Lavkarbo rundstykker ala Charlotte

Knallgode lavkarbo rundstykker.

Du trenger :

 • 3 egg
 • 3 ss creme fraiche orginal
 • 2 ss olivenolje
 • 1 ss smør
 • 20 g solsikkekjerner( males)
 • 10 g gresskarkjerner( males)
 • 15 g linfrø (males)
 • 10 g sesamfrø (males)
 • 30 g fiberhusk (helsekost) ellers kan du også bruke psyllium( fåes på noen meny). Psylium er det samme, bare billigere.
 • 30 g fiberrik kruskakli (daglivare)
 • 35-40 g mandelmel
 • 1,5 ss kokosmel (om du ikke har det kan du tilsette litt mer mandelmel eller eventuelt bakepro)
 • 2 ss glutenmel
 • 2 ts bakepulver
 • 1- 1,5 ts salt
 • 1,5 dl vann ( mulig du trenger mer)
 • 25 g revet ost (om du ønsker osterundstykker.

Ovnen settes på 180 grader. Over og undervarme.

1. Start med å male frøene.

2. Tilsett egg, olje,smeltet smøt og vann i en bolle og rør godt.

3.Bland alt det tørre i en liten bolle og rør dette inn i det våte. Rør med en sleiv, tilsett mer vann dersom det trengs. Men deigen skal være ganske fast. Så den er lettere å jobbe med. Men litt klissete blir det. Tilsett ost dersom du ønsker det i dine rundstykker.

4. Rull rundstykkene til passe små runde “boller”. De vil ese litt i ovnen.

Stekes i ca 25-30 minutter (følg med på de)

Server med godt pålegg på !

 

Jeg har også laget hvitløksbrød og krutonger med rundstykkene. Oppskrift på dette vil også komme.

Fint motorsykkelvær

Hei og god morgen.

I går la vi oss tidlig, tidlig for oss to betyr kl 22.  Vi fikk en god natts søvn og sto opp for en time side. Min kjære laget kaffe til meg og jeg hadde hjemmelagede lavkarbo rundstykker ala Charlotte, de ble supergode. Så oppskrift kommer senere. 

Himmelen er lyseblå med bare noen få skyer på og solen skinner så flott. Jeg har en kry kjæreste som netopp har kjøpt seg ny motorsykkelhjem, handsker og størst av alt en ny motorsykkel. Så nå er han skikkelig “grym i nåsan” ( som ei venninde sier). Jeg fikk sitte på en liten kjøretur i går og det blir en litt lenger tur i dagens fine vær. I går var min andre gang på motorsykkel, første var på Gran Canaria.

Her er sykkelen han har kjøpt seg:


Ikke spørr meg åssen sykkel det er for da får du ææææhhhh?? som svar 😛 Ser det er en suzuki pga merket ved setet, men mer aner jeg ikke 😉


I vinduet kan dere se Mads sin nye hjem. Neongul denne gangen også, bare en ny modell som man har solbriller på og kan  dra opp hele fronten på.


Mc rypa. Hoho-

Nyt det flotte været i dag. Her blir det en kjøretur for så å dra på jobb. Og oppskrift på rundstykkene kommer.

 

♥ Carpe Diem/ grip dagen ♥

Nye innkjøp (Interiør og smykker)

 

I dag har vært en skikkelig effektiv dag. Jeg har vært på jobb fra kl 9, så dro mamma og jeg rett ut for å spise middag. Vi hadde holdt av bord ute på en god kinarestaurant her i Drammen. Etterpå ble det litt shopping på oss damene. Jeg fikk handlet meg masse fint og er strålende fornøyd (som vanlig).

 

 

Fikk netopp en telefon fra min søte mormor som gratulerte meg med navnedag i dag <3 Charlotte, Lotte og Charles er det vistnok som har navnedag i dag.

Ting til hjemmet:


♥ Blomsterveggstativ og med noen fake blomster (ekte hadde nok overlevd 1 uke her i huset) ♥

Og til meg:

De hadde masse salg på en arts and crafts butikk i byen og der fikk jeg masse flott til en billig. For alt under her betalte jeg kun 310 kr totalt.


Skjerf + sommerfuglnål


Sommerfuglkjede


Øreringer


Vakkert kjede. Elsk ♥

I morgen og søndag blir det jobbing på meg (jobbet hver eneste helg de 2 siste månedene). Slik er det når man har 2 jobber man trives i. Gleder meg til å slappe av litt i kveld, merker at jeg trenger det.

Ønsker alle en riktig god helg. Tirsdag er det fri ♥ Helligdag♥

Tycks??

Vinn egendesignede Nike sko (for alle)

Jeg har nå slengt charlottes hjemmelagede lavkarborundstykker i ovnen og kom over en bra konkurranse som blogg har i samarbeid med NikeiD.

Dette er en konkurranse som alle sammen kan delta på . Enten du har blogg eller ikke blogg. Det eneste kravet er at du må ha facebook. Se hvordan du kan designe din egen sko og vinne den under.

Her har dere bilder av skoen jeg har “designet”

Å vinne et par slike sko burde virkelig være et spark bak for å begynne å trene litt før bikinisessongen. Nye sko er alltid stas. Eller?

