Sigma kostene

Jeg fikk spørsmål om å skrive en kort omtale om hva jeg syntes om Sigma kostene jeg bestilte. Så her kommer min egne mening om produktene som jeg har kjøpt.

Jeg kjøpte blandt annet dette settet, men mappe til børstene. Da jeg syntes det er veldig kjekt å ha de i.

Prisen lå på ca 495 kr for hele dette settet, og det syntes jeg er en fin pris for så gode kvalitetskoster. Kostene var utrolig myke og derme veldig behagelige å påføre sminken i ansiktet med. Ikke merket noe røyting på børstene, og de er supre ve påføring av sminken. Ettersom jeg kun er vant til å bruke 2 koster, så blir dette mange koster. Og noen som man ikke aner hva er til. Men ettersom Sigma har en velig go beskrivelse på prouktene sine så ble det ikke noe problem. Bare man får sett litt på dette. Nr på kosten og hva slags kost det er står også på skaftet, noe som er et stort pluss.

Om man føler at det er mange av kostene man ikke trenger går det jo selvsagt ann å kjøpe kostene separat, så velger du selv de ulike kostene du vil ha.

Jeg kjøpte også denne kosten:

Round Top Synthetic Kabuki – F82

Prisen på denne ligger på rundt 80 kr

Leste en omtale på en blogg hvor denne ble kalt for superbørsten. Og jommen meg, denne var en stooooor favoritt hos meg. Så superbørsten passet bra til denne. Og nå som jeg bruker mineral pudderfoundation så passer denne supert. Resultatet blir jo så mye bedre sammenligned med en kost jeg har brukt tidligere. Helt perfekt form på, som gjør at pudderet sitter godt på børsten, og den gir et supert resultat ved påføring av mineralfoundation. Pudderet blir jobbet skikkelig inn, slik at man får et flott resultat. Så dette er nok min favorittbørste <3Den er perfekt til mineral foundation, pudder, krem og flytende foundationer, men også perfekt til blush i ulike former( tørre,våte,kremete o.l)

 

Har du prøvd noen av børstene til Sigma??

Noen favorittbørster??

 

 

Lavkarbo pizza og pizzasnurrer

Lchf kosthold er virkelig digg. Gått ned 9,5 kg på 2 mnd på slik god mat 🙂

I dag var det en skikkelig matlagingsdag sammen med min kjære. Nå har vi mat for noen måltider fremover. Det ble pizza til middag i dag, også blir det pizzasnurrer til lunsj i morgen ialefall. Og kanskje noen i fryseren.

Jeg har prøvd å lage 2 ulike lavkarbopizzaer før, men da jeg kom over pizza oppskirften til Linda så måtte jeg teste ut den. Hun har masse gode lavkarbo oppskrifter. Første gang vi laget pizzaen i dag, og den ble supergod.Pizzasnurrene har vi ikke smakt på enda, men går ut i fra at de også er gode:)

Pizzabunn oppskriften finner du fra Linda HER   (mer forklart med bilder)

Til bunnen trenger du: 

 • 2 Egg
 • 1/2 boks Cottage cheese
 • 75 g reven ost
 • en fingerklype salt

Fremgangsmåte:

Bolle 1: Mos eggeplummene med Cottage C med stavmikser. Tilsett så osten.

Bolle 2: Stivpisk eggehvittene med saltet, pisk det så det bli helt hvitt og stivt. Du kan snu boksen/bollen raskt på hodet uten at det hvite skummet detter ut.

Bland eggeplummeblanding sammen med eggehvitene og bland forsiktig, slik at luften ikke forsvinner. Dra så blandingen utover bakepapir og stek bunnen først i ovnen på 180 grader i 15-20 min. La den hvile og tilsett tomatpurre og ønsket fyll.


Min var med tomatpure, reven ost, kjøttpølse med lite karbo og litt løk. Var det vi hadde liggende bare 🙂

Så hadde vi Charlottes hjemmelagede rømmedressing til : Rømmekolle, sitrondråper,majones, litt eddikk, hvitløkspulver,piffi,sitronpepper,gressløk og smak til med litt sukrin om du ønsker det.

Og slik her ble det med pizzasnurrene på lavkarbo vis:

Du trenger :

 • Ferdig stekt bunn som ovenfor her
 • kjøttdeig
 • tomatpurre
 • litt småkuttet løk
 • liten dæsj idun ketchup uten sukker

Stek kjøttdeigen og tilsett den hakkede løken. Krydre med salt og pepper. Tilsett 1 ts med tomatpurre og et liten dæsj med ketchup. Smør pizzabunnen med en ts tomatpurre(tynt lag). Legg fyllet inni og strø på med masse reven ost. Så ruller du det sammen til et tykk rull, slik som rullekake ser ut. Stekes i ovnen i ca 10 min, så osten smelter. Så deler man de opp i biter.

