Kroppen min Desember 2010 VS Desember 2011

Så igjennom arkivet for desember i fjor. Og fikk meg en liten overaskelse. De største bildene av meg selv turte jeg aldri å legge ut. Så jeg var vel egentlig enda større enn bildene til venstre viser.

Anbefaler alle som ønsker å gå opp eller ned i vekt å ta før og etter bilder.

Jeg satt meg spesielt ett nyttårsforsett for 2011 og det var å gå ned ialefall 10 kg i vekt fra slutten av Januar til 2011 var slutt. Og jeg har klart å gå ned hele 17 kg.

  

 

Har ikke satt meg så mange nyttårsforsetter enda, men det er ialefall helt klart at jeg skal fortsette med det samme kostholdet mitt og gå ned minst 5 kg til i 2012. Kroppen stortrives med mitt nye kosthold og vekten går nedover, slik som var ønskelig.

Har du klart nyttårsforsettene du satt for 2011??

Har du satt opp nyttårsforsetter for 2012??

(Nå må jeg hive meg i dusjen, så jeg blir klar til i kveld) Godt nyttår til dere alle sammen.

 

Ny parfyme

På vei med flyet til Bergen havnet denne parfymen i handlekurven min. Jeg elsker escadaparfymene og har prøvd flere ulike typer. Så denne kommer nok til å bli flittig brukt både i dag og det nye året som kommer.  Tenk at i morgen er det 2012. Et helt nytt år med masse nye muligheter.


Mads er fotografen 😉

 

Jeg gleder meg masse til i kveld. Kl 00:00 når rakettene skytes opp har jeg og min forlovede Mads vært sammen i 4 år. Guuuud som tiden flyr. 

Noen som har samme parfyme?

Håper dere alle får en fin og koselig feiring i kveld. Nytt år og nye muligheter ♥ Godt nyttår.


Mine favorittmiddager for 2011 (Lavkarbo)

Her er en liten oversikt over mine favorittmiddager for året som har gått.

TOPP 7 LISTE (rekkefølgen er helt random)

Trykk på bildene av de ulike rettene, så vil du få oppskriften.

Reker servert på sprøstekt ostebrød.

Indrefilet av svin med sellerirotfries og hjemmelaget bernaise.

Stekt scampi i olje, cayennepepper og hvitløk. Er egentlig mer som en forett. Men kan serveres som middag med noen godt tilbehør.

Stekt laks varmes i ovnen med creme fraishe.

Siden jeg er skikkelig sushifan så må selvfølgelig lavkarbo sushi også stå på topplisten. Dette var godt.

Hjemmelaget lavkarbopizza med charlottes pizzabunn.

Carbonara ala Charlotte

Noen av rettene som fristet??

Viktig å holde seg frisk, her er noen tips

Da var jeg tilbake i Bergen/Øygarden, koser meg nå med min kjære og hans familie.

Nå som kostholdet ikke har vært det beste den siste uken/ukene merker jeg det også på imunforsvaret. Jeg har ikke vært syk på lenge (Bank i bordet). Men i dag våknet jeg med litt vondt i halsen, men ikke blitt syk heldigvis. Et veldig godt tips med en gang du begynner å merke noe er å ta c-vitamin brusetabletter (det gjorde jeg i dag). De beste får du i Sverige. Der får du 1000mg og de er superbra. Vi hamstrer alltid inn med c-vitaminer når det trengs. Billige er de også.

(Bildene er hentet fra google)

Kosthold er selvsagt også en viktig faktor for å ungå å bli syk. Vi har et variert og sunt lavkarbo kosthold og er dermed skjeldent syke. Vi tar også daglig et kosttilskudd som vi er veldig fornøyd med.

Så mitt tips for å ungå forkjølelsen (som lett kommer på denne tiden).

  • Spise sunn mat ( du trenger ikke nødvendigvis spise frukt for å få i deg vitaminer). Mye annet som også inneholder vitaminer.
  • Ta gjerne kostilskudd. Finn en bra type, det finnes utrolig mye dårlig kostilskudd på markedet. Kostilskuddet jeg tar fikk jeg måle antioksidantnivået mitt før og etter en stund på kostildkuddet. Og antioksidantnivået mitt hadde bedret seg enormt masse. Og når jeg endret kosthold i tilegg hjalp det også veldig på  imunforsvaret mitt.
  • Føler du deg litt uggen i halsen eller frysen( på vei til å bli forkjølet). Kjør på med c-vitaminene fra Sverige. Gjerne 2 -3 stk på en dag. Så kanskje du slipper unna hele forkjølelsen. 

Håper det var noen tips som kom til nytte 🙂

Hvil i fred

Nå er jeg hjemme i Drammen. Har vært i begravelse til min kjære oldemor i dag. Det var en trist men koselig begravelse. Etterpå spiste vi snitter, kake og drakk kaffe.

Jeg tok flyet fra Bergen i dag og skal tilbake i morgen. Feire nyttårsaften der.

Du hadde et fint og langt liv. 95 år fikk du leve. Sprek og flott. Og du leste aviser hver dag helt til livets slutt. Jeg har stor tro på at du nå koser deg med oldefar, hvor enn dere er.

