Innkjøp Tyrkia

Her er noen av innkjøpene mine fra Tyrkia. Noe ligger også til vask. Det morsomste var at Mads shoppet over dobbelt så mye som meg. Og det er ikke vanlig for å si det slik. Han fikk seg masse fint og etter shoppingrunden sa han noe merkelig “Jeg kan skjønne hvorfor du liker å shoppe, det er litt som et kick”.. Haha. Lo godt.

Husk at om du skal shoppe i Tyrkia kan størelsene være noe mindre enn hjemme.


Rullebag, kjekk som håndbagasje.


Veska mi ♥


2 bukser som var alt for lange på beina, men i Tyrkia finnes ingen problemer på ting. Der løses alt med en gang. Så man får en kopp te og vips så er buksene lagt opp. Og veldig flott lagt opp.


Putetrekk pynteputer.


Skjørt som er skikkelig skrukkete etter en tur i kofferten. Kort forann og langt bak. Med belte til.


Ordentlig skinn i skoene, men fake selvfølgelig. Utrolig godt med litt nye sko til jobb.

Også kjøpte jeg Onepiecen jeg viste dere i en av de forige innleggene..

NOe du likte ??

 

Oppussing av utemøbler startfase

Som jeg fortalte dere var jeg så heldig og få noen flotte utemøbler fra min tante. Jeg hadde med en gang planer om å pusse de ned og male de hvite.  Siden det regnet så mye før vi reiste på feire fikk jeg aldri kommet i gang. Men i dag var det fint vær og litt utpå kvelden fikk jeg pusset to av stolene og malt en av dem. Tok et strøk og tar flere strøk i morgen. Må nok har 2-3 strøk iallefall.


Pusset ned stolen og den er klar for maling.


Her har stolen fått et strøk, og den trenger iallefall ett til.

Dette er litt av en jobb, men jeg gleder meg til det er ferdig og jeg kan se det ferdige resultatet. Det kommer nok til å bli veldig bra til slutt. Nå er det på tide og finne sengen. Første dag på jobb etter ferien i morgen. Har hatt 2 uker med ferie, og tar mer ferie senere.

 

Legger ut bilder av møblene når alt er ferdig selvfølgelig!

Hjemme igjen fra ferie

Tjohei. Da var vi hjemme igjen fra Tykia.  Det var litt av noen temperaturforskjeller ja.  Ingen av oss hadde lyst til å reise hjem, vi stortrivdes i varmen og med de vennlige tyrkerne.


Therese og meg på det ene spistestedene en av de første dagene. På kvelden fikk vi lov til å komme bak i baren og hjelpe til 😉

Vi har hatt en super tur og det blir ialefall ikke siste gangen nede i leiligheten til mamma og hennes samboer. For der stortrivdes vi. Superpraktisk med leiebilen hele oppholdet også.

Kvelden skal nytes med min kjære og noe god mat. Været var ikke noe sælig å skryte av her hjemme, så outfiten for i dag ble en digg nyinnkjøpt onepiece. Haha, jeg som sa jeg aldri skulle kjøpe en slik en. Men gud så gode de var å ha på. Så den blir kun til bruk innendørs. Vi måtte selvfølgelig ha en hver.

Det meste i Tyrkia er smått i størelsen, men disse var store i strl. Dette er small og Mads kjøpte medium.

Gleder meg til sminkeløs kveld og daffeklær med kjæresten ♥

Vi har shoppet masse, gleder meg til å vise frem. Om noen lurer på hva en onepiece i Tyrkia koster så kan det variere, jeg fikk prutet min ned til ca 180-190 norkse kroner. Skikkelig digge.

Ha en fin lørdag kveld folkens.

