Lenge siden sist

Oi, det er gått nesten 2 uker siden sist blogginnlegg. Funnet ut at instagram er mye enklere å oppdatere på travle dager. Så der blir det en del fler oppdateringer.  Mye å drive på med for tiden. Masse jobbing blandt annet, så noen dager blir det ikke tid til stort annet enn litt søvn.  Har stort sett jobet hver eneste dag og noen dager 12 timer. Da blir det desverre lite tid til andre ting.  Det går så lenge man er ung og frisk, men det er nok begrenset hvor lenge man klarer det. Hele denne helgen har jeg hatt fri og det har vørt nydelig. Tilogmed fredagen hadde jeg fri. Så på fredag dro vi på en etterlengtet kjæreste-tur. Vi var på Strømstad spa og koste oss glugg i hjel. Det var bursdagsgave fra meg til min kjære. Vi tok også 80 minutter med herlig aroma kroppsmassasje.  På rommet når vi kom hadde jeg bestilt en søt frukthilsen og cider i en stor champagnebøtte med isbiter.

 

PS: følg meg gjerne på instragram: CHARLOTTEV1987. Så om du har instagram følg meg gjerne der. 

Noen bilder fra vår fantastiske helg.


Mads ble heldigvis storfornøyd med hotellopphold og herlig massasje. Vi trengte virkelig litt slik tid sammen. Pleie forholdet er alltid viktig.


Veldig klar for spa

Jeg har slurvet veldig med kostholdet i det siste og jeg kan merke det så utrolig godt på hele kroppen. Jeg har veldig veldig lite energi for tiden fordi jeg spiser feil.  Så nå tenkte jeg å sette meg ned å lage en matplan for denne uken. Hvor jeg skal ha fisk minst en dag denne uken. Matplan fungerer veldig bra så lenge man klarer å følge den. Så nå gleder jeg meg faktisk til å komme igang igjen og til at kroppen skal fungerer skikkelig igjen.

Om du har instagram legg gjerne igjen hva du kaller deg, slik at jeg kan følge deg også 🙂

 

 

 

Pakker fra Iherb

Nå syntes jeg det var på tide å vise frem litt mere innkjøp av Iherb varer. Jeg bestiller ofte fra den nettsiden  og jeg var tydeligvis ikke den eneste. For det lå mange pakker fra samme leverandør på posten når jeg skulle hente i dag. Iher er blitt mer og mer populært og kjent blandt folket. Her finner man masse billig helsekostprodukter og selvfølgelig mye annet. Er alltid så gøy å kunne prøve nye ting, så noen nye ting kom også med denne gangen.

Sendte de i 2 pakker. Slik at jeg fikk den rimeligste frakten (ca 30 kr) og at jeg slapp toll fordi jeg holdt meg under grensen på 200 kr. Varene er jo råbillig. For å¨få den rimeligste frakten må pakken ikke veie mer enn 1,8 kg.

Udo`s Choice olje, Yogi te, balsam med eple(luktet sykt godt) og sist med inne minst en god  tyggis  med kanelsmak som jeg elsker .

Udo`s Choice oljen er noe jeg prøver å få i meg så ofte som mulig. Det er en bra olje som jeg blant annet bruker i smoothie. På Iherb er den faktisk over 50% lavere i pris enn her i Norge. Du finner den HER

Te finner du HER, Eplebalmsam finner du HER, Tyggis med kanel finner du HER.

Organiske kjærligheter til lørdagskos HER, Mørk sjokolade med havsalt og mandler HER Og til sist Chia frø som du finner her. Jeg har skrevet meg om hva chia frø og Udos Choice er i dette innlegget HER

Te nr 1, te nr 2, te nr 3, te nr 4.

Nå som høsten er kommet og kulden sniker seg på passer det perfekt å fylle opp skapet med god te. Gleder meg til kalde kvelder med en god kopp te og fyr i peisen. Og gjerne med i god armkrok.


Josefine vil også ha te.

 

Jeg vet at veldig mange av dere allerede har handlet masse på IHerb.com, men for de av dere som enda ikke har handlet der enda. Men kanskje planer om det, så er det bare å bruke koden under. Da vil dere også får 5 Dollar i rabatt på første bestilling dere gjør. 

 

Handlet på IHerb før? 

Prøvd ut noen av disse produktene?

Dagens middag

Jeg har alltid vært personen som syntes salat smaker så mye bedre ute på spisesteder, men i dag måtte jeg prøve en ny metode. Ved jobben min har vi Bit og de har så ekstremt gode salter. Derfor bestemte jeg meg for å prøve ut metoden de bruker. Med å kutte opp mye forskjellig og blande sammen alt man ønsker i en bolle. Også dressingen.