 

nikeidvinn

Kurs om temareiser og flotte Kapp Verde (reisenyhet)

Dagen i dag startet med jobb fra kl 09:00 og etterfulgt at et lite kveldskurs/konferanse/seminar  med Startour. Det var fantastisk koselig og ikke minst spennende. Når man jobber innen reiselivet/reisebransjen treffer man på så utrolig mange hyggelige mennesker. Så det ble en vellykket kveld hvor man lærte masse. Satt å drømte meg bort i alle de spennende reisene. Vi startet med å få mat samtidig som vi fikk høre en presentasjon av noen av temareisene til Startour. Reiselysten meldte seg raskt og man hadde igrunn lyst til å hoppe på første fly.Temareisene var veldig spennende, men ettersom det var ganske mye og omfattenede velger jeg å ikke skrive om dette . Mer om et annet spennende reisemål skal dere få om dere leser videre.

Ikke den beste kvaliteten på de 2 første bildene (tatt med mobil).

 

 

 

Helt på slutten fikk vi masse spennende informasjon og bilder fra Kapp Verde. Statour starter med charterfly til Kapp Verde nå til vintersessongen 2012/2013. Kapp Verde er et sted jeg generelt har hørt veldig lite om og om jeg skal være ærlig klarte jeg ikke helt å plasere det på kartet. Flyene kommer til å fly til Gran Canaria for så å fylle drivstoff der og fly videre til Kapp Verde. Fra Gran Canaria til Kapp Verde tar det ca 2 t med fly (Avhengi av motvind eller medvind). Temperaturmessig er gjennomsnittstemperaturene 4 grader mer på Kapp Verde sammenlignet med Gran Canaria.

Kartet over Afrika er hentet herifra

 

Kapp Verde er virkelig et sted jeg må besøke en gang. Det kom jeg frem til i dag. Etter å ha hørt så mye flott fra en dame som hadde vært der + masse flotte bilder. Vi fikk tilogmed kjenne på den nydelige sanden som var hentet fra Kapp Verde. Ekstremt myk og god sand. Så at dette kommer til å selge bra er det ingen tvil om. Har lært masse masse, dette er kun en kort oppsummering.

Noen bilder som er hentet fra Startour sine hjemmesider:


Drømmestrand??

 

På Kapp Verde finner du nydelige sandstrender og masse flotte hoteller. Flere av hotellene har all inclusive eller halvpensjon. Man får masse nydelig fisk og sjømat, men selvfølgelig også mye kjøttretter. Men fisk og annen sjømat er de spesielt gode på. Skikkelig fersk og god fisk. På flere av buffetene på noen av hotellene har de faktisk områder på buffeen som er skiltet med Low carb. Hvor kult er ikke det??

Flere som fikk lyst på en tur til Kapp Verde??

Noen som har vært der før kanskje??

Herlig spasertur på morgenen

Vi begge begynner sent på jobb i dag og dermed fikk vi til en koselig tur sammen på morgenen i dag. Vi var i skogen i 1,5 t og det var herlig. Godt å bevege kroppen og få litt frisk luft i skrotten.

Med utsikt over Drammen.

I morgen blir det tidlig vakt, men kurs etter jobb. Jeg må si jeg savner å eksperimentere på kjøkkenet. Så jeg håper jeg får tid til det en av de nærmeste dagene. Lage noe lavkarbo digg.

Kjæreste date

I dag har mads tatt meg med på kino og etterpå skal vi ut å spise. Vi skal nå se american pie filmen. Skikkelig kos.

Jeg jobbet kvelden i går og tidlig i dag. Ettersom vi har hatt lite tid til hverandre i det siste skal vi ha en fantastisk kveld i dag 🙂 veldig koselig med en date med kjæresten.

Ønsker dere alle en fin kveld <3 blogges i morgen.

Nydelig thaimat

Som jeg fortalte var vi ute å spiste Thai mat i går. Det var helt nydelig, så blir ikke siste gangen.

Startet med en nydelig kylling Thai suppe. Den ser ikke så delikat ut, men dere skulle smakt den. Da hadde dere også hatt vann i munnen. Himmelsk suppe med masse gode smaker som kom godt frem.

Min mat. Kylling i pepper og hvitløk med masse grønnsaker og cashewnøtter.

Og mads valgte biff.

Thaimat er virkelig noe jeg kunne tenkt meg å lage også hjemme. Sunt og veldig godt.

Vinn Parfyme

Nå skal blogg.no i samarbeid med Escada dele ut 50 stk Sexy grafitti parfymer. Selv bruker jeg kun Escada parfymer(love it), men denne har jeg aldri testet . Håper selvfølgelig på å vinne denne duften.

 

escvinn2sg

Dagens dream outfit (Råsa)

Først vil jeg starte med å takke for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk i går. Jeg lover å ikke slutte å blogge enda, det får heller bli litt færre innlegg enn før. For jobb og fritid kommer før bloggen.  Bloggen er en stor hobby og en veldig spennende hobby som jeg stortrives med når jeg har tid og mulighet. Og det er koselig å høre om alle som leser den.

Nå har jeg kommet hjem fra jobb (tidlig ferdig) og tatt en god dusj (herlig). I kveld skal Mads og jeg ut å spise på en Thai restaurant i Drammen med pappa og hans samboer. Gleder meg til å smake thaimat fra en restaurant pappa skryter veldig av.

Etter jeg hadde dusjet heiv jeg sammen et antrekk ikke på Polyvore. Et skikkelig Rååååsa antrekk.


//Rosa topp-weekday.com// Hvit bukse- jades24.com// Blazer- topshop.com// Sko-bonanza.com// Perlearmebånd- forever21.com//Veske- ninewest.com// Sommerfuglring- macys.com//

 

Love

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut å spise Thaimat.