En kjempestor takk til Linda, som har delt en så utrolig god pizzabunnoppskrift 🙂 Den beste jeg har smakt innen lavkarbo. Mads elsket den også. 

Bombetrussel

Sto på jobben i dag, og fikk en telefon fra min kjære. Han sa det var kommet bombetrussel i Drammen. Min kjære hjemby. Nærmere bestemt Øvre Storgate. Bombetrusselen kom inn på telefon og det ble sagt at bomben skulle gå av om 80 minutter, men etter 80 min hadde enda ingen bombe gått av. Hele bygget og byggene ved siden av ble evakuert og noe av veien ble stengt med politisperringer.Politiet har nå bekreftet at det ikke er noen bombe i bygget.  Politiet har pågrepet en ung gutt/mann, men de vil ikke si hvorfor.

Skjønner godt at slikt blir tatt på alvor, for det finnes mye syke mennesker rundt om kring. Bedre å være på den sikre siden. Husker når jeg jobbet på hotell ble man lært opp til hvordan man skulle takle bombetrusler om det ble motatt.

 

Dagen i dag og dagens outfit

I dag har både jeg og min kjære hatt fri fra jobben, så vi har vært i Drammen på besøk. Vi var først på besøk hos mormor og bestefar også ble det en liten tur på Gulskogen senter for litt småkjøp av viktige ting 🙂 Og avsluttet så med en koselig middag hos Pappa og hans samboer Anita.

Hatt en koselig dag med min kjære <3

Her er genseren jeg kjøpte siste jeg var på Sandvika storsenter. Skikkelig søt og passer fint til vår og sommersessongen.

Og her er ett bilde med den nye vesken jeg kjøpte på fredag

Solbriller er et must med den flotte og sterke solen. Hater å måtte myse med øya.

 


Kåpe:Zara, bluse:Match woman , bukse:toppshop, Sko: Danmark(husker ikke hvor)

Jeg gleder meg skikkelig til våren kommer for fullt og ikke minst til sommeren. Det blir deilig dere. I dag på morgenen viste vekten min foresten -9,5 kg. Woooho. Tror det var fordi jeg var flink å ikke skeiet ut på lørdag.

Jeg har planer om å klare å gå ned ca 10 kg til, og vil gjerne klare dette frem til sommeren. Har jo heldigvis litt god tid da:)

 

Håper dere søte lesere har hatt en strålende dag.

Hva syntes du om dagens antrekk??

 

 Hjælp, jeg hadde dævva

Vg nett skriver følgende: Da den syv år gamle jenta skulle sette seg ned på toalettet, oppdaget hun forskrekket en flere meter lang kongeboa i bunnen av skålen.

ARTIKKEL

Jeg hadde seriøst fått hjerteinfarkt om jeg hadde møtt en slik en. Jeg haaaaater slanger, de er utrolig skumle. Også når de tar ut den ekle tungen sin. Uæææh :S

 

Fra nå skal jeg alltid sjekke nedi do før jeg setter meg, selv om jeg tviler på det kommer til å dukke opp noe slikt her.

 

Redd for slanger???

Koste meg med nydelige reker på lavkarbo vis

I dag laget jeg mer Crispy ostbrød, men denne gangen lavet jeg med kavli ost med skinkesmak. Oppskriften på crispy ostebrød som man kan ha som en slags “loff” finner du  HER

Et skikkelig rekemåltid var noe jeg savnet nå, så det ble det til middag i kveld. Også har jeg kjip kjærste som ikke liker slik 😛

Pyntet de crispy ostebrødene med dette:

Nam nam nam.

Under 1 g karbo om man spiser 3 slike, så utrolig lite:)

Gullkorn fra BARNEMUNN

 

Da kommer det flere gullkorn fra barnemunn 🙂 Dette er gullkorn som jeg selv har hørt i barnehagen. Kanskje ikke alt kan kalles for gullkorn, men det er ialefall morsomme ting som har kommet ut av munnen til barna 🙂

    * Noen hadde vært på doen og gjort større foretninger, så kommer plutselig denne: -“æsj, det lukter dritt her” En av jentene står å lukter på en såpe og bryter ut : – “Ta å lukt på denne såpa her, den lukter ikke så vondt”

    * En av barna : -“pappa sier at jeg er rar”  Jeg svarer: åh?hva svarte du da? barnet: Jeg svarte at ja jeg er kjempe rar.  (charl:akkurat som jeg skulle sagt det samme selv 😉 )

