Nytt til hjemmet

Fikk et lekkert speil av snille mamma. Og endelig har det kommet opp på veggen ♥ Veldig fornøyd. 

Alltid gøy med noe nytt i hjemmet. Gleder meg til å få flere bilder i hus. Er noen i Drammen som jeg sikler veldig på, som kunne passet perfekt på veggene her hjemme.

Pakke fra funksjonell mat

For noen dagen siden lå det en hentelapp i postkassen. Det var kommet en pakke fra Funskjonell mat. Det var en overaskelse, så jeg ante ikke noe om innholdet i pakken. Når man ikke aner innholdet i pakken er det jo ekstra spennende.

Jeg fikk pakken fra Funksjonellmat.no fordi jeg var en av de første som testet den nye kakemixen og delte bilde og og oppskrift på facebooksiden deres.

Innholdet i pakken:

+

Kakemixen var jo veldig god, sjokoladekakemixen gleder jeg meg veldig til å teste ut. Og sjokoladepålegget har jeg kjøpt flere ganger før. Jeg elsker det og best av alt, det er sukkerfritt. Stevia søtningen med ulike smaker blir også spennende å prøve ut. Leste på nettsiden deres at det nå var tilbud på sjokoladekaken. Før 59 kr, NÅ 29 kr. Og den finnes HER for de som lurer.

 

Superfornøyd med pakken jeg fikk. Nå blir det mye godsaker her hjemme, men med god samvittighet.  Om det er fler der ute som er glad i søtsaker, men ønsker litt sunnere varianter anbefaler jeg å ta en titt på funksjonellmat.no. Det er de som står bak blant annet sukrin.

 

Om dere vil se de gode og sunne gulrotmuffinesene jeg laget med kakemixen kan dere se de HER.

Har du prøvd ut noen av disse produktene??

Hjemmelaget suppe til middag

Etter å ha fått sovet noen timer har smertene i munnen roet seg etter tannlegebesøket i dag. Og jeg slipper nå å spytte mer blod (usj). I sta gikk jeg en tur til butikken, hvor jeg kjøpte inn litt ingredienser til suppe. Suppe passet best nå i dag. Jeg laget i dag suppen jeg skrev om her om dagen. Du finner oppskriften her...

Kan selvfølgelig også serveres uten skinke om man ikke ønkser skinke i suppen.

Så nå har jeg spist denne gode suppen og sett på jakten på kjærligheten. Det eneste jeg mangler er kjæresten, som er på jobb. Han kommer snart hjem heldigvis.

 

Suppen anbefales !

 

Det var ikke så mye å grue seg til.

(mobilblogging)

For noen timer siden satt jeg hjemme å grudde meg som en gal. I dag var det nemmelig tid for tannlegen for oss begge. Sjekk av tenner og trekning av visdomstann.

Jeg var heldigvis første av oss. Tannlegen var superflink og det hele var over på et blunk.

Anbefaler de som ikke liker blod å stoppe opp her. #bilder med blod :p

Så satt jeg der da, på venterommet med munnen full av bedøvelse og ventet på min kjære.

Røttene til Mads var litt mer kompeliserte stakar.

Begge sine tenner.

Masse av tanna hans knakk av. Temmelig glad det ikke var meg.

Og for de som lurer på om det er vondt å trekke visdomstann: nei, ikke noe vondt å trekke, men vondt etterpå.

Jeg får vel leve på suppe de første dagene.

Nå begynner bedøvelsen å forsvinne helt og jeg er klar for å ta meg en power nap. Nattalitt.

Har du trukket visdomstann??

Min kjære har bursdag

Tjohei. Dette har vært en travel uke og ikke minst travel helg. Jobbet hver eneste dag denne uken og i morgen skal det bli godt med en fridag. Det har vært elvefestivalen i Drammen i helgen og masse mennesker. Jeg har jobbet på hotellet i helgen og der har det vært fullt hus. Har ialefall hatt en hyggelig jobbehelg med hyggelige gjester og hyggelige kollegaer. Ettersom det har vært en travel uke har det blitt lite livstegn fra meg på bloggen desverre. Besteforeldrene til Mads har vært her siden lørdag og de reiser hjem i morgen tidlig. Mads har nemmelig bursdag i dag og i kveld har vi hatt bursdagselskap med kaffe, kaker og vafler. Vi hadde også besøk av bestemor, bestefar,farmor og farfar i kveld. Mine besteforeldre hadde nemmelig aldri hilst på Mads sine. Så det var en hyggelig og vellykket kveld med mye prat og morro.


Søte og blide besteforeldre på besøk. Alle samlet i sofaen.

Har ikke fått tatt bilde av dagens antrekk, men torsdagens antrekk så ialefall slik ut:


Lenge siden sist 🙂

Søte bursdagsbarnet mitt <3  25 år i dag. 


Gave fra meg. Hotellovernatting + spabehandling. Og nei det er ikke meg som maser om spa og masasje 😉 Hehe. Dette er noe han alltid har ønsket å prøve.

Siden vi begge fyller 25år tenker vi å feire med “50” årslag sammen. Jobber med å få skrevet og sendt ut invitasjoner innimellom mye jobb 😉

I morgen skal vi begge til tannlegen og jeg gruer meg så ekstremt masse. Mest sansynelig trekke en visdomstann eller to. ÆÆÆÆHHH. Gruer meg jo!

 

Har dere hatt en fin helg??
Noen som har vært på elvefestivalen i Drammen i helgen??

