Dette bedriver jeg dagene med (reisekataloger)

Det har ikke blitt sånn alt for masse blogging de siste dagene, men det regner jeg med dere forstod. Ettersom det er mye med ny jobb og opplæring. I dag har jeg hatt fri de jobben, men har fått en hjemmelekse.

Det er at jeg skal kunne litt kort om 3 ulike reisemål fra charter katalogene og jeg har da tatt for meg Bulgaria, Kypros og Kreta.  Også skal jeg da velge 3 destinasjoner på reisemålet. Og jeg har valgt slik:

Kreta: – Chaniakysten – Hersonissos – Rethymnon

Bulgaria: – Sunny Beach- Nessebar – Albena

Kypros: Agia Napa – Fig three bay – Larnaca

Så disse skal jeg altså ta for meg mer i kveld. Og se litt på hotellene som finnes.Det er slettes ingen kjedelig hjemmelekse å sitte å drømme seg bort i kataloger og se på masse fine reisemål. Kreta har jeg f.eks aldri vært og dit kunne jeg faktisk tenkt å tatt en tur etter å ha lest i katalogene. Jeg har heldigvis vært mye ute å reist, helt fra jeg var liten. Det er selvsagt ikke alle reisemålene man husker, men en del kan man huske. Og da er det spesielt gøy å kunne fortelle kunder egne opplevelser med reisemålet.

Josefine(kaninen min) titter på datamaskinen av og til og sjekker om jeg har vært flink å oppdatere bloggen, og nå fikk jeg kjeft for dårlig oppdatering på bloggen.

I morgen blir det tilbake på nye jobben og lære mye nytt og spennende.

Har du vært i Bulgaria, på Kreta eller på Kypros??

Fortell gjerne hvor du var og hvordan du opplevde reisemålet/destinasjonen.

 

Dagens middag

I dag har jeg heldigvis vært flink i hele dag på kostholdsfronten. Man merker at de første dagene har man ganske sug etter søtt, men så etter 3 dager forsvinner søtsuget. I dag ble det wok til middag. Jeg elsker wok og i dag prøvde jeg med pastinakk i. Det er en grønnsak som har litt lakrissmak igrunn. Mads syns ikke det var så godt i wok, men jeg elsker variasjonen av mye grønnsaker. Det eneste jeg savnet oppi (som de var tomme for på butikker var babymais og vannkastanjer)

Jeg elsker grønnsaker ♥ spesielt wokkede grønnsaker.

Det ble også igjen rester til lunsj i morgen på jobb på oss begge.

Første dag i ny jobb + “nytt” vitrineskap.

Tusen takk for alle koselige ord jeg fikk i går og i dag. I dag var altså første dag på den nye jobben jeg har fått på reisebyrå.  Det er masse, faktisk utrolig masse å sette seg inn i. Og når man jobber på reisebyrå så forventer også kunden en del informasjon. Heldigvis har jeg vært mye ute og reist, men det er selvsagt ikke alle stedene jeg husker like godt som andre.

Merker virkelig at man blir eldre. Ble skikkelig tung i hodet etter første dag på jobb. Masse nye datasystemer + booking å lære seg. + at info om reisemål. Har troen på at dette kan bli veldig spennende. Etter jobben dro vi til mamma. For vi skulle få hennes gamle vitrineskap. Som en gang i tiden var lutet furu, men som hun har malt hvitt.  Heldigvis var det 2 sterke karer som bar vitrineskapet. For det er temmelig tungt. Mads og kjæresten til mamma hjalp til.


Det trenger litt maling noen steder seg jeg, også kommer jeg til å sette på nye knotter og kanskje ha lys/spotter inni skapet.

Jeg har siklet på et slik vitrineskap lenge, og er glad for at jeg fikk mamma sitt gamle.

