Sponsorpakke i posten, søt kjole

Kjolen er sponset

For en liten stund siden dukket dette herlige plagget opp i postkassen min. Denne tunika/kjolen passer jo også perfekt nå som jeg er gravid. Den kan jeg helt sikkert bruke under hele graviditeten også. Jeg er nå 26 uker på vei og magen begynner å bli ganske så stor.  Den var veldig behagelig og kan brukes til så mangt. Den kan brukes med bare bein, med tights og som en topp til en bukse. Du har mange valgmuligheter på dette plagget. Jeg syntes også det gjør seg med en kul jakke utenpå nå som det er kjøligere ute.

Jeg har fått denne toppen sponset av sheinside (link). De har så mye fint tøy og til en billig side. Så det gjør meg absolutt ikke noe å anbefale denne nettsiden videre. Ta en titt og du finner garantert masse fint du også 🙂 

(trykker du på bilder kommer du direkte til kjolen)

 

Mum to be !

Med belte/tau rundt livet. Ett gullbelte jeg hadde liggende hjemme.


Passer også supert med tights nå på høsten.

Hadde på meg denne i går og fikk masse skryt for den. Det er jo alltid hyggelig. Den passer fint enten og du er gravid eller ikke gravid. One size på denne kjolen.

Du finner tunikaen/kjolen HER    (kun 209,- kr) Sheinside har alltid gratis frakt.

Håper dere likte antrekket 🙂

Julegavetips fra Jollyroom.no

Nå som jeg er gravid kommer jeg over helt andre nettsiden enn tidligere. Nå er det ikke bare klær og mote som er spennede. Nå kikker jeg også på nettsider som selger interiør og utstyr til de søte små. Jeg kom over nettsiden til Jollyroom og de har så mye fint og praktisk.Handler du for over 1000 kr er det fraktfritt også. Se bare på noen av de fine produktene under.

 

Kjenner du noen som skal ha barn eller har barn så finner du helt sikkert mye fint til jul på nettsiden til Jollyroom . Også mye til de større barna 🙂

Reisevesker og reisesenger til barn. Reiseveskene er igrunn ganske kule som interiør på barnerommet også.

Reiseveske Rosa

Reiseveske Blå

Reiseveske Grønn

Reiseseng Rosa

Reiseseng Blå

Reiseseng Grønn

Bord og stoler med Stjerne

Vugge med hjul

Taklampe med Ugle

Sprinkelseng med søtt bamsemotiv( denne har vi lyst til å ha på barnerommet, så blir nok kjøp av den etterhvert)

Bordlampe Rosa

Bordlampe Blå (vi har kjøpt denne og den er supersøt)

Borlampe Ugle

 

Ønsker meg en slik Ergobaby bæresele når den lille kommer til verden og skal være med rundt. Den finnes i flere farger, men jeg likte svære godt denne fargen. Ergobaby skal etter hva jeg har hørt være bra bæreseler også.

Du finner bæreselen HER

Du finner Ergobaby startpakke  HER

 

Noe dere likte godt??

 Håper dere likte julegavetipsene 🙂 Det kommer fler fremmover, som ikke bare er til barna.

( I kveld kommer antrekksinnlegg med tøy som er sponset, så følg med)

 

Jeffrey Campbell sko fra 50-70% rabatt.

 Det hender en gang i blant at jeg slår til på noen av de gode tilbudene på Members.  (affiliate link)

 Jeg kjøpte meg en brun Jane Blush parkss i fjor som jeg brukte masse. Hsuker ikke alt jeg har handlet der, men det er en del både til meg og Mads. Og nå har jeg akkurat fått en fin genser i posten som var på tilbud til kun 75 kr. Billig!

Men over til overskriften. I dag har members tilbud på mange Jeffrey Campbell sko. Her er noen av de som er på tilbud + mange fler inne på nettsiden.  50-70%. Det liker vi!

De beige nagleskoa ligner veldig på de jeg kjøpte i USA. Digger de, brukt de ekstremt masse.