Til salaten mikset jeg sammen en currymajones. Alle ingrediensene jeg ønsket tok jeg i i en bolle. Også dressingen og rørte alt sammen. Veldig veldig godt.

PS:

Var forresten innom farmor og farfar i dag og der fant jeg dette søte bildet av meg.  Liten og nusselig.

“50” års lag

I går hadde vi en superduper fest med masse hyggelige venner. Vi var  ca 15 stykker  og hadde en hyggelig kveld. Litt redusert i dag, men det var så verdt det.  Vi feiret 25 år+25år= 50 år sammen i år. 

Mange fine gaver fikk vi også.


Vi fikk også hver vår hjemmestrikkede kvikklunsjlue. Som slo godt an i selskapet.


Girlpower.  Og en gutt 😛

Senere på kvelden stakk vi ut på byen en tur. Var vel hjemme rundt kl 04 i natt, godt å kunne sove litt lenge da.  Senere på dagen i dag var vi på bursdagsfeiring hos mamman min.

 

Har dere hatt en fin helg? Noe gøy som har skjedd kanskje?

 

 

 

 

Bursdagsantrekk

For nøyaktig 25 år siden  kom denne jenta til verden. Tenk som tiden flyr, halveis til 50 allerde. Det er igrunn veldig skremmende. Jeg startet dagen på dobb med koselige kollegaer og snille sjefen hadde med kake. En skikkelig god gulrotkake  ♥

Etter jobb var det rett på butikken for å kjøpe inn mat til morgendagens feiring. Siden Mads ble 25 år i August skal vi feire sammen. Ha et skikkelig “50”års lag med gode venner. Jeg skal lage hjemmelaget sushi og det blir digg.

Litt shopping måtte også til. Trengte noe nytt 🙂 Man blir alltid så lei det tøyet man allerede har, merkelig.

Mads sier: “Ta bilde nåå”

Alltid gøy med noe nytt 🙂

Omvisning på cruise skip nr 2

Siden det ikke ble noen tid til bloggin i helgen kommer et oppsumeringsinnlegg fra meg i kveld. Som jeg nevnte skulle jeg ombord å få omvisning på et cruiseskip som lå til kai i Oslo. Der ble det omvisning og lunsj med mange andre hyggelige i bransjen.  Dette er 2. gang jeg har vært ombord i et skikkelig cruise, men jeg har enda ikke vært ute å seilt enda. Kun på omvisning begge gangene.

Msc Magnifica heter skipet jeg denne gangen var ombord i. 


Lilla sa du? Jeg må si jeg faktisk likte fargene.


En japansk restaurant med sushi var også å finne ombord.

og en gjennomfør bar-


Disco.


Utendørsbassenget, det var også innendørs.

Måtte selvfølgelig ta bilder av noen av de kule figurene på buffeten.

Måtte ha med et bilde av meg og flott oslofjorden også 😉

Å dra på cruise er virkelig noe jeg har lyst til å teste ut en gang. Det blir en mer og mer populær reisemåte også for barnefamilier. Og det gir etter hva jeg har hørt fra andre veldig mersmak. Så jeg gleder meg til jeg en dag skal reise på tur med et cruise skip.

På lørdag var vi i bursdag til ei venninde.

Har du vært på cruise før?

Lyst til å prøve det noen gang?

Dagens drømme antrekk

Hei godtfolk!

Sitter på jobben enda og titter innom en liten tur før jeg nå skal pakke sakene og dra hjem. Var temmelig stille her på slutten nå, men det var kanskje akkurat det jeg trengte i dag. Har nemlig gått i ett med 2 stykk jobber i dag. Startet opp kvart på 7 i jobb nr 1 i dag. Nøyaktig 14 timer siden, men hadde en kort pause imellom. Det verste av alt er at jeg ikke engang er mer sliten enn vanlig. I morgen blir det også 2 jobber for denna jenta og 13 timer totalt, men det skal jeg klare.

 

 

På fredag skal jeg på skipsvisitt igjen, på et cruiseskip også fri resten av dagen.  Det er farlig å være på skipsvisitt, lysten på å reise på cruise er virkelig til stede. Dere kan lese og se bilder fra forrige skipsvisitt HER

Satt sammen et antrekk nå på 5 minutter som jeg tenkte jeg ville dele med dere. Satt sammen inne på Polyvore.

 

 

 
Dagens

Hva syntes dere om antrekket??