Charlottes kyllingform med smak av pesto (Lavkarbo)

For å lage denne retten trenger du:

 • 1/2 rød paprika
 • 1 hel finhakket chili
 • 3 fedd finhakket hvitløk
 • 1/2 løk
 • litt brokkoli
 • litt blomkål
 • Litt tyrkisk grønn paprika (eller norsk grønn paprika)
 • 1/2 boks creme fraiche
 • 2 dl fløte
 • 3 ts pesto
 • salt og pepper
 • Smør til steking

 1. Kutt opp kyllingen og stek den i panna med salt og pepper. Tilsett pesto mot slutten og sett kyllingen til side.
 2. Kutt så opp alle grønnsakene. Legg alle grønnsakene i en form, untatt hvitløk og chili.
 3. Legg så kyllingen i formen over grønnsakene og tilsett hvitløk og chili.
 4. Tilsett en halv boks med creme fraiche og 2 dl fløte i formen.
 5. Stekes på 200 grader i 20-25 minutter.

Nytes sammen med litt godt sitronvann 🙂

Utrolig godt 🙂

Typiske lavkarbo innkjøp

I dag har vi vært på Ikea en tur og handlet en del nye ting til huset. Heldigvis kun kjøkkenbord og stoler som skal skrues sammen. 

Etter vi var på Ikea dro vi innom en Tyrkerbutikk i Drammen, eller jeg tror ialefall det er Tyrkere som driver den. Ettersom de sa hei på Tyrkisk. Hei på Tyrkisk = Merhaba 😉 I butikken der har de alltid så mye spennede å velge mellom, spesielt når det gjelder grønnsaker. Og noe er også billigere.

Brokkoli,blomkål,avokado, pickles, inefær,rød paprika, grønn tyrkisk paprika.  Majones,kyllingfilet og creme fraiche er kjøpt på kiwi. 2pk med avokado koster 6 kr i tyrkerbutikken, mens på kiwi koster det ca 10 kr for 1stk.

Dette er et typisk lavkarboinnkjøp bestående av masse grønnsaker, proteiner og fett. Lavkarbo trenger absolutt ikke bestå av kun egg og bacon;) Et lavkarbo kosthold består av sunn og næringsrik mat, helst laget fra bunnen av.

Omtale: Tyrkisk Peber Volcano

Forige helg fikk jeg Tyrkisk Peber Volcano gratis i posten fra Like`n share. Og her kommer min mening om den.

Forige lørdag fikk jeg testet disse, med god hjelp fra 4 andre godtemomser. Så posen ble fort tom.

Som dere ser finnes det to typer myk lakris oppi posen. En sterk type som er formet som en pyramide og en søtere lakris som er formet som en kjegle. Selv likte jeg best de sterke pyramideformede. Hvor det var et slags fyll innvendig.   Om du biter av toppen og suger ut fyllet kan du kjenne det brenner på tungen, men spiser du de hele blir de mildere. Jeg elsker lakris og syntes disse var gode, men etter min mening kan de ikke slå originalen. For original tyrkisk peber/pepper er sykt god.

Karakter: 4+

Ønsker du å få Tyrkisk peber Volcano hjem i posten gratis? Isåfall kan du gjøre som meg, melde deg inn HER. Helt gratis.

Det begynner å se ut som et hjem

Nå begynner det å se ut som et hjem her, eller nesten ialefall. Vi har pakket ut av pappesker i hele dag. Sov helt til klokken 10 i dag og det var utrolig godt. Jeg sov så  godt.

Koselig å kunne pynte opp i sitt eget hjem. Nå merker jeg skikkelig at vi kommer til å trives, det begynner å bli hjemmekoselig her nå.

Her er bare noen av pappeskene som er pakket ut av, banankasser er utrolig kjekke ved flytting.

Her kommer en liten smakebit av de delene av huset som begynner å bli ferdig innredet.


Loverammen skal vi selfølgelig ha et bilde av oss selv inni.

Så nå er det bare å dykke ned i pappeskene igjen og etterpå blir det en velfortjent hyggekveld med gutten min.

Håper dere også syntes det begynner å bli litt koselig ialefall 🙂

Dagens måltider (Lavkarbo)

Nå kan man endelig begynne å fokusere skikkelig på kostholdet igjen. Flyttingen har som jeg har skrevet tidligere ført til at jeg har spist veldig feil mat. Det er enkelt å dytte på med usunn mat bare som fyllstoff for magen. Det skal blir herlig å slippe trøkke i seg all mulig drittmat man kommer over. I dag er både jeg og Mads tilbake på vårt normale kosthold igjen, nemmelig lavkarbo.