 


Du finner salget på Jeffrey og mye annet her! Daglig kl 12:00 legges det ut nye tilbud. Mange av tilbudene er klær fra Nelly og andre kjente merker. Her finner du gode tilbud til kvinner, menn, barn, sport, hjem og ferier.

                                                                                                                        

Er du medlem på Members ?

Hvis du ikke allerede er medlem kan du legge igjen e-mail adressen din i feltet under og jeg sender deg en invitasjon. Dersom du har en invitasjon fra noen får du nemmlig 50 kr å handle for. De kan brukes når du vil. 

 

Masse fine tilbud der i dag! 

Kjøp av barnevogn,trenger hjelp

Som jeg nevnte tidligere er det å se etter barnevogn jommen ikke enkelt altså. Det er jo en jungel der ute. Vi vil gjerne ha en vogn vi blir fornøyd med og kan bruke i mange år og kanskje til flere barn, om man skulle ønske det senere.

Dette er følgende vi har bestemt til nå:

 • Den skal ha 4 hjul
 • Og helst 4 faste hjul, ettersom vi bor et sted med relativt mye snø
 • Har fått anbefalt lufthjul, men mulig andre jul også er aktuelt. 
 • Ypperlig om den ikke er for tung, slik at jeg enkelt kan løfte den inn og ut av bilen
 • Det skal være en kombivogn, slik at vi kan ha den en stund
 • Det bør være en vogn som har god kvalitet.

Her er de 3 vognene det foreløpig står mellom, kan jo hende vi endrer mening. Tar gjerne imot tips og råd fra dere som har det 🙂

Emmaljunga Edge Duo Kombi

Denne vognen har vi sett en del på og den har mye vi liker. Dersom vi skal ha denne vognen har vi sett på understellet som heter Sport Cryptonite, som selvføgelig skal være det tyngste av de (typisk). Jeg lurer på om jeg kan syntes denne vognen blir for tung og tar for mye plass. Noen som har erfaring? Vi har jo god plass i bagasjerommet, men kjekt om den ikke tar opp all plassen også da. Om vi skal ha Emmaljunga vogn har vi bestemt oss for fargen Dark Grey. Den likte vi begge veldig godt. Virkelig et stort pluss for design på disse vognene.  Sittedel er også noe vognen har med. Slik at den kan brukes når de blir litt større. Liker godt høyden på denne vognen. God plass i kurven under og det er jo alltid kjekt. Emmaljunga er jo et kjent merke som er kjent for en god kvalitet på sine barnevogner.

Vekt med sittedel=19 kg , vekt med liggedel`= 18,5 . Dette gjelder da med det understellet vi ønsker.

Hvorfor velge Edge?
 • litt ekstra luksus
 • komplett vogn med sportsvognsdel og bag
 • inklusiv madrass, regntrekk, 2 stk. fotposer,innsydd sol og innsektsnett
 • romslige indre mål
 • førsteklasses komfort
 • testet i henhold til EN1888:2012

Beskrivelse:”Edge Duo er en av markedets aller beste, mest romslige og fullutrustede Duo. Høyeste krav til kvalitet, sikkerhet og funksjoner gjør denne vogn til en genuin Emmaljungavogn.Edge Duo har alt som trengs fra fødselen opp til 3-årsalderen, med bag og sportsvogsdel som du lett og sikkert bytter til når barnet blir større. Velg mellom 8 ulike understell.” 

Emmaljunga City Cross

Denne fikk jeg høre om fra ei venninde i dag. Hun har 2 barn og har vært veldig fornøyd med denne vognen. Jeg sa jeg hadde sett en del på merket Emmaljunga, men mest på Edge Duo kombivognen, men at jeg syntes den var litt tung og muligens tok litt mye plass. Hun kunne anbefale City Cross vognen til Emmaljunga fordi den var relativt lett og ikke tok så masse plass heller. Så da måtte jeg se mer på denne vognen. Jeg fant selvfølgelig ut at den ikke hadde lufthjul (typisk), tror dere det har mye å si med lufthjul? Denne vognen har punkteringsfrie lettvektshjul.