 

 

Extensions i Tyrkia og pris

Da var jeg klar for å vise frem resultatet av extensionsene jeg tok i håret i dag. Det er microringer og jeg ble superfornøyd. Håret var ikke helt i min farge. Så de farget både mitt eget hår og extensionsene slik at det skulle se mest mulig naturlig ut. Tuppene ble også veldig tynnet ut, så det ikke ble for brå overganger. Dette er noe jeg har slitt med når har jeg brukt klips.

2 stykker som holdt på samtidig, slik at det gikk raskest mulig. Veldig effektivt. Med farge+sette på hår og klipp tok det 2,5 timer.

Bildene som er tatt i solyset ser man litt overganger på. Dette kommer ikke så tydlig frem i virkeligheten. Fargen ser også noe lysere ut på bildet på toppen. Men mulig jeg kommer til å farge det litt brunere etterhvert(kutte ut stripene) og la min mor som er frisør klippe det til litt.

 


Man ser litt overgang på bildet her, men jeg er veldig fornøyd med slik det egentlig ser ut. Syntes det ble veldig naturlig igrunn.

Jeg gjorde det hos en frisørsalong som ligger på Alanyum shopping center i Alanya. Den ligger i 2.etg.


Her ser det veldig bra ut med riktig lys.

Mange lurer kanskje på hva prisen lå på her i Tyrkia. Totalprisen jeg betalte var 500 lire for hår+ påsetting av hår, farge av hår og klipp. Slik kursen er nå er det 1700 norske kroner. Det syntes jeg ikke var så gale pris akkurat. Tok jo lang tid og det var veldig nøye. Superduperfornøyd. Nå har jeg hår ned til rumpa 😉 Haha.

Hva syntes dere om resultatet? Ble det bra?

Flere som har testet mikroringer??

Gokart i Tyrkia/Alanya

I går var vi på en gokart bane utenfor Alanya og kjørte. Utrolig gøy var det.Det var en utebane som ligger ca 15 min utenfor Alanya, mot Side og Antalya. De hadde også en innendørs bane i Kestel, rett ved siden av Alanya.

Gårsdagens antrekk:

Så skikkelig smart ut gitt.

Veldig gøy! Full fart på banen og slædding i alle svingene.

 

Ps: Jeg har satt på extensions i dag. Så nå har jeg megalang hår. Gleder meg til å vise frem i neste innlegg. Har også farget håret.

 

 

 

 

En chill dag ved bassenget.

I dag har vi ligget ved bassenget som tilhører leilighetene her og slikket sol. Utrolig digg og avslappende dag. Og nå som man er så vant med varmen her nede i Tyrkia er det ikke noe annet enn superdigg.

Vi møtte på flere av disse gekkoene med blå søt hale. Husker når jeg bodde i Tyrkia, da hadde vi gekkoer som løp rundt på badet plutselig. De er ikke skremmende, kun veldig søte.

En digg dag ved bassengen og nå er jeg klar for en god dusj. Etterpå blir det ut og spise god tyrkisk mat på Alibaba restaurant som ligger i Oba, rett utenfor Alanya. Nam nam.

Jeg tenkte å lage en “kjøre bil i Tyrkia” guide en av de nærmeste dagene her på bloggen. Kjøringen er noe annerledes enn i Norge, men så lenge man vet reglene for kjøring og rundkjøringer så går det veldig fint.

I dag går også mine tanker til de som ble rammet av det triste som skjedde for akkurat ett år siden. Ufattelig trist og urettferdig. Selv om vi er bortreist og på ferie følger vi med på nyhetene.

PS: Takk for fine ord fra dere alle på de forrige innleggene.

 Noen som har vært på minneseremoni hjemme i dag? Håper det ble noen fine seremonier.

 

Gul sommerkjole fra Nelly

For en liten stund siden kjøpte jeg meg en søt gul kjole fra Nelly. Og nå som man har fått litt brunfarge på kroppen ble det jo enda finere.Så må si meg superfornøyd med et bra kjøp av en søt kjole.