Super start på dagen

I dag sov jeg til kl 10 og det passet med perfekt. Herlig å kunne sove litt lenger når man har muligheten. Skal på jobben i kveld, så ikke så alt for lenge før jeg hiver meg ut av døren. Først tenkte jeg å dele dagens herlige start på dagen med dere. Charlottes supersunne smoothie. En helt naturlig en.

Jeg stod på kjøkkenet i dag tidlig og klødde meg i hue og lurte på hva i all verden jeg ville ha til frokost. Jeg hadde lyst på noe helt nytt. Da var det bare å vrenge hjernen og undersøke kjøleskapet. Jeg hadde Lime, avokado,spinat og tyrkisk youghurt. Hmmm. Hva kunne man lage av dette da mon tro. Jeg tenkte jeg måtte eksprimentere med en smoothie, selv om jeg hadde liten tro på at det skulle bli spisenes. Ble mer og mer usikket på om dette virkelig kunne bli en god frokost, men joda. Hele glasset er tomt og magen er veldig fornøyd.

Genial måte å få i seg grønnsaker på også!

Jeg brukte:

  • 4 toppede spiseskjeer med tyrkisk youghurt.
  • en liten neve med spinat(skylt)
  • 1/2 avokado
  • 2 ss kokkosolje (link)
  • Skrap ut kjøttet og saften av en halv lime.
  • 4 dråper med sitron.
  • 3 ts med sukrin (om man ønsker noe søtning)

Bland alt sammen med en blender eller en god stavmikser.

Hadde sikkert vært godt med jordbær eller bringebær oppi også, men da hadde det blitt litt kræsj i fargene. Ville ha frem til grønnfarge.

 

Konklusjon: Ikke vær redd for å prøve nye ting ! Dette kommer jeg til å lage igjen. Smart måte å få i seg sunne ting på.

Tørr du prøve?

 

Jeg fant jeg fant, hva fant du nå da?

İyi akşamlar, eller god ettermiddag som vi sier på norsk. Savner Tyrkia sånn at jeg må putte inn litt tyrkiske gloser på bloggen. Det er litt over 3 uker siden vi kom hjem og jeg merker at 10 dager ble litt for kort. Var så fantastisk med en skikkelig ferie. Som dere har merket har det vært stille på meg den siste uken. Masse jobbing og lange dager. Det har blitt jobbing hver eneste dag, tilogmed i dag. Jobbet kun til 3 i dag også var det å slappe av med familien med god mat og vafler. Og en kveldstur med en liten dukkert i et lite vann ble det også tid til. Været her hjemme har vært helt fantastisk i dag. Masse sol og gode temperaturer.

Over til overskriften. Jeg har glemt å legge ut bilder av kantarellene vi plukket i Sverige forige helg. Vi var ikke så lenge ute å letet, men en del fant vi.


Hva sjuler seg under her mon tro? jo, en kantarell.En “sværing”.


Så var det rett i stekepanna på middels-svak varme for å få ut litt vann av soppen. Puttet de så i fryseposer/brødposer i fryseren. Måtte selvfølgelig ha en prøvesmak på skogens gull. Kantareller  ble stekt i smør og krydret med salt og pepper. Mums.


Og kantarell outfiten har vi her. Hehe.


Vårt kjære naboland.

Noen flere som har vært på sopptur i år? Bør vel være mye kantarell etter den våte sommeren vi har hatt i sommer?

Hjemmelaget tomatsuppe med skinke

Ble skikkelig sulten da jeg var inne på VG i sta. Der lå det nemmelig bilde og oppskrift på en suppe som så veldig godt ut. Og den er jo tilogmed lavkarbo vennlig.

Bilde og oppskrift hentet fra VG

1 hakket løk
1 fedd hakket hvitløk
1 ss olivenolje
400 g godt moden tomat (evt fra boks)
2 stk hønsebuljongterning
5 dl vann
1 dl matfløte (eller vanlig fløte)
½ ts salt
pepper
300 g røkt skinke

 

Fjern skinnet på tomatene ved å koke opp vann i en stor kjele. Legg tomatene i vannet og la de trekke med et par minutter til skinnet sprekker og ta tomatene opp. Det er da lett å dra skinnet av.

Stek finhakket løk og hvitløk i olje i en kjele til den blir blank. Hakk tomatene, og legg i kjelen sammen med buljongterninger. Slå på vann og fløte og smak til med salt og pepper. En klype salt runder av smaken. Mos gjerne tomatene og løken med stavmikser. Tilsett litt mer væske om suppen blir for tykk.

Server suppen med røkt skinke i biter.


Denne suppen gleder jeg meg til å prøve!

14.08.2012

God kveld! Denne damen har vært på farten i hele dag. Startet med kurs med jobben i Oslo, etterfulgt av noen timer med jobbing etterpå. Totalt 11,5 timer med jobb. Nå er jeg klar for å krype under dynene med min kjære. I morgen er jeg klar for en ny dag med kurs, blir en kortere dag i morgen heldigvis. Etter kurs blir det å møte mamman min.
Satt på Polyvore og lekte meg litt da 😉 Og satt sammen et antrekk. Kanskje litt vågalt, men ekstremt kult.
Charlottes Verden

 


By Malene Birger gold top, 1.540 NOK /New look Printed skirt     / Spiked heels, 1.490 NOK / boohoo studded handbag, 355 NOK / Yves Saint Laurent makeup, 190 NOK / Acrylic nail polish, 150 NOK
God natt.