Vekt sittevogn= 14,5 kg Vekt med City bagen =12,9

 •  aluminiumsunderstell for lav vekt, komfort, styrke og smidighet
 • Leatherette-fargene på ultralettvektsstål i Chrom
 •  Polar Performance-utførelse med lakkert understell, TPU hjul og sportshåndtak.
 •  inklusiv regntrekk samt sol og innsektsnett
 • superlette, sportslige felger
 •  kompletter med City Bag eller City Bag Supreme for babyen
 •  testet i henhold til EN1888:2012

 Beskrivelse:

City Cross har vært en stor suksess siden den ble introdusert sammen med City Bag Supreme. Det viser at stadig flere foreldre setter pris på den lave vekten og de kompakte målene vognen tilbyr. Med superlette, sporty felger med kulelager veier vognen kun 12,9 kg når du bruker vognen sammen med City Bag Supreme. City Cross leveres som lett sportsvogn med lakkert aluminiumunderstell, noe som gir lav vekt, komfort, styrke og sikkerhet. “

Crescent Classic


Denne kombivognen så vi såvidt på i Sverige og likte den igrunn ganske godt. Kjekt med bagen som bare kan løftes ut, lett er den også. Så den kan bæres lett ut og tas med rundt. Jeg er usikker, men jeg syns kanskje den virker litt lav (ikke at noen av oss er veldig høye da) . Positivt er det også at den har 4 faste hjul med luft. Håndtaket på den kan justeres og også vendes. Slik som ilustrert på videoen. Modellen har blitt solgt siden 2007 og har blitt bedre og bedre for vært år. Det finnes svært lite omtaler på disse vognene, så det er vanskelig å vite om det har vært mye feil eller om de er god kvalitet. Jeg mener jeg har lest noe på de tidligere modellen at skjermen har blitt noe løs/slapp, men jeg regner med dette er blitt rettet opp i.  Vekt chassi:8,5    Komplett vekt 15 kg

Video hentet fra Youtube:

 

– Varekurv i tøy. 
– Justerbart og vendbart håndtak. 
– 4 posisjoner på ryggstøtten. 
– Hardbag med madrass. 
– Sittevognspute (brukes med fordel som ekstra madrass i bagen). 
– Reisepose. 
-Inkludert regntrekk.

Beskrivelse: “Crescent Classic Kombivogn 2013 tar seg fram både i byen og i tøffere terreng. Ovalt lettvektschassi i aluminium, innfelte reflekser i chassiet og metallforsterkede låsmekanismer, er detaljer som gjør Classic til en av de sikreste vognene på markedet. Passer barn fra 0-3 år. Sittevogn med hardbag inngår. Store hjul med kulelager for bedre kjøreegenskaper”

 

Dette valget er jammen ikke lett nei.

Noen av dere som har erfaring med noen av vognene over?

Har du eller kjenner du noen som har erfaring med Crescent vognene?

 

