Spennende lakseform ala Charlotte

I går laget jeg en knallgod lakseform, og her kommer oppskrift og fremgangsmåte.

Du trenger:

  • Grønnsaker: Brokkoli, purre, gulrot, paprika (jeg brukte gul,orange og grønn), Rødløk.
  • Laksefileter
  • Dressingsaus: 3 toppede ss creme fraishe, 3 toppede ss lettrømme,1 ts sterk sennep,1 ts søtsterk sennep, litt presset sitron/sitronsaft, litt hakket chili (jeg brukte ikke hele den du ser på bildet, men ca halve)salt, pepper og seafood and fish krydder fra Santa Maria. Tilsett gjerne litt fersk gressløk om du har. Hvis ikke kan du droppe det.

Bland sammen dressingsausen og ha den over lakseformen før du putter den i stekovnen.

Stekes i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter. Da blir laksen og grønnsakene knallgode.

Gøy å eksprimentere med mat, spesielt når det blir så godt. Anbefaler alle som liker laks å prøve denne. Knallgod, ble restemiddag av denne. Nam Nam. Hverken blogglysten eller lysten til å lage mat har ikke vært helt på topp i det siste. Merker jeg er ekstremt sliten og trøtt om dagen. Jeg jobber og når jeg kommer hjem fra jobb må jeg legge meg å sove/slappe av noen timer. Mye jobbing om dagen og jeg kjenner jeg hadde trengt litt ferie snart. Reiser heldigvis til Bergen i morgen på langhelg. Så får jeg i det minste noen dager å komme meg på 🙂 Så får vi håpe både blogglysten og energien snart kommer tilbake til meg etter helgen. 

I Bergen blir det å være med familien til mads og noe fisking fra brygga. Elsker å fiske, spesielt nå når makrellen er her.  En knallgod fisk som også er gøy å fiske.

Ha en fin kveld 🙂

Nettshopping treningsklær

Fikk tips av ei venninde på en super nettside som selger treningsklær og utstyr. Jeg ble temmelig fornøyd når jeg fant meg så mye fint. Så med skattepenger på konto var det på tide å kunne unne seg noe fint og nytt. 

Gir litt mer motivasjon på treningsfronten også må jeg virkelig si. Så nå gleder jeg meg veldig til å få pakken i posten og komme meg ut på tur. Men nytt og fresht Treningstøy. Må bare vise dere hva jeg shoppet 🙂

 

Alt handlet jeg på sportamore.no

 

Treningstights nr 1 fant jeg HER

 

 


Treningstights nr 2 fant jeg HER


Sports BH fant jeg HER


Jakken fant jeg HER

Gratis frakt!

 

Elsker freshe treningsklær. Virkelig!

Noe du likte?

Noen flere nettbutikker å anbefale som selger treningsklær?

 

 

2 antrekk fra Polyvore

Har satt sammen 2 søte antrekk i dag og tenkte å dele de på bloggen.  Antrekkene setter jeg enkelt sammen på Polyvore.com. Enkelt i bruk og en fin underholding for deg som er glad i klær og mote.
summer

 

Checked shirt
37 NOK – missrebel.co.uk

Micro shorts
165 NOK – missrebel.co.uk

TaylorSays cat pumps
805 NOK – heels.com

Bracelets bangle
68 NOK – loveculture.com

Ray Ban ray ban
930 NOK – macys.com

Charlotte Russe summer fedora hat
46 NOK – charlotterusse.com
summer13

 

River Island cotton sweatshirt
260 NOK – riverisland.com

Zara super skinny jeans
370 NOK – zara.com

Sam Edelman wedge heels
680 NOK – heels.com

Lipsy buckle purse
210 NOK – lipsy.co.uk

Forever New stretch charm bracelet
115 NOK – forevernew.com.au
Hva syntes dere om de 2 antrekkene??

Ny buzzadorpakke i posten

Da var det på tid med en ny pakke fra Buzzador i posten. Jeg fikk den når jeg var på ferie, så har fått testet den en stund nå. Det jeg fikk var Flux Fresh, munnskyllevann fra Flux. Jeg fikk en stor flaske og mange små prøveflasker. Den store beholdt jeg selv, mens flere av de små delte jeg ut til venner og familie som fikk teste.

De små er jo supersmarte, så beholdt 2 stk selv også. De er jo under 100 ml, slik at man kan ta de med i håndbagasjen på reise.

Det jeg liker spesielt godt er at den ikke er så sterk. Den er mild og fin . Dermed slipper man å stresse med å spytte den ut så fort som mulig. Den har et høyt flourinnhold og forebygger dårlig ånde på en god måte. Dessuten er den helt uten alkohol. Behagelig smak og ingen ubehag ved bruk. Jeg bruker denne etter tannpuss, morgen og kveld. Så nå kan jeg bare nyte frisk pust i tiden fremmover.

