Outfitbilder fra innkjøpene Nelly

Da har jeg fått prøvd tingene jeg kjøpte meg fra Nelly. Med vilje kjøpte jeg klærne mine i 2 strl mindre enn jeg bruker til vanlig. Av 2 enkle grunner. Jeg har gått ned 11 kg til nå og mer skal det bli. Og er ikke noe fint om klærne blir alt for store. Klærne gikk fint på de. Men buksen kan godt bli litt slækkere i livet. Og shortsen blir fin uansett om den blir litt større.

Her er Outfitbilder på innkjøpene:


Ny bukse og nye sko


Shortsen og sko nye fra Nelly

Nye kjolen fra Floyd og nye sko fra Nelly

Nå stikker jeg ut, for min kjære har bedt meg med ut å spise og kino etterpå.  Kos dere videre i kveld <3

Hva syntes du om innkjøpene??

Noe du likte bedre enn noe annet??
Dagens lavkarbo lunsj

I dag ble det en temmelig rask og enkel lunsj. Det ble cheese burger uten brød eller noe. Er igrunn ikke så glad i hambruger brød. Syntes kjøttet og cheddar osten smaker diggest.

Hamburker kjøttet er fra Sverige og inneholder 0,5 g karbo pr 100g.

Cheddarost 0 g karbo og sukkerfri idun ketchup. 8g karbo, hvorav 4 g er sukkerartet.

Ketchup er et must for min del 😉

Så her har du en lunsj med lite karbo, som også fint kan spises om du prøver å holde deg i ketose.

Nå skal jeg ut på en lang tur, med muligens litt jogging. Nydelig vær ute.

Ha en nydelig lørdag ;)

Antrekk 29.04

Når man har vært i skogen i hele dag i joggetøy og daffeklær er det godt med en dusj og få på seg noe rent tøy. Ikke at antrekket trenger å være så fint. Daffe antrekk, som er utrolig digg å gå i.

En kjapp dusj, fuktighetskrem i ansiktet og rene klær etter en lang dag i skogen. Herlig.
Noen bilder fra jobb i dag

Jeg har rett og slett en utrolig herlig jobb nå som det er så nydelig vær. Få være ute med barna i det nydelig været og kunne gå tynnkledd. Kjempe digg.

Hadde meg meg kameraet på jobb i dag (Cannon EOS 550d). Så her er noen bilder fra dagen:
Spikker av barken, barna skal nemmelig smake på det berømte maurtisset fra maurtua.


Jentene plukket blomster til meg, men de visnet veldig fort. I og med de ikke ble satt i vann med en gang. Tanken som teller.På tur møtte vi på 3 søte hester. Dette var stas. 

Jåla fikk låne solbrillene mine;) Tøffa

Håper bildene falt i smak, herlig med finvær nå. Virkelig godt etter en lang vinter.

Kyllingfilet med nydelig soppsaus (Lavkarbo)

I dag ble det å “ta det man har ” middag. I fryseren hadde jeg kyllingfilet. Og i kjøleskapet hadde jeg også noen ting som var greie å bruke opp.

For å lage dette trenger du:

 • 1 kyllingfilet pr person f.eks
 • Brokkoli
 • Bacon
 • Grillkrydder

sopp saus:

 • 2 dl fløte
 • 2 ts creme fraishe
 • champignong 
 • Purre
 • krydder: Salt, pepper og Santa Maria Chicken and steak

Pynt- Gressløk

 1. Stek noen skiver med bacon og putt til siden. Kutt opp kyllingfileten i 2 filleter og krydre med litt grillkrydder. Stekes i stekepanna. Puttes til side i en dyp tallerken når de er ferdig stekt
 2. Stek champignon litt i stekepannen, tilsett så kremfløten, creme fraishe og purren. Tilsett krydderet og gjerne skyen fra kyllingen. La putre i noen minutter.
 3. Server gjerne med kokt brokkoli.

Sausen ble utrolig god. Masse god smak i den!

 

 

Dagens lavkarbo middag

Dette ble middagen i dag, går jo selvfølgelig ann å spise til lunsj også. Enkel, men god rett.


