Summer feeling

Fantastisk å våkne opp i dag. Våren en kommet ordentlig, solen skinner og snart er det faktisk sommer. Endelig! Etter en laaaang vinter. Gleder meg masse til sol, sommer og bading. I begynnelsen av juni blir det 2 uker med ferie i fantastiske Tyrkia 🙂

Deler noen vårbilder med dere, som jeg tok med mobilen på vei til jobb i dag.

Jeg bare elsker de nye skoene mine. Kjøpte de på Aldo i USA. Brukes mye nå når snøen endelig har smeltet.

Til frokost ble det tyrkisk youghurt med frossne jordbær, rips, kokosmasse og sukrin most med stavmikser.

Til topping brukte jeg : kokosmasse, knuste hempfrø, linfrø og solsikkefrø (liker bedre valnøtter)

En skikkelig vake up shot

Var greit trøtt når jeg sto opp i dag. Sent i seng og tidlig opp er aldri en god kombinasjon. Jeg tok frem vår nye juicemaskin og laget en herlig energi shot. Jeg laget den med ett gult eple,en bit ingefær(velg hvor sterk du vil ha) og til slutt 3 blader spinat.

Dette ble 2 shotteglass, eller tyrkiske t-glass som jeg brukte.

Det smaker faktisk ganske godt etter min smak. Om man ikke liker ingefær , så ville jeg ikke laget denne 🙂

Ha en super og energirik dag 🙂

Vårens farger,flott med pasteller

Satt å lekte meg litt med vårens lekre farger. Jeg elsker jo bare pasteller. Det er så utrolig vakkert og jeg går aldri lei ♥

 

Pastell

 

Andre antrekk med pastellfarger jeg har satt sammen tidligere finner du her:
Nice dress

 

Dagens

 

outfit

 

Trench coaten på bildet har jeg selvfølgelig sikret meg, elsker den ♥  

Den er fra Sheinside.com

Flere som liker vårens lekre farger? Jeg digger det!Lag din egen juice. Supergod og sunn

Min kjære har gledet seg som et lite barn i 2 dager nå. Han har ventet på en pakke han har bestilt. I går kom pakken, som var en juicemaskin fra Philips. Så langt er vi begge superfornøyd med Juicemaskinen . Den lager bra juice og er enkel å rengjøre.

Fikk servert en knallgod lemonade av Mads i går. Bestående av gule epler og sitron. Kun det og det var knallgodt!

I dag var det min tur til å komponere en juice som skal få bli med på jobb i dag. Lager du den rette juicen blir du faktisk mett. Genialt å ha med på jobb.

Min juice bestod av gule epler, sitron,squash og brokkoli +stilk.

Du trenger ikke skrelle dette. Men sitronskallet vasket jeg godt med zalo først.

Jeg ble minst like begeistret som Mads over denne supermaskinen.

Til dere som sliter med å få i barna nok grønnsaker er slik juice genial. Det smaker veldig godt!

Vil dere ha flere slike oppskrifter?

Lyst til å bli sponset av proteinfabrikken?

Nå nærmer det seg sommer og mange ligger kanskje i hardtrening og er flinke med kostholdet for å kunne føle seg vel til bikinisessongen. Ønkser du å bli sponset med pakken på bildet under? Da bør du lese videre.


Det er viktig at dere tar en titt på info om proteinfabrikken og deres produkter. Info finner du HER eller ved å klikke på bildet over.

I samarbei med Proteinfabrikken og Likenshare vil det bli trukket ut 10 stk heldige personer som blir sponset med produkter til en verdi av 3000 kr fra Proteinfabrikken. For å kunne bli sponset med produktene må du dele din erfaring med produktene på facebook eller blogg når du har prøvd produktene.

 

 

Meld deg på Sponsoraudition allerede i dag! Du må først registrere deg gratis hos Likenshare som arrangerer denne konkurransen. Trykk på logoen under og registrer deg der.

 Alle som deltar i konkurransen om å bli sponset av Proteinfabrikken får dessuten: 

 • Alle som deltar får et rabattkort som gir 40% for sin neste bestilling på Proteinfabrikken.no. 
 • Rabattkoden gjelder Proteinfabrikkens egne merkevarer som er PF BasicCuatro og Easy Living.
 • (Gyldig i hele mars, inntill 5 produkter pr. person.) Koden blir synlig etter deling.

  Rabattkoden kan gjerne deles med venner.

Husk å melde deg på før 15.april.

Selv har jeg store planer om å bli flinkere med treningen. Blir mer jogging også nå når snø og is forsvinner. Jeg er ikke en person som kunne erstattet shaker med absolutt alle måltider, men å kunne ha som tilskudd til trening er jo alltid bra . Proteinfabrikken har dessuten veldig mye bra produkter, så skulle gjerne likt å teste ut litt ulike produkter sammen med trening og sunt kosthold. Min kjære kjøpte proteinpulver fra de en periode han var flink med treningen. Så raskt resultater på han.

 

Vil du bli med på sponsorauditon??