Som jeg har nevnt tidligere er jeg en buzzador. En buzzador er en person som får teste spennende produkter mot at man deler med venner, familie og gjerne sosiale medier. Den gøyeste buzzadorkampanjen jeg har vært med på var med Color Line. Der fikk jeg og min kjære teste gratis 2-døgnscruise med Color Magic båten. Så  jeg stortrives med å være en buzzador. Hvor jeg selv kan velge om jeg ønsker å teste produktene eller ikke.

Du kan lese mer om det å være en buzzador og registrere deg helt gratis og uforpliktende HER

Aldersgrense 15 år

 

 

Ny sukkerfri saft

Vel hjemme fra Tyrkiaturen vår dumpet det ned en hentelapp i posten. Spennende! En helt ny sukkerfri saft. Zeroh saft heter den. Jeg måtte teste den noen dagen før jeg skrev en aldri så liten omtale her inne. Og på sommerdager som denne er det jo fantastik med en god tørstedrikk som denne. Drikken mye vann også, men innimellom er det godt med litt annet også. Og denne saften er iallefall uten sukker og har tilsatt naturlig farge og naturlig aroma.

Jeg har fått teste denne drikken gjennom LikenShare som jeg er medlem av. Det er en side hvor du får tilbud om å prøve nye produkter på markedet gratis og dele med dine venner og via sosiale medier. Det er helt gratis og jeg liker det veldig godt. Innimellom tikker det inn mailen om jeg vil teste ulike produkter. Jeg veldig da å trykke jeg vil teste, eller la være om man ikke ønsker å teste. Om man tester får man det også tilsendt helt gratis hjem i posten.

Du kan lese mer om LikenShare på knappen under.

 

I huset her hjemme likte vi den veldig godt !

Finnes i følgende smaker:

Peach & Nectarine

Hylleblomst & Sitron

Granateple & Blåbær

Pineapple

 

Og du finner den på din daglivarebutikk!

En av de nærmeste dagene tenkte jeg å lage gele av den. Namsi. Sikkert veldig godt.

Kanskje du også vil teste?

 

 

Har du prøvd denne eller noen av de andre Zeroh saftene?

(PS: jeg har flere ting jeg har fått i posten som det kommer omtaler på i løpet av de neste dagene)

Tilbake fra ferien i Tyrkia.

Da fikk jeg endelig tilbake energien og ikke minst blogglysten. Tjohei! Det har vært dødt her noen uker nå desverre. Jeg har rett og slett tatt meg en velfortjent sommerferie 🙂  Noe både jeg og kroppen min trengte nå. Og det var fantastisk! Har vært 2 uker i Tyrkia, nærmere bestemt Side. Mads var med en uke og den siste uken var jeg med noen venninder. Veldig koselig og ikke minst utrolig deilig med en 2 ukers ferie. Kroppen var sliten etter mye jobbing og energilagrene trengte å fylles opp. 


Mesterverk fra søte vaskedama vår som bare kunne snakke Tyrkisk. 


Bassenget på kvelden

Vi bodde på Risus Hotel i Side, et 4* hotell som Ving har. Det ligger med kort avstand fra gamlebyen i Side og ca 1 km til Stranden. Hotellet vi bodde på finner du her.  Hotellsjefen heter Ali og kan snakke flytende Norsk. Vi leide bil i Side og fartet mye rundt.

Mads og jeg var på 2 spennende utflukter sammen. Det var jeepsafari og 4-hjuling safari. Veldig morsomme begge deler.


Her så vi noen søte små kaninunger som jeg så gjerne ville ha med meg hjem.

Jeg tok ikke så veldig mye bilder denne ferieturen, men har delt noe på Instagram iallefall. De som ikke allerede følger meg kan gjerne gjøre det 🙂 Kaller meg for charlottev1987  . Den er ofte litt mer oppdatert enn bloggen om dagen.  Det var mer en ferie for sol,bad og avslapning. 


Utenfor hotellet

Pga sykdom og lite folk på jobben blir det masse jobbing de 2 neste månedene. Skulle egentlig ha ferie med Mads i Juli måned, men den må jeg utsette pga jobben. Så jeg lurer på om jeg skal prøve å få ferie i September og reise på cruise i middelhavet med mamma,bestemor og bestefar. Har enda 3 uker til med ferie som jeg må ta ut i løpet av året så 🙂 Å cruise er jo en fantastisk ferieform som jeg liker godt.

Har dessuten fått 3 spennende pakker i posten som jeg gleder meg å vise til dere og skrive om 🙂 Har allerede testet ut noe av det.  Så plutselig er jeg tilbake. Nå som energien er tilbake igjen blir det nok litt oftere blogging får man håpe på. Kanskje på tide med en god oppskrift snart også.

 

Ønsker dere alle en superduper sommer!