Den siste tiden har kostholdet mitt vært sånn halvbra, langtifra veldig bra for å si det slik. Det burde absolutt vært bedre. Og jeg merker det ekstremt godt. Svingende blodsukker, noe som gjør at jeg blir mye oftere sulten og når jeg først blir sulten så blir jeg ekstremt sulten og spiser mye mer. Det som jeg må bli flinkere til nå som jeg begynner å jobbe igjen er så sette skikkelig planer for hva jeg skal spise til de ulike måltidene. Da er det så mye enklere å gjennomføre det. Det som er helt sikkert er ialefall at lavkarbo kostholdet er helt perket med tanke på jobbsammenheng. For da holder jeg meg veldig lenge mett og har jevnt blodsukker hele dagen. Og absolutt mer overskudd.

 

Nå er jeg sliten etter noen timer med oppplæring og skal nyte resten av kvelden på sofen med en mugge med isvann ♥ Håper dere alle har hatt en fantastisk dag i dag.

 ( Beklager eventuelle skrivefeil/slurvefeil, hilsen ei som er litt sliten i hue. hehe)

Maling av tak

I hele dag har vi holdt på å malt tak. Så nå har vi endelig fått hvitt tak. Jeeej.  Taket var tydligvis malt i sammen ekle farge som veggene her. Jeg syns de får mer og mer gulskjær for hver eneste dag. Men nå er ialefall taket hvitt♥ Og utrolig fint ble det. Vi måtte ta 2 strøk.

På med malertøy og i full gang.

Mads er i full gang med strøk nr 2..

Hjalp med skikkelig hvitt i taket. Det gjorde at det så mer åpent og fint ut. Og kanskje også litt større ut. Herlig.

Herlig å være ferdig med taket. Og glad for at det ble et bra resultat ♥

I morgen skal jeg på min nye jobb for første gang. På reisebyrået. Blir veldig spennende.

 

Nattinatt alle sammen♥

Filmkveld med kjæresten

Vi har netopp vært å handlet inn alt vi trenger for å male taket her. Så i morgen setter vi igang med malingen av taket. Må nok ha 2 strøk. Ser ut som det er lenge siden det ble malt.

Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden med denne ukens episode av “Ikke gjør dette hjemme” på nrk. Og etterpå skal vi se filmen Bridesmaids, som kom ut i 2011.

Skal bli koselig med en kosekveld med kjæresten, for i helgene fremmover blir det en del jobbing på meg.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld ♥

 

Noen som har sett Bridesmaids filmen??

Forandring fryder (interiør)

Det tar virkelig lang tid å skape et skikkelig hjem. Vi har bodd her i ca 2mnd, men det føles absolutt ikke slik. Tiden flyr fortere enn vi aner.

Man følte liksom at man hadde masse pynteting når man bodde på 50 kvadrat uten noe oppbevaringsmuligheter, men nå som vi har over dobbelt så stor plass så virker det plusselig glissent. Så ved neste lønning blir det nok litt innkjøp av interiørting til huset. Gardiner trenger vi selvfølgelig også. Jeg er så kresen, så jeg vil liksom ha noen gardiner som jeg liker skikkelig godt. Så tar gjern imot tips til hvor de har fine gardiner. Jeg ønsker også muligens å ha panellengder(gardinlengder) på vinduene i stue i tilegg til gardiner.

I stuen har jeg fått satt inn noen nye hyller med sorte og hvite bokser + at jeg har snudd spisebordet, men jeg er litt usikker på om jeg vil ha spisebordet slik. Vi får se. Her er ialefall noen bilder av resultatet. Det skal også litt mer pynteting oppå hyllene. Kanskje litt planter.

Som dere ser er det ganske tomt foreløpig, men fint skal det bli 🙂


Der ser dere den stygge stietapeten godt..


Veldig veldig enkle lister her, som en gang i tiden skal byttes ut med noe finere.

Taket her hjemme skal vi kanskje male i helgen, hadde håpet på det. Det trenger 2 strøk med hvit takmaling. Jeg irriterer meg skikkelig over den fæle hvitfargen med gult i seg her i stuen, men det er ingen vits å fikse på den. For vi har lyst på glatte vegger i stue, og da er det like greit å ta maling og alt i ett. Det er sånn fæl strietapet her i stuen. Kan virkelig ikke fatte hvorfor det var moderne. Usj å usj. Hehe.