    * Litt senere forklarte vi barna hva rar betydde på svensk. Altså rar betyr søt. Da fløy de rundt å sa dette til meg og de andre hele dagen. Men 2 dager senere hadde hun ene glemt seg litt bort. Så hun sa til ei annen: “Du er dum…”  og jenta ble sur og sa : “neeeeiiii, det er jeg ikke det”  jamen det betyr at du er søt jo svarer hun som hadde glemt at rar var søt og ikke dum 😛

    * Jeg sitter i lavoen og lager varmmat til barna, de var 6 barn og meg på tur. Også gir jeg de mat samtidig som jeg steker mer mat. Så bryter hun ene ut: “Du har mange armer du Charlotte” (Lo godt av den)

    * Vi var 2 voksne som skiftet på ungene, for det er nå tiden for mye sølete og våte barn. Så bryter hun ene ut: “Hvorfor blir dere voksne aldri våte, så dere må skifte” og han jeg jobber med svarer: “Det er fordi vi voksne ikke flyr i vanndammer slik som barn” Hun sier: “jammen, barn kan ikke FLY!!”

    * Nok en gang sitter jeg i lavoen å serverer barna varmmat. Gir hun ene en kopp med suppe og hun ser på meg og sier: “du har skikkelig fine øynebryn” (jeg småler litt søtt) så utbryter ei annen: “Og du har skikkelig fine øyne” også sier en av guttene”Også har du skikkelig fin rumpe Charlotte” Gjett om jeg lo godt :o) Og hyggelige kommentarer stømmet på. Det sies jo at sannheten kommer bra barn og fulle voksne 😉 haha. så vi får håpe på de. HeheheDet kommer ukentlig masse sprøtt ut av munnen til barna, så skal prøve å bli litt flinkere til å skrive ned.

Nydelig lavkarbo lasagne

 

Gårsdagens middag.Vet jeg har lagt ut lasagne oppskrift før, men denne toppet den forige. Den smakte super digg, og jeg laget en hvit ostesaus som jeg hadde under osten.Og det passet perfekt.

Lasagne:

 • 1 squash
 • 2 pk kjøttdeig
 • 3 fedd hvitløk
 • 1 boks tomater
 • 2 ss tomatpure
 • ost
 • 1dl fløte
 • oregano
 • løk
 • salt og pepperHvit ostesaus:

 • 3,5 dl fløte
 • 3 eggeplummer
 • Parmesanost
 • Reven gulost/hvitost
 • 1/2 ts jbk(johannesbrødkjernemel)
 • Bittelitt salt og pepper

Fremgangsmåte:

 1. Bland tomatpure,tomater på boks,hvitløk,løk og oregano i en bolle og bruk stavmikseren på dette.
 2. Lage hvit saus med fløte,eggeplummer som røres sammen i kjelen,tilsetter jbk. Varmes så opp under omrøring til det småkoker. Så tilsetter vi osten og krydderet. La sausen stå å hvile litt
 3. Stek kjøttdeigen med litt salt og pepper. Når den er ferdig stekt tilsetter vi tomatsausen vår. og lar det putre litt i stekepanna. Tilsett 1dl fløte og oregano.
 4. Skjær opp squasen i breie stimler med ostehøvvel(slik som lasagne plater).
 5. Legg kjøttdeig,og squash lagvis. Starte med kjøttet i bånn. Så tilslutt legger du på den hvite sausen og strør på med ost på toppen.
 6. Stekes i ovnen på 200 grader i 20-25 min

 


Så dette var Lasagne på lavkarbo vis:)


 

Beste frokosten på lenge (Lavkarbo)

I dag laget jeg en sykt god frokost til meg og min kjære Mads. Jeg er litt av den late personen når det gjelder frokost måltider. Så det har gått mye i egg i det siste, ettersom vi lever på et lchf kosthold nå. Og det tar kort med tid. Men i dag prøvde jeg ut noe helt nytt til frokostmåltidet.

Det var super rask og så utrolig godt at jeg har ikke ord. Dette var en sykt god erstatning for brød må jeg si. Det smakte jo så mye bedre enn brød.Fikk inspirasjon til å teste ut dette på http://lenabeatrice.net/

Crispy ostebrød vil jeg kalle dette 🙂

Du trenger Taffel ost(jeg brukte tomat smak) ,mikro,bakepapir og godt pålegg.

Prøv deg frem med mikro tiden. Jeg tok mellom 1 min og 1,30 min på full guffe. De trenger ikke være helt sprø når du tar de ut,men de må ha blåst seg opp bittelitt. De legges på rist og stivner (kjøles i 1 min på risten så kan de spises)

Og pålegg brukte jeg favoritten roastbiff med remulade, agurk og litt sitron 🙂

Remuladen må egentlig lages fra bunnen av, ettersom den fra butikken er det en del sukker i.

Så om noen har noen gode remulade oppskrifter så skrik ut 🙂

Kjempe raskt,enkelt og helt sykt godt!!!!

 

Så det godt ut???