Vinneren av designsolbrillene

Får bare beklage at det tok litt tid før jeg fikk kåret en vinner. Måtte nemmelig gi hver og en av deltagerne ett nummer som jeg skrev ned. Også skrev jeg ned deres nummer så mange ganger som loddene de hadde spart opp. Så det tok litt tid 😉

Og vinneren av de flotte solbrillene fra www.zendesign.no  ble personen som kaller seg for VAKKERTUFS, ingen blogg, men med følgende e-post [email protected] Gratulerer til deg! Jeg sender deg en mail i løpet av de nærmeste dagene.

 

Og for dere andre som ønsker å prøve lykken har jeg også en bra konkurranse gående HER !

 

God natt ♥

Vinn bok med lavkarbo oppskrifter

Hei dere, i kveld kårer jeg konkurransen av designsolbrillene. Designsolbrillene kan du vinner HER

 

Nå setter jeg igang med en helt ny konkurranse også.  Kommer i denne konkurransen til å kåre 2 vinnere av hver sin bok. Så her er det bare å henge seg på om du ønsker å vinne.

En helt ny Lavkarbo bok! Lettere liv med lavkarbo 2.

Boken kan også kjøpes på allerbok.no

Masse fine oppskrifter. Både på småretter, middager og søtsaker.

Dette må du gjøre for å delta. Superenkelt!

1. Lik facebooksiden min HER

2. Trykk på facebook liker knappen i dette innlegget. ♦ For å like blogginnlegget♦

♥Når du har gjort dette kan du legge igjen en kommentar på innlegget her og husk å skrive ned e-posten i feltet hvor det står e-post ♥

Trekker 2 vinnere nå første gangen.. Vinnerne kåres den 23. desember. 

 

Er du interesert i lavkarbo kan du også like denne facebook gruppen.

 

Er du med??


(Bøkene er gitt av allerbok.no)

 

dw12dt

Lekker sengegavl

Når jeg var i Alanya (Tyrkia) i sommer så jeg masse lekre møbler i ulike butikker. Blandt annet noer superlekre sengegavler i sort eller i hvit med bling bling.  Virkelig elsk ♥

 

Det er veldig populært for tiden å lage sengegavler selv og mange av de blir superfine. Vurderer å henge meg på trenden. For det er vel kanskje problematisk å få med møbler fra Tyrkia? Noen som vet?

 

Ps : HUSK KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE DESIGNSOLBRILLER! Du finner den HER. Vinneren kåres søndag.

 

Hva syntes dere om sengegavlen?

De nye bildene jeg bestilte

I startet av forrige uke kom bildene jeg bestilte fra nettsiden lightinthebox. Etter jeg hadde bestilt leste jeg både positive og negative erfaringer med dem. Fler klaget på lang frakt tid. Selv syns jeg ikke det tok alt for lang tid. Nå hadde jeg heller ikker dårlig tid med å få de. Bilde nr 1 betalte jeg noe for å få tilsendt, men bilde nr 2 valgte jeg fratis frakt på. Den tok selvfølgelig noe lenger tid, men det gjorde ikke noe. Tok vel 5 dager mer å få den enn bilde nr 1.

Det første bildet har jeg verken fått hengt på veggen, eller tatt av plasten på. La det ned på gulvet og satt det sammen. Så en liten smakebit.


Dette bildet var jeg desverre uheldig og måtte betale toll på, men slapp heldigvis det på bilde nr 2, selv om det kostet over 200 kr. Bildet var uansett satt ned masse i pris, så det gjorde ikke noe. Ble superfornøyde begge 2. 


Bilde nr 2 er allerede oppe på veggen i stuen. Kostet kun 298 kr. Veldig fornøyd med dette også.

Kjekt med litt bilder på veggene!

 

Forlsag til enkel og god lunsj

Fylte paprika! Dette var en rett jeg spiste mye når jeg var i Tyrkia, men da brukte de ris eller bulgur også. Jeg holdt meg til kjøttdeig og noe annet småsnacks. Jeg brukte 2 typer med paprika, for å bruke opp hva jeg hadde i kjøleskapet og delte de enkelt bare i 2. Har du en vanlig stor paprika er det også mulig å bare skjære av toppen og fylle den slik.

Sett ovnen på 200 grader. Stek kjøttdeig sammen med hvitløken, tilsett så løk, kål, krydder og saus. Fyll paprikaene, legg på kryddersmør og strø over ost. Stek i ca 20 minutter.