 

 

 

Ny trench coat fra Sheinside og dagens antrekk

Jeg er overlykkelig! På mandag kom den søteste jakken med posten til meg. Jeg fikk lov til å velge ut et valgfritt plagg fra Sheinside.com. Og det gikk ikke lang tid før jeg hadde bestemt meg for denne herligheten, selv om det var mye annet fint der også.

Pink Long Sleeve Double Breasted Flare Hem Slim Trench Coat 

Jakken finner du HER   Pris 65,60 USD= 384 kr med dagens kurs. Rimelig for en så flott trench coat. Finnes også i andre farger.

Her er noen bilder av meg med jakken på. 

Herlig silkemykt stoff.

Jeg fikk jakken i posten forrige mandag, og da hadde jeg ikke sjangs til å lukke den igjen . Men etter noen dager med fokus på kostholdet fikk jeg lukket den igjen. Hehe. For jakken er desidert finest når den er lukket, pga de flotte gullknappene. Om du skal bestille jakken bør du være klar over at de er ganske små i størrelsen. Jeg bruker ofte M, men denne er L og ganske liten. 

Sheinside har gratis frakt (også til oss i Norge).  Ta gjerne en titt på alt det lekre de har på siden sin.

Veldig veldig fornøyd!

 

Hva syntes dere om den nye Trench Coaten min??Søt?

 

Supersunn proteinloff til frokost og lunsj

I dag tidlig var det frem med kokkeforkle, klar for å lage en omgang med proteinloff. Det var så lenge siden sist nå, at jeg var skikkelig sugen på det til frokost. 


Lages på 1-2-3

Oppskrift er som før, bare at denne gangen brukte jeg valmuefrø på toppen.

 • 3 egg ( 2 eggehviter og 1 helt egg)
 • 2 ss bakepro 
 • 2 ss mandelmel/ eller kverne hele mandler selv. (bruk den lyseste typen mandelmel for å få lofffargen, det brune gir ikke så fin farge)
 • 1/4 ts salt
 • 1/2 ts oregano( Kan droppes)
 • 1 ts bakepulver.
 • Valmuefrø strøes over før steking.

Steg 1: Kakk et helt egg i en liten skål og tilsett bakepro, mandelmel, bakepulver og oregano og rør med en gaffel.

Steg 2: Ha eggehvite fra 2 egg oppi en bolle + saltet. Pisk til det blir skikkelig stivt og hvitt skum.

Steg 3 : Rør forsiktig melblandingen inn i eggehviteskummet. Forsiktig med en skje eller gaffel, slik at skummet ikke faller så veldig sammen.

Ha på ønsket pålegg!

Ønsker dere alle en god påske videre 🙂 Kom gjerne med tips på retter jeg bør teste ut. 

Pakke i posten og du kan vinne iPad 4

Titter innom et tur i det flotte påskeværet. Har vært ute og gått en lang tur med kjæresten i det nydelige været. Herlig å virkelig kunne nyte dagene, for i morgen er det tilbake på jobb igjen.

 

Dagen før jeg reiste til USA og videre på cruiset fikk jeg en pakke i posten som jeg tenkte å vise dere. Jeg ble jo superhappy over at jeg fikk denne rett før turen. Ble så utrolig overasket over hvor lett denne tannbørsten var. Så den fikk gledelig være med i Kofferten min! Vi har nemmlig en på deling fra før her hjemme, men den er mye tyngre. Og denne gangen skulle både jeg og Mads reise bort, til hvert vårt land. Og da var det supert å kunne ha sin egen. Men jeg tror nok ikke jeg får ha den helt i fred her hjemme. For det første min kjære sa når han så pakken “åh, det er den bra tannbørsten på tv-reklamen” og spurte om det var flere tannbørstehoder med i pakken. Hehe.Det var 3 stk i pakken. Så han skal få lov til å få en av de 😉 

 

Pakken med Colgate ProClinical A1500 har jeg fått tilsendt i samarbeid med Likenshare og Colgate. Jeg har fått teste flere produkter gjennom Likenshare og det var dessuten der jeg var så heldig å vinne min kjære Ipad. Som jeg bruker daglig og er veldig fornøyd med. Om du ikke allerede er medlem kan du melde deg inn i dag og få teste du også. Det er gratis og du velger selv om du vil teste produktene eller ikke. Produktene får du gratis og du betaler heller ikke frakten.

 

 

Som jeg skrev fikk tannbørste være med i kofferten, men tannkremen som fulgte med glemte jeg. En whitning tannkrem som jeg skal teste ut fra i dag, omtale kommer når jeg har fått testet en stund. Så får vi se om jeg får Colgate smilet. Min erfaring fra tidligere er at bra Whitning tannkremer fungerer enda bedre når man bruker en elektrisk tannbørste.

Husk at for å teste produkter gratis må dere melde dere inn her! 

Nå har de forresten konkurranse igjen, hvor dere kan vinne Ipad 4. Jeg var som sagt en av de heldige vinnerene sist og ble dødsglad .  Når jeg vant en Ipad kan du lese mer om på blogginnlegget her

 

Noen som har denne tannbørsten?

Er du medlem på Likenshare?