Vinn gavekort fra Nelly

Her kan du delta enten om du har blogg eller ikke blogg. Men du må ha en nyere Iphone. Altså 4 eller 4 s.

 

gildekonk
Jeg skjønte det ikke helt med en gang. men du skal altså laste ned appen og “filme” mot bilde som du ser over her. Av pålegget. Da skjer det noe utrolig kult. Skjønner ikke hvordan det går, men kult var det 🙂
Så delta i konkurransen om du har en nyere Iphone:)

Ny type sukrin, dobbelt så søt

Etter å ha vært inne på bloggen til søte Annette, som har vært på Sverigetur. Så jeg plutselig at det er kommet en helt ny type sukrin. Dette måtte jeg selvfølgelig google og lese mer om.

Sukrin+ heter den. Og den er dobbelt så søt som vanlig sukker. Noe som selvfølgelig betyr at man trenger veldig små mengder av den.

Sukrin pluss er en blanding av sukrin og Stevia. Som begge er naturlige alternativer til søtning. Denne er akkurat som sukrin og sukrinmelis med 0 kalorier og karbohydrater og med glykemisk indeks på null. HURRA.

Den har desverre ikke kommet til Norge enda, men i Sverige få man tak i den. Les gjerne mer HER

  • Dobbelt så søtt som sukker
  • 100%  naturlig
  • 0 kalorier
  • 0 karbohydrater
  • Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
  • Konsistens som strøsukker

Sukrin kan jo i noen oppskrifter virke isende, så jeg er spent på hvordan denne er.

 

Noen som har testet ut Sukrin Pluss??

Er den isende i ettersmaken??

Drømmeantrekk “En dag på stranden”

Jeg elsker å drømme meg bort, spesielt når det gjelder drømmer om sol og sommer. Tenk å kunne kjenne herlig sand mellom terne og gå rundt i fine sommerklær ♥ Det blir herlig det.

Under har jeg satt sammen 2 strandandrekk, hvilken av de liker du best?

Alt fra Victoria`s Secret.

Antrekk nr 2 er satt sammen på Polyvore.com.

 

Likte du best antrekk nr 1 eller nr 2??

Flere som drømmer om sommer??

For en fantastisk dag

I går jobbet jeg sent, men i dag har jeg hatt fri hele dagen. Herlig, med tanke på det nydelige været som har vært. Her i Drammen var det faktisk 15 grader (plussgrader selvfølgelig). Mye av snøen er smeltet, men det er selvsagt en del igjen.

Så jeg har gått koselig tur med min kjære og vi har fått besøkt alle mine besteforeldre på en dag. Kjekt å ha de i nærheten av her vi bor. Har gangavstand til de alle.


Ypperlig og enkel mat i finværet. “ostebrød” med reker, majones, dill og presset sitron over. Det er nydelig det.

 

Bilde fra Hønefoss i fjor sommer. Jeg elsker sol og varme ♥

I morgen er det jobb igjen (reisebyrået). Stortrives der.

Hvordan har temperaturene vært hos dere i dag??

Er det snø igjen der du bor, eller er alt smeltet??

Giveaway BB-CREAM

Som jeg lovet i går så setter jeg igang en konkurranse/giveaway hvor jeg trekken en stykk vinner av den nye BB-cream fra Garnier.

Jeg fikk 2 stykker i posten. En lys og en mørk farge. Den mørke fargen passet best til meg og den lyse ble deverre litt for lys til min hud. Lyse farger er fint  på denne tiden. Istedenfor å kaste den så ønsker jeg heller å gi den bort til en av dere. BB-Cream er et fantastisk produkt som jeg liker veldig godt. Det kom til Norge i januar i år.


Mørke fargen, lyse fargen.

Om du vil lese min omtale av produktet finner du der HER….

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar i innlegget (Husk å legge e-postadressen din med). Dette gjør du i feltet  e-postadresse..

 

Jeg trekker vinneren lørdag 10.Mars.

 

Vil du vinne en bb-cream??

Leserspørsmål

Etter forige innlegg fra jobb fikk jeg følgende utfordring/spørsmål:)

” kan du ta bilder med jobbskjorta nedi jeansen med belte til? Eller lage video?”.

Jeg hadde på meg disse buksene på jobb i dag. Mørkeblå jeans og med brunt belte. Pleier egentlig ha sorte bukser.

Bildene er tatt med mobilen.

Følte meg veldig liten uten sko på (men det får gå). Høyden var desverre ikke på mitt lag da jeg ble født. Men en får vel være fornøyd med sine cm ( 165 cm høy). Kan bruke mye fine (høye) sko. Kjenner jo til flere som er for høye til å gå med høye sko også. Store verdensproblemer, haha.

Jobbedag og kosekveld med kjæresten

Da var jeg hjemme fra en koselig dag på jobben. Masse hyggelige kunder og har fått solgt og reservert en del reiser.

Begynner å bli ganske fullt flere steder i sommer nå. Så gjelder å bestille snart om man skal på ferie i sommer.

Nå skal jeg ha en koselig lørdagskveld med kjæresten. Med film, god mat og levende lys. Kanskje det blir ett glass vin også (ialefall på meg). Jobb igjen i morgen.

Følg med på bloggen i morgen ( da starter jeg ny konkurranse)

Ha en strålende kveld dere flottinger…

Inspirasjon til hjemmet

Herlig å kunne drømme seg litt bort i masse fine interiørting. Her er noe jeg gjerne kunne tenkt meg til mitt eget hjem.

 

Var å kikket på disse panellengdene i dag på Princess. Bare i en lys beige farge. De var nydelig. Så tenkte det kanskje ville fungere med de også noen lyse/hvite gardiner i bakgrunn.


Bilden under her er hentet fra bloggen til http://hushansen.blogspot.com/      (Skulle gjerne hatt den hyllen med de tingene) Nydelig ♥

Inspo ♥ Og mer skal det bli.

 

Noe du likte??

Min nye buzzadorkampanje

Som jeg har skrevet tidligere er jeg medlem av Buzzador. Jeg får prøve produkter/tjenester for så å fortelle venner/bekjente min mening om det. Man får forespørsel på nye kampanjer og man velger selv om man vil takke ja eller nei til å teste ut produktet/tjenesten. Det er selvfølgelig helt gratis og være medlem og jeg liker tjenesten godt. Da jeg elsker å prøve nye ting og kunne fortelle andre om min mening.

Forige Buzzadorcampanje var jeg på tur til Kiel med Color Magic, dette fikk jeg teste helt gratis sammen med min kjære. Og vi hadde det så fint at vi dro med noen venner og reiste en tur til senere. Denne måneden og neste er det testing av tjenesten til Lovefilm jeg holder på med.


Jeg har sett disse to filmene og alt sendt de tilbake, og fått de nye filmene mine. Dene ene er en treningsvideo ( Nice).

Er du av typen som leier mye filmer så er dette absolutt en bra side for deg. De har et bra konsept til en billig pris. Stort utvalg av filmer/spill. Etter hva jeg har erfart går det også raskt å få filmene hjem i posten. Du slipper også å betale porto når du mottar filmene og heller ikke når du sender de tilbake.Man kan velge mellom litt ulike pakker ettersom hva slags ønsker man har.


Trykk på bildet for å komme til lovefilm.

 

Ønsker du å bli en buzzador og teste produkter/tjenester helt gratis?? Da kan du lese mer HER

 ( Nå skal jeg ut å nyte det fine været, strålende sol) Ha en fin fin dag ♥

Har du testet ut lovefilm før??