

Det er selvfølgelig ikke kommet ut det beste utvalget enda, men noe får man tak i nå. Var inne å sjekket litt på nelly også og der fant jeg disse som jeg likte godt.

 

Phax Dijana Bikini NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Aqua Bikini NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Summer Swimsuit NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM

439 kr                                              439Kr                                  439 Kr

Miami Bikini Set NOK 949, Phax Swimwear - NELLY.COMEl Salvador Bikini Set NOK 939, Phax Swimwear - NELLY.COMBlack Diamond Bikini Set NOK 1089, Phax Swimwear - NELLY.COM

949 Kr                                         939Kr                                            1089

Jeg digget disse 6, men var også flere andre typer der.

Hvem likte du best?

De har også veldig mye annet lekkert av sko,klær og tilbehør på nelly nå. Klikk på nelly logoen for å komme på siden.

 

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17888104)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>