Trenger tips og råd !!! 🙂


3 antrekk til kaldere dager

Høsten er her for fullt og jeg har aldri sett så mye vakre farger på trærne før. Det virker liksom så ekstra vakkert med alle de flotte fargene på trærne, men helt sikkert bare meg som legger mer merke til det nå enn før. De vakre bladene faller av og snart kommer vinteren. Vi har allerede skiftet til vinterdekk, for jeg husker godt at det kom masse snø på denne tiden i fjor. Min kjære var snill og tok begge bilene denne gangen <3 Jeg slapp tilogmed å hjelpe til <3 Så jeg koste meg inne med fyr i peisen så lenge. Herlig å kunne ta frem koseklærne og kose seg med en kopp varm te. Nå har vi også hatt masse tid til å se på favorittserien vår Breaking Bad og er allerede godt inn i siste sessongen.  Skulle ønske den serien aldri tok slutt altså. Skikkelig hekta begge to. 
Som jeg nevnte har jeg vært mye svimmel og slapp pga graviditeten de siste 3 ukene. Dermed er det ikke alltid jeg orker eller har energi til overs til å oppdatere bloggen. Men jeg prøver så godt jeg kan og skriver når jeg først orker. Kanskje jeg bør forhåndslage noen innlegg når jeg først har energi til overs. Var hos legen i forige uke og tok flere prøver som jeg fikk svar på. Jeg har tidligere hatt lavt stoffskifte som har gått på medisiner for. Men etter kostholdsendringen ble jeg kvitt dette. Jeg var litt redd det var kommet tilbake nå, ettersom jeg har slurvet noe i matveien i det siste. Ikke spist mye sukker og søtsaker, men ikke blitt så mye mat fra bunnen som det burde. Jeg tok nye blodprøver og alt der var heldigvis helt supert. Phu! Blodtrykk og urin var også akkurat slik som det skulle. Det siste som gjensto var en ekkel sukkerbelastingstest. Æsj altså, blir kvalm av tanken. Først kom jeg fastene til legen, fikk ett stikk i fingern og fastende blodsukker ble målt til 4,2 (noe som er helt normalt). Jeg fikk en drikk med sukkervann (ca 2 store glass) som jeg skulle drikke i løpet av ett kvarter. Det smakte rett og slett utvannet melis (utrolig søtt og ikke godt). Jeg måtte sitte hos legen og vente i 2 t før de målte blodsukkeret etter nøyaktig 2 timer. Jeg hadde da blodsukker på 6,4 som også er normalt (verdier mellom 7,8-11 indikerer nedsatt glukosetoleranse).Heldigvis at det ikke var noe galt, kroppen er nok bare sliten etter masse jobbin,så nå har jeg blitt sykemeldt 50% og kjenner det hjelper med kortere dager.
Satt sammen 3 varme og gode antrekk nå til vinteren, dette har jeg satt sammen inne på Polyvore . Elsker å sette sammen antrekk, så inspirerende. Håper dere liker antrekkene jeg har satt sammen.
Antrekk 1:
cold outside

Genser fra Etzy, jakkke fra Amazon (har denne selv og liker den godt,kjøpt min på floyd), Veske fra Michael Kors, grå hals, sko

 

 

 Antrekk 2:

 

 

Ring med sløyfe, kosebukse, strikkegenser, tøfler, armbånd

 

Antrekk 3:cold outside2

 


Nå får jeg avslutte her og finne senga. Lille prinsen i magen er fortsatt våken, lys våken også. Han sparker for harde livet her , tror han vil ha litt oppmerksomhet. Så da får jeg kose litt med magen før jeg faller inn i drømmeland. Nattinatt .
Likte du antrekkene? 

Mer innkjøp til nurket i magen

I helgen har vi kost oss på hytta til pappa og hans samboer. Hytta ligger i Sverige, så litt handling ble det også. Mest av alt til den lille prinsen i magen. Fryserne her hjemme trengte ikke påfyll riktig enda. Vi hadde en rolig helg med bare oss to, en etterlengtet parhelg rett og slett. Det gikk i tv-titting, bytur, god mat og lørdagsgodis. Jeg er i dag nøyaktig 23 uker + 3dager på vei og vips så har magen vokst enda mer. Jeg la ut dette bildet av den store magen på instagram. Kallenavn: CHARLOTTEV1987

“Lille” gravide bolla 😉

 

