Tre stiler, Tre antrekk

I dag var planen å kikke på salget i butikkene, men grunnet sykdom på jobben ble det jobbelørdag isteden. Var mye å gjøre så tiden gikk fort. Fikk kjøpt meg en genser på salg på Mango da. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med kjæresten.
Vi har akkurat spist middag og jeg satt med ned med Polyvore, hvor jeg har satt sammen tre ulike antrekk. Håper dere vil like de.
ANTREKK NR 1:
beige

 

Dorothy Perkins , 160 NOK / Monsoon tapered pants, 585 NOK / Alexander McQueen shoes, 4.425 NOK / Marc by Marc Jacobs leather crossbody handbag, 2.335 NOK / Gold jewelry, 1.080 NOK / VIcenza white pearl earrings, 63 NOK
ANTREKK NR 2:
black and gold

 

Loose shirt, 110 NOK / Ksubi super skinny jeans, 1.275 NOK / Jeffrey Campbell high heel sandals, 1.310 NOK / Valentino genuine leather handbag, 9.655 NOK / Pull&Bear spike ring, 72 NOK / Mimco lip makeup, 145 NOK / Nail care, 27 NOK
ANTREKK NR 3:

nice outfit

 

River Island peplum top, 160 NOK / Mini skirt, 175 NOK / Spiked pumps, 405 NOK / Forever New stone jewelry, 230 NOK / Monsoon silver jewelry, 110 NOK / L’Oréal Paris lip makeup, 72 NOK / Witchery Nail Polish, 46 NOK
Ha en koselig lørdag kveld videre.
Noen av antrekkene du likte bedre enn andre??

God jul (litt på etterskudd)

Hallo! Og god jul. Vips så var julaften over og snart begynner vi på det nye året.

Det har gått litt i ett her i julen med jobbing og juleselskaper, så DENNE konkurransen blir utsatt til 12 Januar. VINN EN KOKEBOK!


En av de første dagene på Lanzarote. Snømannen Charlotte!

Har glemt å oppdatere etter at vi kom hjem fra Lanzarote. Kort oppsummert hadde vi  en fantastisk kjæresteferie på nydelige Lanzarote.

 

 

Det var jobbing på lille julaften og selveste julaften (bare på dagen). Kvelden feiret vi hjemme hos mamma med flere i familien. En koselig feiring med masse fine pakker.

Masse fine pakker under treet.


Noen av folkene rundt bordet. Manglet kun mamma og meg rundt bordet.


Mett og sliten etter en fin feiring.


Mads fikk skipakke av meg. Mads må selvfølgelig ha Madshus ski 😛 #Fornøyd.

Og helt til slutt må jeg bare vise dere hvor masse snø vi har her på konnerud nå:

Vi begge må vel inrømme at vi savner pinnekjøtt litt. Har ikke blitt noe av det i julen. i midten av janurat skal vi over til Bergen og pratet netopp med svigermor om pinnekjøttet 😉 Så kanskje vi er heldige og får deilig pinnekjøtt. Nam nam. #Vann i munnen.

 

Ha en fin fredagskveld videre !

Hjemmelaget Paella og Sangria

I dag har det vært fint vær, men noen skyer på himmelen. Hotellet har satt igang en spennende aktivitet. Nemmelig hjemmelaget mat og drikke, spansk stil. Vi lager skikkelig Paella og Sangria . Jeg ble skikkelig overrasket over hvor raskt og enkelt det var.

Nam. Nå lukter det skikkelig nydelig her. Om 15 min er maten klar for prøvesmaking.

Kommer nok garantert til å prøve dette hjemme også. Spansk mat er jo så godt.

Så ikke dette godt ut kanskje ??

Storkoser oss på Lanzarote

Tiden flyr så alt for fort her nede, men vi har rukket å gjøre masse spennende. Vært på marked i tequise, vært på visning av 4 av Apollo sine hoteller, leid bil og vært på utflukt hvor vi var rundt hele øyen. Dette er bare noe av det vi har gjort her nede.

Mads på markedet.

Se på denne nydelige krabaten fra markedet.

I går dro vi over til Gran Canaria for å besøke familien til Mads. Moren og faren har kjøpt seg hus der nede. Vi er tilbake på hotellene nå og skal nyte de siste dagene. Sitter å koser oss med en kald øl i poolbaren og gjør oss klar for den vakreste solnedgangen <3

Fått Gucci briller av gutten min 🙂

Vel fremme på vakre Lanzarote

Da var vi vel fremme på Lanzarote. Det er så utrolig koselig å endelig være tilbake her. Har ikke vært her på maaaange år. Hotellet er superkoselig. Så her kommer vi nok til å kose oss glugg ihjel 🙂

Bassenget her ser slik ut nå i kveld.