Når jeg er ute å reiser pleier jeg å være masse på stranden å sole meg, men det er blitt litt lite denne turen. Kun en hel dag på stranden, så nå tenkte jeg å legge meg ved bassenget utenfor leiligheten og jobbe litt mer med brunfargen.

Her er ialefall noen bilder av kjolen. Første gang jeg har fått brukt den.

Nå blir det tæææææning ved bassengkanten.

Er været hjemme i Norge blitt bedre nå? Håper dere har flott sommervær der hjemme.

Dimchayi i Tyrkia

Som jeg nevnte var vi i Dimchayi i går. Det ligger oppe i fjellene i Alanya. Det er flere spisesteder som ligger i en elv ved en demning der. Her får man servert skikkelig god tyrkisk mat og sitter ute på små flåtelignende ting og koser seg med god mat og drikke. Vi storkoste oss, men guuud så mye mat vi fikk. Fikk store porsjoner med masse tilbehør og i tilegg fikk vi et stort fruktfat til dessert. Enda vi var supermette.

Anbefaler alle som reiser til Alanya og ta en tur til dette koselige stedet. Når vi var der var det sent på kvelden og var blitt mørkt.

Maten var virkelig god, men masse mat for 4 personer. Ikke rart vi ble supermette.

 


Superdupermett.

Nå skal vi ut å spise og kose oss. Nyte fredagskvelden skal bli godt.

 

 

Dagen i dag + antrekksbilder Tyrkia

 

Vi har leid oss bil og fartet rundt. Utrolig kjekt. Vi leier den for 2 dager, men vurderer å ha den lenger. Utrolig kjekt å farte rundt med bil her. Siden jeg har bodd og jobbet i Tyrkia tidligere er det meg som står for kjøringen. Så denne hvite bilen fiser vi rundt i.

I dag er første dagen hvor vi har kost oss noen timer på stranden og allerede i dag har vi fått litt brunfarge, men mer skal det bli.

Og over til dagens antrekk. Kjøpt nye kjole fra H&M. Er egentlig et brunt belte som følger med, men kjøpte dette hvite beltet og et annet belte. Like it, jeg elsker jo den mintgrønne fargen på klær.


Meg og den fantastiske kjæresten min ♥Love you


 

Nå er vi stapp mette hele gjengen her og snart klare for sengen.Etter masse god Tyrkisk mat. Vi har nemmelig vært på et sted som heter Dimcayi. Et sted i Alanya hvor det ligger masse restauranter oppver elven. Så man sitter på små “flåter” ute i elven å spiser. Jeg tenkte jeg kunne skrive mer om dette stedet i neste innlegg og vise dere bilder derifra. Det var virkelig litt av en opplevelse. Nå er jeg stuptrøtt og ser frem til litt søvn. De andre dagene har vi ikke lagt oss før 4-5 på natten/morgenen. Så nå skal det bli godt med “tildig” kvelden.

Hva syntes dere om den nye kjolen?

 

God natt 🙂

 

 

 

God morgen Tyrkia, gunaydin.

I går var vi på reisefot og nå er vi vel fremme i Tyrkia og har fått noen timer med søvn. Vi er et lite sted ikke så langt utenfor Alanya og vi er så heldige og får låne leiligheten til mamman og hennes samboer. Utrolig digg å kunne bo i en slik leilighet og kunne styre og ordne selv.

Det er meg og gutta på tur, og i morgen kveld kommer ei venninde av meg. Hun fikk seg en hoppepåtur med fly.

Trøtt i trynet 😉 Ja, da er det godt å kunne gjemme seg bak et par solbriller.

Nå skal vi ut og utforske stedet her litt. Når vi kom hit var det bekk mørkt og vi var klare for å hoppe rett i sengen.

I leiligheten er det trådløs nettverk, så flere oppdateringer kommer. Da er det bare å følge med 🙂 Her er det mye sol og varmt. Ønsker dere alle en super dag.

Vi blogges i Tyrkia.