Fyll til paprika:

 •  Finsnittet kål
 •  Kjøttdeig
 •  Løk
 •  2 fedd Hvitløk finhakket
 •  Kydder: Salt,pepper, Chilikrydder , Steak krydder
 •  2 ts worcestersaus eller soyasaus
 •  Kryddersmør
 •  Revet ost som strøs over før steking.

 

Nyt en god lunsj!

Vinsmaking

I dag har jeg hatt fri dag og det har vært deilig. Ble til at jeg sov lenge og bråvåknet av at jeg trodde det var innbrudd i stua vår oppe (kl 10:50). Gud så nervøs jeg var. Men det viste seg å bare være josefine(kaninen vår) som hadde det veldig gøy med å leke med vannskålen og tulle rundt i buret sitt. Mads sa han ble vekt av det samme selv her om dagen og var sikker på det var noen i stuen. Haha. Godt det ikke bare er meg som er nervøs av meg.

I kveld var jeg på vinkveld med jobben og der var det smaking av rødvin som selges ombord på en av cruiserederiene vi selger. Så det ble pizza og rødvin på meg i kveld gitt, flott mandag. 


Bilde lånt fra google.

Selv har jeg aldri vært på en eneste vinsmaking, så det var en artig opplevelse. Det å kunne få hele historien bak vinen og samtidig få lukte og smake. Mye smaker på en gang som man kanskje ikke tenker over ellers. Selv har jeg aldir vært noe særlig rødvin menneske og tåler det heller ikke så godt. Fikk et tips om allergitablett, så det tok jeg før i dag. 

Vi fikk 4 glass forann oss med 4 ulike rødviner. Vi startet så å prate om og ta en smak av glasset på vår venstre side. Jeg husker spesielt godt den første vinen vi smakte på, den var god og hadde mange gode smaker. 

         

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med min kjære før jeg kryper under dyna.

 

Ønsker dere en fin kveld videre og en god natt.

 

Vinn 1 års forbruk av barberhøvel og blader.

Da jeg så denne konkurransen skjønte jeg med en gang at jeg måtte delta. Ettersom jeg driver å stjeler min kjære sine barberhøvler og blader hadde det ikke vært dumt å kunnet få en Shai barberhøvel og ett års forbruk av barberblader.  Problemet mitt er det at jeg alltid liker guttehøvlene bedre. Jeg synsted de er mye mer effektive, men denne så faktisk bra ut. Har selvfølgelig aldir testet den ut, men aldri dumt å teste noe nytt.

Den så effektiv og god ut . Det at den er rosa er jo heller ikke feil.  Deles ut til 30 heldige bloggere. 

 

 

sh365sh

Trykk på bilder over for å delta du også.

Snart sydentur-Studietur

Det gøyeste med reiselivsbransjen er å kunne jobbe med det man virkelig liker. Selv så elsker jeg å reise og har siden jeg var liten vært vant med å reise mye. Vi var som regel i syden 1-2 ganger i året og jeg elsket det. Lønnen i reiselivsbransjen er ikke av den beste, men mye opplevelser og turer følger med. Som mange av dere vet jobber jeg nå som reisekonsulent på et reisebyrå og trives med det. Som medarbeider på et reisebyrå får man tilbud om ulike studieturer og reiselivskvelder/omvisninger. Jeg har siden jeg startet vært med på 2 skipsvisninger, en på MSC og en på RCCL. Og flere kvelder med god mat og drikke med blandt annet Apollo, Ving, Star Tour, RCCL,MSC. Hvor man også går igjennom desinasjoner og nyheter. Veldig spennende og lærerikt. Jeg har enda ikke fått vært på noen studietur. Det har vært lite turer å oppdrive ettersom det var en såpass dårlig sommer og mange var desperate etter å få litt sol på kroppen etter en dårlig sommer her hjemme. 

Vi har også muligheten til å reise på det som kalles “Studietur på egenhånd”. Som går ut på at du og en person til får en veldig bra pris på en tur med fly + hotell sammen med en av charteroperatørene og det kreves at du har en dag med omvisning av hoteller på stedet du er. Du skal også skrive en rapport fra dette.


