Gravid uke 31 og ny jakke

I dag er det fredag og helgen har startet. Her har vi akkurat tatt fredagsvasken av hus og det var godt å få unnagjort. Nå kan vi bare nyte resten av helgen sammen. Til kvelden skal vi lage noe idisk mat og det blir digg. Siden det er fredag er det nå ny uke i graviditeten. Jeg er nå 31 uker på vei og det er nøyaktiv 9 uker og 2 dager til terminen min. Vi gleder oss bare mer og mer til å få treffe han for hver dag som går. Siden jeg er 31 uker på vei , så tok jeg et magebilde fra siden av hvordan magen ser ut i dag.

Prøver å smøre inn magen hver dag, slik at strekkmerkene skal holde seg unna. Til nå har det iallfall virket bra. Ingen tegn til strekkmerker enda. 

Gravidbuksene har jeg jo startet med for lenge siden, men nå må jeg også innse av mange av toppene/genserne mine ikke passer lenger. Så har fått handlet noe nytt som bør holde ut resten av graviditeten. Vi reiser heldigvis snart til Gran Canaria, for jeg har noe ferie til gode. Om formen tillater det selvfølgelig. Billettene er iallefall kjøpt. Så da blir det julefeiring der nede med familien til Mads i år , koselig:)  Gleder oss masse til det. Litt enklere å slippe å måtte kle på seg så masse nå som man er gravid.  Det å kunne gå i luftige tunikaer er så mye bedre når magen er vokst seg så stor.

Jeg var så heldig å få en fin sponsorpakke til fra Sheinside(link) igjen. Så den må jeg vise dere.Dette er nok en jakke jeg kommer til å bruke masse når jeg er ferdig med graviditeten, men nå må jeg nok innse at den er litt i minste laget. Nå både magen og puppene har vokst , så sier det seg jo selv.  Jakken er i strl L, og veldig liten i størrelsen. Ser andre som har den sammen jakken har den alltid åpen. Og slik er den finest også.


Jakka finner du HER , Den er på salg nå og er råbillig.

Dagens antrekk, med den nye jakken:

Her har det som dere ser begynt å snø litt. Resten av kvelden skal nyten i kosedress og med fyr i peisen 🙂 Ha en fin fredagskveld!

Julehandel på Iherb

Jeg handler ofte på iHerb og spesielt rundt juletider. Da trenger man kanskje litt varer til kakebaking, noen godsaker man kan gi sammen med årets julegaver eller rett og slett noe til en selv for kosens skyld. Noe som alltid er fast med i handlekurven når jeg handler på iHerb er Te. Har alltid med en pakke eller to. Det er så uendelig masse god te der inne og prisen er også veldig bra sammenlignet med her hjemme. Te er jo superkoselig nå som kulda setter inn. Koselig med kosedressen , fyr i peisen og en god kopp te. Jeg syntes te er veldig koselig å gi bort sammen med julegavene også. Og en god te er jo noe alle setter pris på å ha i hus, eller?

Her finner du noen tips/forslag til julehandelen på iHerb. Trykk på navnene på produktene og du kommer direkte inn og kan lese om og bestille produktene. Det er utrolig mange av oss som handler mye fra denne nettsiden, veldig mye pga bra priser og supert utvalg. Her finner du alt fra matvarer til hudpleie, masse helsekostprodukter til fine priser. Mange av dere er jo allerede registrert på siden. Hvis ikke kan du registrere deg gratis HER. Dersom du benytter kode FAJ331 ved første bestilling får du dessuten 5 dollar i rabatt.

 

 

Eple og kanel, Kirsebær, Fersken,Pepperkake,Egyptisk lakris, Pukka Love, Te mot stress, Kakao krydder te.

 

 


Sjokolade skrubb, Jason muskelkrem, Organisk håndsåpe med grapefrukt, Bodylotion med kokos Jojoba olje, Kokos og papaya håndkrem, Lepomade med mint (GRATIS NÅ, selv bruker jeg denne mye), Lipgloss.

 

En god flekkfjerner jeg virkelig kan anbefale er denne her. Super om du har noen vonde flekker på klærne, som du vil ha vekk. (Nå kun 21 kr)


Du finner den HER

 

Jelly beans, Organiske kjærligheterChia frø(spesialpris nåKokosmel,Flak av kokosnøtt, Quest bar hvit sjokolade og bringebær, Quest bar kanelbolle,Spicy gresskarfrø,Pepperminte dråper.

 

 

 

 Og helt til sist måtte jeg ta med noe til de minste, noe av dette har vi gått til innkjøp av til prinsen vår som er ventet i februar.


