Grilling på G..

Da er vi ferdig med grilling akkurat. Nydelig grillmat og faktisk 100 % lavkarbo vennlig. Grillmat med lavkarbo “potetsalat” 🙂 Alle jentene likte den veldig godt, heldigvis 🙂 så fikk mye skryt av den. Så de som ikke har testet den enda, må nesten det. 😉

Drikke og snacks er ikke så lavkarbo venlig da ;), men det hører med på jentetur.

Ine er grillmester. Kjøttet ble perfekt

Og her er den nye kjolen/tunikaen fra bikbok i Riga

Nå skal vi kose oss med litt alkohol og snacks.

Soling og bading ved sjøen

Vi storkoser oss i arendal 🙂 virkelig vakkert på sørlandet.

Her man skulle hatt hytte

Her er den nye bikinien, fra Rigaturen 🙂

Solbrillene er alltid på, tilogmed i vannet. Uuuups

20 grader i vannet er ikke feil

Nå skal vi kose oss med grillmat og øl/vin. Nyte resten av kvelden her på vakre Sørlandet

Hva er deres planer for kvelden??

Hyttetur på Sørlandet med jentene

I går kveld var vi fremme i Arendal 🙂 vi er på hytta til ei venninde(Ine ) og er 7 jenter som storkoser oss med nydelig mat, drikke og skikkelig sørlandsidyll.

I går koste vi oss med reker og hvitvin med en flott utsikt mot havet.

Sørlandet er bare så utrolig flott og idyllisk.

Jentene er klare for frokost.

Nå skal vi ut å jobbe med brunfargen 🙂

Ha en flott sommerdag alle sammen <3

Vi har kjøpt oss ny bil

I dag har vi kjøpt oss ny bil, det ble den vi prøvekjørte. Bare i en annen farge. Vi fikk mye hjelp av pappa på å sjekke priser hos forskjellige mazda forhandlere og det beste tilbudet fikk vi hos Mazda i Hønefoss:)

Det er nå sommerkampanje på mazda 3 bilene, så vi var virkelig heldige. Nydelig bil å kjøre og de er røffe i designet. Digger dem.

Her er en mazda 3 og det er denne blåfargen vi har valgt (Celestial blue):
Bildene er hentet fra mazda.no og google.

Så om ca 1 mnd får vi bilen vil jeg tro. Vi fikk et veldig gunstig lån og utrolig bra forsikringspris ettersom mazda hadde kampanje på dette også, gjennom IF.

GLEDER OSS 🙂

Hva syntes du om den nye bilen vi skal ha??


Dagens lavkarbo grilling

I det nydelige været i dag så er det jo ingenting som passer bedre enn grillmat. Ettersom vi har mye pølser mer lite karbohydrater i fryseren ble det de til grilling.

Pølser med lite karbo. Enten fra Sverige eller Danmark, husker ikke helt 😉 I sverige og Danmark har de gode pølser med lite karbo. 2-3 g pr 100 g og noen 1 g og mindre.

Lavkarbo “potet”salat. Nærmere bestemt cellerirot salat. Nydelig, kommer ikke nærmere potetsalat enn denne. Helt hekta på denne til grillmaten:)

Oppskrift finner du HER

 Hva ble middagen hos dere??

Oppdatering vektnedgang

Mange av dere lurer sikkert på om vi holdt oss til lavkarbo i Riga, men svaret er nei. Det ble mye godsaker, god mat, gode drinker og ikke minst et par øl. Det ble utskeielse fra torsdag til tirsdag.

Når en mohito koster rundt 30 kr klarer man virkelig ikke la vær. LOVE <3 Mohito <3Jeg hadde før ferien gått ned hele 14 kg, så jeg følte ikke noen skam for å skeie ut over en slik periode. Ettersom kroppen min tåler svært lite karbohydrater fra før av fikk jeg jo merke at den likte ikke dette så godt som mitt dagligdagse lavkarbo kosthold. Den har alltid vært sensitiv for karbo, så jeg regnet med å gå opp litt i vekt. Det er som som regel bare vann og avfallsstoffer som samler seg opp, så det forsvinner fort.