Vi var dessuten så heldig og fikk flott balkong hvor vi ser havet. Lykke!

Nå sitter vi å storkoser oss med en iskald øl i en vakker solnedgang. Nyte ferien til det fulle nå;)

Gratis Internett her også. Lykke <3

I morgen skal vi på hotellvisning med Apollo og få se 4 andre hoteller. Vi var heldig og fikk veldig billig tur gjennom jobben min, mot at det blir som en liten studietur 🙂

ser frem til å se mer av vakre Lanzarote. Ønsker dere alle en super lørdag 🙂

Bye bye vinter,hei hei sommer

I skrivende stund sitter vi på Gardermoen og venter på flyet. Så da blir det “bye bye vinter,hei hei sol og sommer”. Turen går til Lanzarote.

Vi har vært våkne siden kl 04:00 i dag og er klare for å slappe av litt på flyet.Zzzzz

Måtte finne frem solbrillene og sommertøy igjen gitt. Herlig. Skal virkelig bli godt med en tur til varmere strøk nå kjenner jeg.

Nå tenkte vi å finne starbucks (men den fant vi ikke)og nyte en god kaffe før vi går ombord. Starbucks ligger ikke i avgangshallen, men ved ankomsthallen. Ved peppes og la baguette.Blæææ. Så kjipt. Da ble det starbucks en annen dag 😉

(Blogger og knipser bilder med iPaden)

Bloggen blir med på tur 🙂 vi blogges.

Just another wok

Når dette innlegget postes sitter jeg på jobben (kjekt å kunne tidsinstille innlegg). Begynte sent i dag. Så sent som kl 17. Litt deilig noen dager å kunne slappe av og nyte dagen litt før jobb. Kanskje lage seg en god middag før jobb også. Som jeg har nevnt før lager jeg ofte wok for flere dager. Slik at jeg har til flere lunsjer og middager. Det er billig, god og lettvin måte å gjøre det på i en stressende hverdag. Den kan fint også nytes kald.

Her har jeg brukt kylling + masse ulike grønnsaker. Steker kyllingen i olje, smør, hvitløk, chili og krydrer med salt, pepper, litt currykrydder og tandorikrydder. Tar så vekk kyllingen på en tallerk og steker grønnsakene i olje og smør, kort slik at de beholder sprøheten. Tar alt i wokpannen og tilsetter litt worcester saus og soya saus. Heller over fløre og tilsetter mer tandori krydder. La dette putre litt og du får en god wok med en fabelaktig god saus. Mye gode smaker her.

Siden jeg elsker nøtter strør jeg på med litt cashewnøtter

Pakke i posten, sminke

Jeg har helt glemt å vise dere den siste pakken jeg fikk fra Yves Rocher.

Masse fin sminke som jeg allerede har fått brukt mye. Sminken er dessuten helt perfekt nå som det er julebordsessong. Du finner produktene HER

Løst perlemorskimmer(øyenskygge), lipliner rød, leppestift rød, øyenskyggekost og eyeliner.

Eyelineren har jeg testet tidligere og jeg elsker den. Den er veldig enkel å tegne med og strekene blir perfekt tykkelse på. Liker du å skille deg ut med røde lepper bør du også prøve denne vakre leppestiften. Perlemorskimmeret er rett og slett nydelig. Det kan brukes sammen med annen øyenskygge eller alene. Lipliner er noe jeg nesten aldri har brukt, men det gjør seg veldig med en god lipliner før du påfører leppestift. Jeg ser frem til å prøve ut den og resten av produktene mer. De blir deffinnitivt med i sminkevesken når vi reiser sydover til helgen. Det minner meg på at jeg bør begynne å pakke snart.

Flirty Glamour - Selected by Lene Orvik

Det er nå tilbud på hele denne pakken inne hos Yves Rocher og du finner den HER. Før408, nå 289. Kanskje en fin julegave til noen du kjenner?

 

Ønsker dere en fin dag!

 

(Produktene har jeg fått sponset av Yves Rocher for å teste og  si min mening om de)

Sushi og bubble tea på Gulskogen

Nå har de endelig fått sushi på Gulskogen Senter. Katana sushi. Det passer jo bra for en sushielsker som meg. Den åpnet på fredag, altså den 07.12. De har også noe nytt jeg aldri hadde prøvd før. Nemmelig bubble tea. Det var spennende og veldig godt. Selvfølgelig ikke uten sukker da 😉 lov å kose seg litt.

Jeg måtte selvfølgelig prøvesmake litt sushi også 😉 Den var også god. En veldig god saus oppå.

Stedet ligger på Gulskogen Senter i Drammen og heter altså Katana sushi.

Flere som har smakt bubble tea før ???