Badeand med temperaturmåler (indikerer om vannet er for vamt/kaldt, har denne selv) ,Smarte smokker til å putte grønnsaker,bær og frukt inni(til baby)Skjeer for de minste, Tannkrem med jordbærsmak, små skåler for de minste(har disse selv), Babymat for de minste (finnes i mange smaker)

 

Håper dere fikk litt tips til julehandel på iHerb. Det er jo en jungel av produkter der inne. Så det er bare å lete og du finner helt sikkert noe du eller noen du kjenner liker. Kanskje du også fant noe du ønsker å gi bort til jul. Husk at dersom du ikke har handlet før kan du bruke koden FAJ331 når du handler og få 5 dollar i rabatt på hele kjøpet ditt. Jeg handler masse fra denne nettsiden som dere sikkert vet. Bare pass på å hold dere under tollgrensa til Norge som er på 200 kr. Da er det ofte bedre å bestille de i flere pakker. Du får uansett mye for 200 kr på denne siden her 🙂 Rimeligste frakten er på ca 25 kr. Jeg pleier å kun betale 25 kr i frakt.

Kom gjerne med tips til hva du pleier å handle på iHerb.

 

Har du handlet på iHerb før??

En god start på dagen og mett i magen

Her blåser det skikkelig ute, så søvnen i natt ble minimal. I tilegg til en liten og aktiv gutt i magen som absolutt skulle holde meg våken 🙂 Koselig å kjenne at det er godt med liv i magen.  Godt jeg hadde mulighet til å sove skikkelig ut i dag. Så da lå jeg til kl 11:30 og det trengte jeg virkelig i dag. Når jeg våknet hadde jeg så veldig lyst på fruktyoughurt, så jeg fant frem det jeg hadde i skuffer/skap, fryser og kjøleslkap og satte igang med dagens første måltid.

En sunn og fin start på dagen.

Hva du putter oppi og hva du pynter med bestemmer du helt selv. Her kan man bare la fantasien løpe løpsk.  

Selv pleier jeg egentlig bare å slenge nedi litt av alt mulig, men har nå prøvd å sette opp hvor mye jeg har brukt av hver ting. Jeg lager alltid opp en stor porsjon. Så spiser jeg det jeg orker og resten står i kjøleskapet og kan spises senere.

Jeg brukte:

 • 15 ss Tyrkisk Yoghurt (fåes i innvandrerbutikker og andre dagligvarebutikker)
 • 7ss Blåbær (Disse kjøpte jeg billig på rema 1000)
 • 13 stk heleJordbær (Disse er også fra Rema 1000)
 • 4ss Rips (selvplukket)
 • 2 ss Hempfrø (Har jeg kjøpt HE R) Også fine i brød, supper, hjemmelagede sjokolader og salater.
 • 3ts Sukrinmelis eller annen søtning, jeg liker min litt syrlig (Fåes kjøpt HER, HER eller daglivare/helsekost)
 • en håndfull Kokosnøttflak (Har jeg kjøpt HER)
 • 3 ss Kokosolje (Får du HER, HER og helsekost)
 • Valnøtter (daglivare) og Kokosflak til topping.

Husk at dette er kun dette jeg brukte, du står fritt til å bruke de bær og ingridienser du selv ønsker i youghurten. Godt og sunt 🙂


Bruk så stavmikser for å mose alt sammen.

Nå er jeg klar for å gå meg en tur, ønsker dere alle en fin torsdag videre. Senere i kveld kommer ett innlegg med juleshopping på iHerb. Håper det faller i smak.

Lakseform med kokosmelk og sennep, på en seng av grønnsaker

Laget en knallgod lakseform og da kan jeg jo selvsagt dele den også. Om du ikke liker laks, så kan du jo bruke annen fisk eller kanskje tilogmed kylling. Selv er jeg veldig glad i former med både fisk og kylling, men i dag var det laks som sto på ønskelisten. 

I dag bestemte jeg meg for å prøve en ny vri, nemmelig med kokosmelk og sennep. Må si jeg var veldig usikker på hvordan resultatet kom til å bli. Men det ble knallgodt. En perfekt kombinasjon av syrlighet og sødme. Sennep sammen med kokkosmelk, rømme og creme fraishe var slettes ikke dumt det. Jeg bruker alltid ferske grønnsaker og ikke de frosne. Har alltid likt sprøheten og smaken på de ferske best.

 

En god lakseform med mye spennende smak.