Vi hadde ingen stekepanner som fungerte på induksjonsplater, så dermed ble det å improvisere. Jeg måtte steke egg og bacon i en wokpanne. Det er skjelden vi spiser egg og bacon til frokost, men det er jommen godt. 2 egg og litt bacon ble dagens frokost.

Dagens lunsj ble slik:


En lavkarbovennlig suppe som mormor har laget til oss(vi fikk med en hel isboks med denne) Og fiberrik knekkebrød med smøreost av typen kryder.

Middag har vi ikke rukket å spise, og aner ikke hva vi skal spise. Noe lavkarbovennlig blir det ialefall.

 

Oppdatering

Nå er jeg rett og slett dødssliiiiiten. Startet dagen kl 07:30 og har enda ikke kommet meg i seng (00:55).

Nesten så jeg sovner i skrivende stund.

Det har vørt mye som skulle ordnes her i huset og i den gamle leiligheten. I tilegg har jeg vært på et koselig jobbintervju på et reisebyrå:) Rett etter intervjuet dro vi til Hønefoss for å vaske ned resten av gamle leiligheten. Godt å endelig være ferdig med vaskingen, men her hjemme er vi langt ifra ferdige. Her ligger fortsatt masse nedpakket i banankasser. Kaos 😉

I morgen er det selvfølgelig det nye huset sin tur:) Da blir det utpakking av banankasser. Wohoooooo, cant wait.

Ps: nå har vi fått nett også. Ett bra høydepunkt.

Julebordantrekk flytting

I går var vi ute på julebord. Det var en utrolig koselig kveld. I dag har vi flyttet ut alt fra leiligheten i Hønefoss. Og i natt blir det første natten i vårt nye hjem i Drammen 🙂 det blir rart og spennende på en gang. Vi har vasket ut litt i dag, og resten tar vi i morgen.

Slenger med noen bilder fra gårsdagen. Bildene er tatt med mobilen og absolutt ikke av beste kvalitet.

Også et bilde av den flotte gutten min. Sussepå <3 <3

Vi har ikke fått nett på det nye stedet enda, men det kommer nok en av de nærmeste dagene 🙂

Ha en fin ny uke alle sammen 🙂

Overtagelse av huset

I dag er dagen kommet, som vi har ventet på og gledet oss til. Vi har overtatt huset vårt. Vår første bolig som vi eier selv, ok litt banken sin også 😛

Vi var så travelt opptatt med å flytte inn ting i dag, så jeg glemte helt bort å ta bilder inni. Men det blir masse bilder fremmover, det lover jeg. I morgen er det julebord i Hønefoss, så sengen og det siste her blir flyttet søndag.  Blir vemodig å sove i det nye huset til søndag, men også veldig spennende. Jeg tror ikke vi har internet allerede søndagen, men mobilblogging fungerer jo også fint.


Jeg har så lyst til å pynte denne busken med julelys.

 

Ønsker alle dere fantastiske mennesker en superduper helg (kanskje det kommer julebordantrekkbilde i morgen). Jeg må bare si tusentakk for alle de fantastisk fine kommentarene dere la igjen i går og i dag. Dere er søte og fantastiske mennesker <3 <3 Love you all.

FØR og ETTER -16,5 kg

Det går litt trått her nå med vektnedgang. Vi er rett og slett ikke så flinke til å kjøre 100% på kostholdet nå som det flytting hele tiden. Men ganske så flinke er vi, men ganske hjelper tydligvis ikke på denne kroppen. Så jeg kan si jeg gleder meg til å få alt på stell igjen. Og ikke minst  få igjen mer av matinspirasjonen.

Men når jeg sitter å ser på bilder fra Jul i fjor , så bør jeg klart være fornøyd. Det har tatt lang tid å legge på seg, og da må jeg regne med at det også tar lang tid å få det av seg igjen.

Jeg har jommen meg fått hals gitt….


Og svart skal jo egentlig være slankende.Bildet til høyre er tatt med mobil og null sminke, men det får gå.

Den rosa kjolen skal jeg ha på julebordet, sammen med noen lekre sølvsko <3 Rosa kjolen finner du HER

Bergen kake

Som jeg skrev i går var det siste dagen for Mads på jobben sin i går natt. Og se hva han fikk av guttene på jobben. Så søtt.

Han er jo bergenser, så det er en litt intern greie. Alle på jobben kaller han som regel bare for Bergen.

Flott kake. Regner ikke med gutta har bakt den vel 😉 Eller??