 

Tar virkelig tid å skape et skikkelig♥ hjem ♥

 

Noen tips på hvor man kan finne fine gardiner ??

Dagens DREAM outfit

For meg som er så glad i rosa passer det fint at det også kommer en del rosa farger nå til vårmoten.  Et typisk antrekk jeg da kunne valgt er f.eks som dette.

Nå skal jeg igang med litt husarbeid. Rydding og bretting av klær. Føler at jeg aldri ser bunnen av skittentøydkurven enda så mye jeg vasker.  Enda det bare er oss 2. Så skal jeg sette Mads til å støvsuge og vaske. Siden han liker det best. I morgen er det fredag også helg. Tjohei.

Håper dere likte antrekket ♥

Carbonara ala Charlotte med hjemmelaget pasta (Lavkarbo)

Nå er jeg så ekstremt mett. Dette var så godt at jeg kanskje spiste litt mer enn jeg egentlig hadde plass til. Jeg er mektig imponert over denne hjemmelagede pastaen. En stor takk til den som har komponert sammen oppskriften (hvem det er vet jeg desverre ikke).

Hvordan du lager hjemmelaget lavkarbo pasta/tagiatelle kan du se HER

Til carbonara saus ala Charlotte trenger du:

 • 2 fedd hvitløk (finahkket)
 • 1/2 løk (finhakket)
 • 55 g revet gulost
 • 10 g revet parmesan ost
 • 3 eggeplummer
 • 2,5 dl fløte
 • Krydder: Salt (bittelitt) ,pepper, basilikum(gjerne fersk)
 • Du kan også bruke pasta rossa krydder i tilegg om du ønsker det (Santa Maria)
 • Bacon (gjerne terninger, eller oppklipt)

 1. Start med å finkutte løk og hvitløk, og la det få bli gyllent/blankt i 1-2 minutter i stekepanna med litt smør.
 2. Stek også bacon.
 3. Ha fløte, eggeplummer, ostene og krydder i en kjele og rør godt. Tilsett hvitløk+løk og bacon. Varm først opp sausen og la den småputre på veldig svak varme i 2 minutter.
 4. Ha så den hjemmelagede pastaen på tallerken og ha carbonara saus over. Eller putt pastaen oppi sausen. Opp til deg.

Håper det smaker, det gjorde det ialefall her. Vi begge ble ekstremt mette. Nom nom nom.

Håper det så fristende ut??

Har du prøvd hjemmelaget pasta med lite karbohydrater??

 

Gårsdagens innkjøp (Zara + Monki)

I går var jeg i Oslo og etterpå ble det bittelitt shopping, det er lenge siden jeg har handlet noe nytt og jeg trengte virkelig noen nye plagg.

Jeg endte opp med to bukser fra Zara til 129 kr pr stykk.

Resten av innkøpene var fra Monkli:

Topp i en nydelig blåfarge, den var i Strl L. Så egentlig alt for stor, men siden jeg elsker fargen så måtte jeg bare ha den. Kjekt med noen oversized plass også.


100 kr


Denn var ikke på salg, kostet 300 kr. Og er i strl Xs.


Og sist men ikke minst en enkel hvit singlet til kun 20 kr. Strl S eller M.

Nå sitter jeg her å funderer på hva jeg skal lage til middag. Jeg tror det blir hjemmelaget lavkarbo tagiatelle med carbonara saus. Mmm.

Hva syntes du om innkjøpene??

God morgen

God morgen alle sammen. Har vært våken siden kl 5 i dag. Nå er det dags for en liten tur på hotellet.

En liten sniktitt på en av innkjøpene i går. Elsker blåfargen.

Ha en superduper torsdag alle samme. Nå må jeg løpe.

(mobilblogg)