Du trenger:

Formen:

 • 4 laksefileter uten skinn og bein
 • 2 gulrøtter
 • 10 sukkererter
 • 1 rødløk (medium/liten strørrelse)
 • Litt purre, mengde etter eget ønske
 • 1/4 rød paprika
 • 1/4 grønn paprika
 • 4 stilker med brokkoli

Dressingsausen:

 • 200g kokosmelk (ca en halv boks)
 • 2,5 ss creme fraishe
 • 2,5 ss rømme (lettrømme eller seterrømme)
 • 1,5 ss Idun grov sennep (på glass)
 • 1,5 ss Idun søtsterk sennep (på glass)
 • 1/4 ts cayenne pepper
 • 1/2 ts sitronpepper
 • 1-1,5 ts pepper
 • Presset sitron (ca 2-3 ts)
 • ca 1,5 Salt (smak til)
 • Hakket chili med frø(ca 1/4) og ett fedd hakket hvitløk)

Anbefaler å starte med dressingen, så kutte grønnsaker og fisk og legge alt i formen. Hell så dressingen over grønnsakene og fisken og stek det i ovnen. Vips har du en god lakseform. Når det gjelder dressingen er det best å smake til med salt.  Dette gjør du når du har bladet alle ingrediensen sammen. Det er alltid bedre å bruke litt for lite salt og evt tilsette mer etter steking om du syntes det trengs. 

 


Masse herlige og friske grønnsaker i bunnen av formen.


Skjær laksen i mindre biter og legg den på toppen av grønnsakene. 


Hell dressingsausen over i formen. Den trekker helt ned til grønnsakene ved steking.

Stekes i midten av ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Prøvesmak en liten bit av laksen, så ser du raskt om den trenger 5 minutter til eller er om den er klar.

Det var så godt at jeg måtte forsyne meg med en porsjon til. Og enda har vi restemat til i morgen. Kan fint ha med denne formen som matpakke til lunsjen, slike former er gode både varme og kalde. Selv likte jeg lakseformen veldig godt som den var, men den kan også serveres med blomkålpure eller potetmos om man ønsker det. 


Velbekomme, håper det smaker!

#laks #lakseform #fisk #middag #middagstips #dagens #mat

 

Tilbud på Stokke Tripptrappstol og newborn sete

Tripptrappstolen fra Stokke står høyt på ønskelisten. Et genialt produkt som er tilpasset slik at det kan brukes helt fra de er nyfødte til de blir eldre. Når de er nyfødte benytter man newbornsetet som man kan kjøpe utenom. Har hørt flere som er veldig fornøyd med setet til de nyfødte og det er jo veldig koselig å ha når prinsen vår kommer til verden.

Tenkte å tipse dere om at Barnas Hus har tilbud fra i dag på tripptrappstolen og Newborn setet. Om man har lyst på dette , så er det iallefall et knallgodt tilbud. 

Tripp Trapp stolen finnes i flere ulike farger, selv liker jeg best den hvite. Stolen er på tilbud fra og med i dag mandag på Barnashus butikker og på nettsiden deres. FØR 1549,- NÅ 899.-

Enda bedre er det jo at det faktisk også er tilbud på newborn setet på samme tid. FØR 999,- NÅ 699,-


 Babyshop har også tilbud på stol til 999,- og sete til 699,-

I følge Barnas hus sin facebookside, så varer tilbudet til 24. desember. 

Genialt produkt til håret

Denne geniale krølltangen var det faktisk min kjære som tipset meg om for litt over en måned siden. Da han hadde sett en video på den. Han viste meg videoen og selv syntes jeg det nye produktet er genialt. Spesielt jeg som hater å krølle håret selv, føler jeg bruker evigheter og at det ikke blir like bra. Denne ser jo både rask og enkel ut i bruk.

Den er fra Babybliss og videoen har du her.

 

babyliss pro nano titanium miracurl

 

Har du prøvd den??

 

#hår #skjønnhet #babybliss #julegavetips 

Goodiebag i posten

Da var jeg tilbake etter litt “tekniske” problemer. Laderen min til dataen hadde nemmelig tatt kvelden i noen dager. Den har vært litt skrall noen dager nå og plutselig sluttet den å virke. Jeg ante ikke at det var så enkelt at min kjære kunne fikse den, men det kunne han 🙂 Og viktigst av alt var at han fikk den til å fungere igjen. Flinke gutten min. 

 

I posten i uken som var kom denne fine goodiebagen til meg. Med et fint og varierende innhold. Elsker overaskelser 😉 


Ble spesielt glad for denne neglelakken fra Deborah Lippmann. Den var på ønskelisten 😉

I morgen er det mandag igjen og jeg syntes ukene går så utrolig fort nå. Plutselig er helgen der igjen snart.  På fredag var jeg 30 uker og i dag er jeg 30+2 , det vil si at det er nøyaktig 10 uker til termindato. Det blir virkelig spennende og vi gleder oss masse til å få treffe han. Nå har vi også bestemt oss 100% for navnet, men vi velger å vente med å dele det enda. Det er iallefall et fint navn som vi begge liker veldig godt.