Jeg hadde gått opp nesten 2 kg med væske og avfallstoffer, så fikk litt sjokk. Så tirsdagen var det pån igjen med lavkarbo. I dag( ONSDAG) hadde jeg gått ned de 2 ferie kg + omtrent 1 kg til. Det vil si at jeg i utgansgspunktet gikk ned i vekt ved å ha en lang utskeielse. Dette har skjedd før også. Virker som jeg får skikkelig fart på forbrenningen igjen.

Så nå er jeg da altså nesten 15 kg lettere enn fra jeg startet i slutten av Januar:) JIPPI!!! Gleder meg til enda fler, man føler kroppen fungerer så mye bedre.

Skal få tatt noen nye etter bilder snart også av kropp, men venter litt til 😉 Om dere vil se FØR og ETTER bilder ved -12 kg finner dere det HER

Hvordan går det med deres vekt i sommer, noen vektoppgang eller vektnedgang??

Flere som koser seg noen dager i sommerferien?? (ER LOV DET 😉 )

Skal selge min CABRIOLET

Nå skal jeg med tungt hjerte selge ungdomsbilen min. Litt merkelig og rar følelse igrunn. Har tenkt på det en stund, men bare lagt det fra meg. Jeg vil jo så gjerne beholde bilen jeg har kjørt siden dagen etter min 18 årsdag.

Men ettersom jeg enda sliter med smerter i min høyre albue og fortsatt er sykemeldt. så må jeg desverre selge bilen min. Kan ikke kjøre bil med gir med det første. Kjedelig, men sant.

Det er jo en super sommerbil ettersom man kan ta av taket, men jeg bruker den også på vinteren og det er akkurat som en vanlig bil. Fungerer helt supert også på vinterstid 🙂

Så om du kjenner noen som skal ha bil så er det ialefall en link til annonsen her, med mer info og pris:

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=29762292

 

Bilen min <3 <3

Pakke i posten

For en stund siden meldte jeg meg på en sommerkonkurranse på en annen blogg. Der kunne man vinne en bed head shampo.

Ble veldig glad da jeg ble den heldige vinneren og har nå motatt pakken i posten. Jeeej.


Og med et koselig kort 🙂Shampoen lukter helt nydelig og den virket veldig bra, så gleder meg til å bruke mer av den. Mamma klipte håret mitt i går. En del kortere, men det ble igrunn godt å få av litt 😉

Sommerkonkurransegaven fikk jeg av Vegard, og HER er bloggen hans. En koselig blogg og virker som en hyggelig kar. Han har også en lavkarbo blogg, om noen intereserer seg for dette kostholdet.

Prøvd denne??


 

Hjemme igjen

Da var vi hjemme fra Riga.

Turen til Riga var fin, men vi klarte ikke å la være å tenke på de fryktelige angrepene i Oslo og på utøya. Så det hadde en stor påvirkning på turen.

Vi pratet mye om det og det hjalp på. Jeg tenker så mye på de som ble rammet. Helt forferdelig. Ante ikke at det fantes mennesker som var så iskalde. Lure mennesker med at man er politi, for så å skyte de ;( Skremmende.

For å være ærlig så sleit jeg faktisk med å sove om nettene, jeg følte jeg ble gal i hodet av alt det fryktelige jeg leste på nette. Våknet flere ganger på natten og var svett etter heftige mareritt.. Tenker utrolig mye på de stakkars menneskene som måtte oppleve noe slik. Og alle som har mistet noen.

Vi prøvde å gå ut og få tankene på noe annet, men det var ikke så enkelt.

Første dagen orket vi omtrent ikke middag. Ble bare så kvalme av hele hendelsen.

Så grunnet til at jeg ikke har blogget noe fra Riga var pga at jeg følte det passet dårlig når det fryktelige skjedde i Norge…Men nå er jeg tilbake<3

Min rosa koffert syntes godt på båndet.

Jeg får heller legge inn bilder og opplevelser fra Riga en av dagene fremmover 🙂

Vi blogges, ta vare på hverandre alle sammen.