Hentet fra Apollo.no

Jeg har valgt å ta min første studietur på egenhånd sammen med min kjære og turen går til den vakre øyen Lanzarote. Vi reiser om en måned og blir borte en uke. Jeg gleder meg masse. Kjenner meg ikke helt klar for å hoppe inn i bikinien etter mange gode matkvelder med god drikke de siste 2-3 ukene. Det får vel gå 😉

Jeg har vært på Lanzarote før når jeg var mindre, men det er nå mange år siden sist. Så jeg gleder meg stort til å se igjen stedet og se hvordan det er blitt der nå. Og man husker ikke alt fra man var liten akkurat. 

Vi skal bo på dette leilighetshotellet:


Trykk på bilder for å komme til hotellet. Pueblo Marinero heter det og ligger i Playa Blanca på Lanzarote.

 Det er et Apollo Duo hotell, altså et voksent hotell. Det er nå 16 års aldersgrense der og passer oss perfekt. Det er ikke den høyeste standarden, men helt ok. En 3+ i stjerner. Min vurdering av hoteller kommer når vi har vært der. Gleder oss masse begge to. Vi har jobben ekstremt mye i det siste og det skal bli godt med en tur sammen med kjæresten. Det er mye vi skal se og oppleve, men litt avslapning og bading skal vi også nyte. Leilighetene vi skal bo i ligger som jeg nevnte i Play Blanca, en eldre fiskelandsby med en hyggelig taverna. Vi hadde veldig lyst til å bo i Puerto del Carmen, men får heller ta en tur inn dit en av kveldene.

En av dagene tar vi også fly over til Gran Canaria for å se på svigermor og svigerfar sitt nyinnkjøpte landsted. Besteforeldrene bor på Gran Canaria på vinterstid, så da blir det en dag med familiehygge også. Ikke så ofte man så veldig ofte man møtes når de alle bor utenfor Bergen.

Elsker å ha ting å se frem til! Lanzarote here we come.  Klar for en tur med min Kjære på den vakre øyen. 


Har du vært på Lanzarote før??

 

(Har du husket å melde deg på solbrillekonkuransen og et par designsolbriller, du finner konkurransen HER)

 

 

Ny giveaway- Vinn Designer Solbriller

#Vinneren kåres i kveld, siste frist for påmelding er kl 23:00#

Nå kommer en ny og super giveaway her på bloggen. Wooohoo, gleder meg allerede til å kåre en vinner. Premien er noen flotte solbriller fra den kjente designeren Emilio Pucci til en verdi av 1649 kr. Gaven er i sammarbeid med Zendesign

 

Zendesign er en nettbutikk som selger smykker, solbriller og annet tilbehør til Dame, Mann og barn. 

Tror disse solbrillene er utrolig kule på. Virkelig stilige solbriller. Så virkelig heldig de som vinner et par av disse.

Her gjelder der å samle opp så mye poeng som mulig. Da er sansynligheten større for å vinne. Jo flere lapper i bollen med ditt navn, jo større sansynlighet er det for at nettopp du vinner! 

Dette trenger du å gjøre for å være med i konkurransen om de lekre designsolbrillene:

 1.  LIK facebooksidene HER (Zendesign) og HER (MIN, om dere ikke alt er medlem)  (1 lapp)
 2. Del linken til denne konkurransen på facebook ( 1 lapp) og/eller eventuelt link på din blogg om du har (2 lapper)
 3. Finn prisen på disse øredobbene i merket pilgrim på zendisign (1 lapp) 

Skriv i kommentarfeltet under her hva du har gjort og svar eventuelt på spørsmål 3 + skriv hvor mange lapper du har klart å samle. Husk å skrive e-posten din i e-postfeltet, der ser jeg den.

Vinneren kåres søndag 25.11

 

(KOMMENTARENE VIL BLI GODKJENT LITT ETTER LITT OG ER IKKE SYNELIGE FØR DE BLIR GODKJENT)

Vinneren av iHerb Giveaway

Hellu alle sammen.

 

Da var vinneren av iHerb giveawayen klar. 

Vinneren er http://slankeoperert.blogspot.no/

Gratulerer til deg, jeg tar kontakt med deg på mail. Slik at jeg kan få adressen din og sette sammen en forundringspakke til deg.

 

Ble du ikke vinner denne gangen ?? Fortvil ikke. I kveld kommer enda en ny giveaway i samarbeid med http://www.zendesign.no/ . Hvor dere kan få en premie til verdi av 1649 kr.