Hvil i fred kjære oldemor <3

(har besøk av mamma og er koselig at hun skal sove her i natt)

Kommer nok sterkere tilbake til bloggen imorgen.

Dagens antrekk

I dag har vi vært litt på Sartor shoppingsenter og etterpå var det besøk her hjemme. Vi var totalt 16 personer, så nå skal det bli godt å slappe av resten av kvelden. Skal snart se 1 eller 2 episoder med teenage boss på nrk 1. Digger det programmet.

Fikk også prøvd ut 3 fager fra øyneskyggepaletten min.

I dag var det tilogmed solbrillevær i Bergen 😉

 

Hadde også på med den NYE cape(om det er slik det skrives) som jeg fikk av mamman min til jul. Capen er fra Haust (V-collection) og den jeg har er i strl 36.

Jeg er superfornøyd med den nye capen. Den kan vips stæsje opp ett antrekk. I LOVE IT ♥

Likte dere antrekket??

Årets JULEGAVER

Vi fikk masse fint i år. Nå som vi har kjøpt oss noe eget fikk vi selvfølgelig mye felles gaver, som kan brukes til huset. Og det er jo veldig kjekt.

Vaffeljern, smoothiemaskin, stavmikser og linse til kameraet <3 den lille linsen jeg har er ødelagt. Så da kan jeg ta skikkelig nærbilder igjen.

Tekanne, serveringsfat/bakk, mini dobørste.

Flanell sengesett, badeskum, duftlys,håndklær,kluter, bodylotioner.

3 boller,ullsokker, te, teboks og smykkestativ.

 2 bordbrikker, steikevott og 2 grytekluter

En dritsøt nisse en en maskin som kan kutte alt mulig. Veldig kjekk maskin.

Sminke og skjønnhet.

Lyslykt (lekker)

 

Lekker kape fra Haust (V-collection) som jeg fikk av mamma, sammen med den lekre genseren i en av de forige innleggene. Som var en førjulsgave. Veldig fornøyd.

 

Masse penger og gavekort på 600.

Og sist med ikke minst fikk de nye Ageloc r2 tablettene og et gavebrev på en stor sum med penger fra mamman og pappan til Mads. Pengene kan vi blant annet bruke til materiale til opussing. Vi skal ialefall ha nye dører 🙂 Og produktene får vi til en rimeligere pris gjennom pappan til Mads. Og i tilegg kan vi få litt hjelp: Så det passet jo perfekt.

Superfornøyd med alle gavene i år 🙂

 

Fikk du noe fint til jul??

Hva var din beste julegave ??

Noen julaften bilder

Julaften ble feiret utenfor Bergen, nærmere bestemt i Øygarden. Som ligger ved sjøen. Så her blåser det mye og har vært en del regn. Godt man er inne å koser seg.


Her er det ingen snø. Ikke et snøfnugg å se.

Det ble ikke lavkarbo på julaften, men det hadde helt fint vært mulig. Så på julaften ble det noen veldig gode lefser/kling etter middag. Nam nam. Kost oss masse. Til resten av julen laget jeg mer av de gode after eight konfektene. Som er sukkerfrie.


Det var litt varmt på kjøkkenbenken gitt.

mmmm. Nydelige after eight konfekt. Sukkerfrie.

Bordet var ferdig dekket og klart for nydelig pinnekjøtt. Pappan til Mads lager det beste pinnekjøttet jeg noen gang har smakt ♥


Mmmmmmmm. NAM NAM.

Happy mennesker liker vi 🙂 Det må til, og ialefall på julaften. Smiiiiiiil.


Doris drar til med sitt største glis.


Min kjære svigermor.

Og dyp konsentrasjon med matlagningen må til:

 

Julekjolen var på, men den har jo de fleste av dere sett fra før.

Det var noen bilder fra julaften min, bilder av gavene kommer senere 🙂 Ønsker dere alle en flott 1.juledag.

Håper dere har kost dere masse på julaften

Maroccanoil produkter (Omatale)

Her kommer en liten og rask omtale av noen Maroccanoil produkter som jeg har testet i en periode nå. Jeg liker å få teste produkter en god periode før jeg skriver en omtale. Produktene fikk jeg i sammarbeid med blogg.no og Maroccanoil i en konkurranse. Hvor flere bloggere fikk tilsendt produkter.


Shampo, balsam og hårolje.

Håroljen har jeg brukt tidligere og den er jeg veldig fornøyd med. Shampoen og balsamen har jeg aldri testet før nå, men de var veldig bra.

Håret mitt er veldig kresen på balsamer, om de ikke fungerer så får jeg mye tugger og løser ikke opp tugger. Balsamen fra Maroccanoil  var veldig bra for mitt hår. Den hjalp til å løse opp floker og ga ett glatt resultat. Begge lukter også veldig godt. Håroljen er veldig bra og veldig drøy. Du bruker kun litt og litt av gangen. Håroljen kan brukes i vått og tørket hår.

 

Har du prøvd disse produktene??

cutrinutvalgt