Drømmeantrekk- Kjole+tilbehør

Her er dagens drømmeantrekk. Satt sammen av meg på Polyvore.com. Med fargene jeg virkelig ELSKER!
 
Nice dress

 

Beaded dress
285 NOK – allyfashion.com

Peep toe heels
230 NOK – boohoo.com

Warehouse
240 NOK – warehouse.co.uk

Aldo
86 NOK – aldoshoes.com

Round diamond ring
570 NOK – myjewelrybox.com

The Body Shop body shop
23 NOK – thebodyshop-usa.com
 
Hva syntes du??

Omtale, sukkerfrie pastiller-Prøv produkter gratis.

Hei. Nok en gang har det dumpet ned en pakke med gratis ting fra LikenShare.

En side hvor det er gratis å være medlem. En får ofte tilbud om å teste nye produkter og gjøre deg opp en mening om de. Du velger selv om du vil ha gratisproduktene, eller ikke. Du får en e-post hvor du må takka ja, dersom du ønsker å teste ukens/månedens produkt. Jeg har testet flere produkter, men dette er vel en av de bedre jeg har testet. Kanskje fordi di er sukkerfrie. Og det beste er at du kan si akkurat hva du mener.

Jeg fikk 3 pastillesker fra Blink. Søte esker med bling på. Liker designet veldig godt. Jeg likte ikke den lilla særlig godt, den smakte veldig kunstig. Men den sorte og den grønne likte jeg veldig godt. Det eneste negative jeg ser med de er at de er søtet med Aspartam, som jeg ikke er særlig begeistret for 😛 Men siden jeg ikke drikker sukkerfri brus særlig ofte og heller ikke kommer til å spise pastiller med Aspartam serlig ofte så får det gå. Gode var de iallefall og de passer perfekt i lommen. Mads fikk også smake. Han likte heller ikke den lilla, men de to andre.

 

 

Nå lurer du kanskje på hvordan du kan få disse og andre produkter helt gratis hjem til deg? Da kan du melde deg inn på siden til LikenShare allerede i dag.

 (Trykk på knappen under for å lese mer om dette) Helt 100% trygt og gratis. Spørr om dere lurer på noen.

Flere som har testet Blink mints?

 

(Pastillene har jeg som nevnt fått gratis, men meningene er alltid mine egne)

Flotte malerier på nett

Veggene her hjemme skriker etter malerier. Det er ikke blitt på mye på veggene her hjemme foreløpig, men det kommer vel med tiden. Koselig å kunne kjøpe inn litt og litt av ting man virkelig liker til hjemmet. For så å tenke gud så koselig det er blitt her hjemme nå. # Denfølelsen.

 

Jeg satt å tittet litt på nettet etter malerier til å ha på veggene. Da kom jeg over en side som het Lightinthebox. Der fant jeg masse lekkert. Ettersom vi fortsatt har igjen litt bursdagspenger tror jeg nok de kommer til å gå med på litt bilder. Likte flere av bildene nedenfor veeeeeldig godt. Om du trykker på bildene kommer du rett inn på siden hvor bildet selges.

Selv syntes jeg det er vanskelig å finne bilder man virkelig liker, men på denne siden var det lekende lett. Så mye bilder å velge imellom.Så nå skal jeg bare inn å lese litt om hva det koster for frakt, for så å kanskje bestille meg 1-2 bilder.

 

Noen av bildene du likte?

En herlig lørdagskveld og supertilbud i Drammen

Jeg får ikke beskrevet nok hvor deilig det er med en fri helg. Sist jeg hadde en hel helg fri var når Mads og jeg var på Strømstad spa. Herlig med etterlengtet helgefri.

Var noen ærend i byen med min kjære og der kom vi over et veldig bra tilbud på funskjonell mat sin sjokoladekake.


Kun 5 kr pr stykk. Ordinærpris 59 kr. Ser også at de har tilbud inne på funskjonell mat (24 kr). Du finner sjokoladekaken her. Mine kjøpte jeg på Price lagerbutikk i Krokstadelva utenfor Drammen.

Har nettopp spist en bedre biffmiddag med min kjære her hjemme. Rosene er på plass, lysene er tent og litt vin i glasset. Kan ikke ønske meg mer. Snart er det duket for en film sammen med min kjære.

 

♥ Kvaltitetstid♥

Kos dere videre og ha en fantastisk lørdag. Hilsen fra en en lykkelig jente som er storfornøyd med lørdagsfri med sin kjære ♥

 

Nå venter dessert på meg. Annanas med pisket krem.

 

Ny Kjøkkentavle + 2 middager

Forige uke var min kjære og jeg på magasinet i Drammen i butikken “Lykke,gaver og interiør”. De har så mye lekkert. Der falt vi blandt annet for denne praktiske og flotte tavlen til vårt kjøkken.

Fin, ikke sant?

Her er to av middagene for forige uke:


Årests første ribbe middag. Med hjemmelaget surkål, hjemmelaget tyttebærsyltetøy og saus fra bunnen av. Perfekt svor og masse godt kjøtt på ribba.