Kebabkjøtt Sverige, hvit kebabdressing Sverige(lite karber i), Aramso kebab dressing (lite karber) fåes i Norge på de felste butikker,står kjølig. Til salat ble det: kinakål, løk,ruccola og agurk.

Går veldig fint ann med kebab uten pitabrød altså:)Pakke fra Nelly..

Da var varene jeg bestilte fra Nelly kommet. Gleder meg til å prøve dem, måtte selvfølgelig smugtitte litt og ta noen bilder:)

Jeg kjøpte mine klær i litt mindre strl enn normalt, grunnet vektnedgangen og at jeg har planer om å gå ned enda flere kg.


2 par sko


Shorts og bukse til meg

Og dette her er det som var til Mads:


Gøy med litt nytt 🙂

Hva syntes du om innkjøpene??

Burger med “chips” på lavkarbo vis.

I dag har det blitt skikkelig junkfood aktig middag, men heldigvis på lavkarbovis. Så da gjør det ingen verdens ting om man har et slikt kosthold. Jeg er så utrolig glad for at jeg har lagt om til et lavkarbo kosthold. For da kan jeg spise uendelig masse godt, og enda går vekten nedover og nedover. Jeg teller heller ikke Kalorier, herlig.

I dag ble det hamburgere som er  kjøpt i sverige (0,5 g pr 100 g), cheddar ost(0 g karbo). Og etter inspirasjon fra Linda og fler andre bloggere, måtte jeg virkelig teste ut selerirotfries.

Selerirotfries, burger og sukkerfri ketchup.

Prøver helst å unngå grønnsaker som vokser under bakken, men denne inneholder kun2,8 g karbo pr 100 g. Så denne går absolutt ann.

For å lage sellerirotfries trenger du:

 • Ønsket mengde selerirot
 • Frityrkoker eller kjele med olje i (3-4 dl olje)

Skrell roten og skjær opp i passe store biter.  Og putt oppi den varme oljen. Ligge der til de har en god og fin farge. Så kan du gjerne legge de på et tørkepapir og drysse over litt salt før servering.

 

Min mening:

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg testet ut dette, for det var utrolig godt. Det var ikke like crispy som chips, men smakte veldig likt. Vil heller sammenligne dette mer med potetbåter nesten. Nydelig, og da passer det nok supert med  litt rosmarin over. Dette er noe jeg kommer til å lage mange flere ganger. Nam nam

 

Har du smakt det??

I morra er det pån igjen

Hadde fri fra jobben i dag også jeg. Selv om jeg merker jeg savner jobben nå. Blitt litt lenge fri. Luksusproblem 😉

Merker at når man jobber i barnehage så savner man barna utrolig masse, man blir så glad av å være rundt så masse blide og søte barn. De sier masse søte ting og er stort sett glade og fornøyde for det meste.

I morgen er planen at vi får besøk av en annen barnehage, også skal vi på en gård å se på noen søte lam. Og kanskje få gi litt melk til noen kopplam. Det fikk vi i fjord, skikkelig koselig.

Så nå går jeg fra dette:


Exstensions, sommerklær, sandaler og sminke

til dette:


Joggetøy og no make up. Sammen med de flotte barna:)

Gleder meg til jobb i morgen. Skal bli godt å jobbe litt etter en god og lang ferie.  Så nå må jeg virkelig komme meg i seng.

God natt alle sammen. Håper dere har hatt en flott dag på skole, jobb eller hjemme.

 

Min kjære laget lavkarbo godis

Mads elsker marsipan, og etter at jeg viste han marsipankulene som Caroline aka fotballfrue hadde lagt ut oppskrift på så ble valget enkelt. Han skulle prøve seg på disse.

Selv er jeg hverken veldig begeistret for marsipan eller sjokolade. Så da har Mads noe å kose seg med alene i en stund fremover.

Veldig kjekt at Caroline og Lars Kristian også har et lavkarbo kosthold, for da hender det at der drypper noen spennende oppskrifter på oss lesere.

 Påsken er egentlig over, men men.

Oppskriften finner du HER

Så det godt ut??