Hytta ligger ikke så veldig langt ifra Karlstad, så på lørdagen tok vi oss en kjøretur dit. Der kikket vi litt i ulike butikker, spaserte rundt på torget og tok en liten tur innom systembolaget.  På systembolaget, det vi her i Norge kaller vinmonopolet fant jeg en hylle jeg likte svær godt. Der var nemmelig alkoholfritt på begge sider av hyller. Det fantes rødt, hvitt, rose,musserende, cider og øl. Så da kunne også jeg kjøpe noe til meg selv. Så har jeg til jul/nyttår og eventuellt andre anledninger. Har aldri sett så bra utvalg fra alkoholfritt før, så jeg ble jo temmelig glad. Etter turen i Karlstad sentrum, så dro vi innom en butikk rett utenfor sentrum som selger barnevogner og annet utstyr. Vi hadde alt vært inne på nettsiden dems og sett før vi dro innom. Butikken vi har innom heter http://www.kopbarnvagn.se/ . Vi kikket litt på barnevogn, mest bare for å se om det var noen vi kunne tenke oss. Det var ikke lett, det finnes jo en jungel der ute. Vi fant en vi likte godt begge to, men venter enn så lenge litt til med barnevognen. Er jo enda en stund igjen til februar, så litt tid på å besteme oss har vi. Denne butikker har dessuten nettbutikk og sender til Norge. Uten noen ekstra omkostninger i prisen. Så toll slipper man å tenke på heldigvis + at de kan ha noe rimeligere priser enn hva du finner her hjemme. De får desverre ikke sende lov å sende Emmaljungavognene, så disse må man evt hente i butikk.  Noen av produktene betaler man frakt på og andre er gratis frakt.

Selvom vi ikke fant barnevogn, fant vi andre søte ting til blant annet barnerommet.  Her er noe av det vi endte opp med:


Dyne, dynetrekk, stjernelampeskjerm og fot til lampeskjermen.


Vi begge falt for dette kule dynetrekket, så det bare måtte vi ha! På putetrekket er det en tilsvarende elg, bare litt mindre. So cute.

På vei hjem fra hytta stoppet vi innom noen i Drammen og så på et brukt bilsete som vi kjøpte. Det er nesten ikke brukt noe, så da syntes vi det var ok å kjøpe brukt. De som hadde det før oss har bodd i utlandet lenge og det var dermed kun brukt i 2-3 mnd og ble også veldig lite brukte de månedene . Likte også at sete lett kan bæres ut og inn av bilen og ikke er for tungt.

Besafe iZi Go (0-13kg). Ny pris:1699 og vi fikk det for 700 kr.

Når han blir større må han ha nytt sete og den tiden går vel temmelig fort vil jeg tro.

Vi gleder oss bare mer og mer til å få hilse på den lille i magen. Nå kan vi begge kjenne sparkene og også såvidt se at magen min beveger seg litt når han er veldig aktiv. De av dere som har vært igjennom et svangerskap før vet jo hvor utrolig spennende denne tiden er.  Vi har så mye nytt og spennende i vente og vi ser begge virkelig frem til å bli foreldre.

( ps: jeg skal få laget innlegget om havene vi var innom på cruiset, formen har bare ikke vært bra i det siste. Jeg er mye svimmel og sliten om dagen, så skal til lege en tur i morgen)

Hva syntes du om innkjøpene?

Lag din egen juice, tilbud på juicemaskin

Jeg var inne og leste på Dagbladet i dag og da poppet det opp en spennende reklame jeg tenkte jeg måtte dele. Nå er det tilbud på juicemaskinen vi kjøpte. Flere har jo lurt på juicemaskinen vi kjøpte for en liten stund siden. Vi har brukt den mye og det kommer vi til å fortsette med. Genial måte å få i seg frukt og grønnsaker på. Også er det jo så mye gode juicer man kan lage.  Denne maskinen er også enkel å rengjøre, noe som igjen fører til at man bruker den mer.

 

FØR 1690,-   NÅ  1290,-

 

Du kan lage din egen apelsinjuice, verdens beste etter min smak. Har du noen gode appelsiner er det helt perfekt på smak og konsistens. Masse nyttige c-vitaminer får du også i deg.

Tilbudet finner du HER    (ikke sponset noe, kun et tilbud jeg ønsker å dele for de som har lurt på denne)

Her er en av juicene vi har laget. Kun fantasien som setter grenser for hva du tilsetter.

 

Håper dere likte tilbudet jeg tipset om 🙂