Kyllingspyd + blomkålmos med litt vårløk i(dette var veldig godt) og stekt løk + brokkoli. Enkelt, men veldig godt. Blomkålmosen er superenkel. Kok blomkålen og hell så av vannet. Tilsett en klatt med smør og litt creme fraishe eller fløte og mos sammen. Tilsett så litt finhakket vårløk. Smak til med salt og pepper.

PS:Husk å meld dere på konkurransen jeg har gående HER

 

Vinn forundringspakke fra iHerb

#Vinneren er nå kåret#

Long time no see! Her kommer iallefall konkurransen jeg pratet om å ha på bloggen. Dere er jo så tolmodige og leser bloggen selv med lite oppdateringer . Så da fortjener dere virkelig en konkurranse.  Her er det hektisk om dagen, men jeg får se frem imot helgen hvor jeg endelig har friiiiiii 🙂  Det skal virkelig bli godt kjenner jeg.

Konkurrasen er veldig veldig enkel og alle kan delta. Det eneste du trenger er å skrive en kort kommentar om at du er med i konkurrasen + huske å legge ved e-postadressen din i kommentarfeltet. Vikitg!


Jeg kommer til å sette sammen en spennende pakke med litt forskjellige varer (verdi 200 kr) fra iHerb. 

I går bestilte jeg selv 3 pakker derifra igjen. Lykke <3


Vinneren trekkes Mandag 05.November. LYKKE TIL ♥

Er du med???

 

Flere pakker fra iHerb

I løpet av de siste dagene denne uken har jeg fått hele 3 pakker som jeg har bestilt fra iHerb. Og det er like stas hver gang. Man glemmer jo nesten litt bort hva man har bestilt og da er det superspennende å pakke opp eskene når de kommer. Når jeg delte alt dette opp i  3 pakker holdt jeg meg under 200 kr pr pakke(Tollgrensa) og at jeg fikk billigste frakt pr pakke. Smart.

Nettshopping er gøy. Ialefall når det er så bra priser.

Barbecue saus her , Chili pulver her,  , Spicy steak her , lemon pepper her og basilikum her


Når søtsuget sniker seg på er det bra med litt sunnere snacks i hus. Elsker Kaneltyggisene til høyte, så de kjøper jeg alltid flere pakker av. #avhengi

Spicy pumpkin seeds her (Disse var veldig gode, men veldig sterke), Drops rosa her, Drops gule her, Tørkede jordbær (utrolig gode) her, Bounty bar her , Karamell og nøttebar her Kakaopulver(gratis) her, Mørk sjokolade her, Kaneltyggis her – Spicy pumpkin seeds skal jeg kjøpe masse av neste gang. De var ekstremt gode.

CoQ10 tabletter her ,  Lavendel såpe her, bodylotion her , Tropical hand and bodylotion her , Lavendel hånd og bodylotion her, Madre Labs håndkrem her,


Lepomade jordbær her,  Lepomade mint her, Lepomade med granateple her

Ved første handel får man litt rabatt ved å bruke koden under.

Jeg har glemt å fortelle dere at mobilen min tok seg en svømmetur i do en dag, så den virker ikke lenger. Gud så kjedelig. Når man er vant til iPhone må jeg ærlig inrømme at det er litt av en nedtur å gå over til en liten Dorotelefon fra sin farfar. Haha. Men bedre med en telefon enn ingen telefon. I morgen blir det jobbing på meg og etterpå skal vi på 30-årslag.

Ønsker dere en god kveld :O)

 PS: jeg tenkte å dele ut en gratid iHerb overaskelsespakke fra meg til dere i en konkurranse på bloggen. Kommer mer info de nærmeste dagene.

Dagens innkjøp

I dag har jeg vært hos ei venninde av meg fra Hønefoss. Og vi har hatt en superkoselig dag som også innebar litt shopping. Har nemmelig hatt fri fra jobb i dag og det var deilig. I Hønefoss var det kommet en ny interiørbutikk siden sist jeg var der og der fant jeg en elskbar ting til vårt kjære hjem.


Dette lekre skiltet kjøpte vi for noen penger vi fikk i bursdagsgave fra Mads sin søster og Kjæresten + at vi tenker å kjøpe et bilde muligens for resten av pengene vi fikk av dem. Gøy med ting til hjemmet.

Var også en tur innom BikBok og endte opp med 2 nye plagg. Godt med lønn <3


Elsk <3

I Hønefoss så jeg også disse lekre herlighetene som lyste opp.. De var virkelig elsk. Men ble plutselig litt usikker på om jeg gadd å bruke 1600 kr på et par sko, men hvem vet. Kanskje de en dag blir mine.


Jeg søkte på nette og fant ut at de selges HER. Gud så lekre.

 

Ønsker alle en fin kveld videre. I morgen er det ny uke med jobbing.  

Håper dere likte innkjøpende.