Ha en super søndagskveld. 

 

 

Videoinnspilling med Max Factor i dag

I dag har vært en litt annerledes dag. Fikk sovet lenge, gikk meg en tur og tok så med meg min kjære inn til CC vest i Oslo. Her møtte jeg noen fra Max Factor og spilte inn en sminkevideo. Jeg ble kontaktet på mail for noen dager siden, hvor de ønsket å ha med noen utvalgte bloggere på en tutorial for Max Factor. Mange søte og hyggelige folk 🙂  Ble sminket av vakre Ronja fra Max Factor. Jeg ble veldig fornøyd med et naturlig resultat. Og det at det går raskt er jo absolutt ett pluss nå som snart lille gutten vår kommer til verden.


Chanel skulle ha et arrangement på stedet vi var, så der var det pyntet med vakkert juletre med Chanel-pynt. Kom enda litt mer i julestemning da.

Jeg og kula (gravidmagen) på videoinnspilling:


Som dere ser er det enkel sminke og et naturlig resultat. Enkelt og fint til en travel hverdag.

Videoen fra Max Factor vil jeg dele når den er klar. Der blir det også forklart hva slags sminke som ble brukt for å få en naturlig hverdagslook. Tutorialen skal også ut på Max Factor sin facebookside. Selv bruker jeg gjerne litt mer maskara, men poenget i dag var mer fokus på foundation og rouge. Så da blir det naturligvis best å ikke ha størst fokus på maskara/øyne.

Håper dere alle har hatt en fin onsdag!

Julekjoler, også for oss gravide

Nå starter julebordsessongen for mange av oss og kanskje er du på jakt etter en ny kjole? Alltid gøy med noe nytt for anledningen. Kjolene under kan fint brukes på julaften og nyttårsaften også. Er så mye lekkert.

 

Det flotte med mange kjoler er at de også passer for de av oss som er gravide, iallefall de fleste kjoler. Det finnes selvsagt også mammakjoler og jeg har lagt ved 4 fine mammakjoler også.

 

Kjolene er hentet fra diverse nettbutikker som:

 

 


Kjole 1 HER, Kjole 2 HER, Kjole 3 HER

 


Kjole 4 HER, Kjole 5 HER, Kjole 6 HER

Kjole 7 HER, Kjole 8 HER, Kjole 9 HER

Kjole 10 HER, Kjole 11 HER, Kjole 12 HER, Kjole 13 HER

 

Jeg tror dette blir kjolen for meg til jul, om jeg ikke kjøper meg en til som passer magen.

Selv har jeg gått til innkjøp av en blå kjole som jeg kan bruke nå som jeg er gravid, men også etter graviditeten. Litt gresk inspirert og jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker den blåfargen der. Denne kan jeg tilogmed bruke når jeg blir høygravid.

Håper dette var til inspirasjon, både for gravide og ikke gravide.

 

Fant du noen kjoler du likte??

3D ultralyd og bilder

I dag har vært en veldig spennende og stor dag for oss begge. Det er en dag vi har gledet oss til noen uker nå. Vår første 3D ultralyd. I starten var vi usikre på om 3D ultralyd var noe vi ønsket eller ikke ønsket, men etter å ha lest litt rundt på nett og hørt med bekjente så var vi enige om at dette var noe vi begge ville. Vi ville gjerne få se vår lille prins i 3D og få bilder og filmklipp som vi kan ta vare på. Nå som det er første barnet er det jo også ekstra stas for oss. Og at teknologien har utviklet seg så mye er bare utrolig fasinerende. Siden dette er en privat ultralydklinikk og dermed er valgfritt, så må man jo selvsagt betale for det. Så man må jo tenke over om dette er noe man ønsker eller ikke.

Vi googlet en del rundt på nettet og bestemte oss for ultralydklinikken på Lysaker. Et godt valg. Syntes han som jobbet der var veldig flink og undersøkte også baby nøye. Vi fikk vite at han hadde en del hår på hodet. Hehe. Dette var noe man kunne se med vanlig ultralyd. Ellers var alt fint med den lille og det var ingen tvil om at det faktisk var en gutt. 

Jeg lå på benken og Mads satt i en behagen sofa, sammen så vi på lille skatten i magen på en flatskjerm.

  

 

 

Lille prinsen vår <3 Du er så vakker.

 


Utrolig kult bilde, ser ut som han sutter på en pupp. Egentlig ser det ut som spena på en ku 😛 Men det var visntok bare livmoren som ligger i bakgrunnen og han som gaper opp. Så det ser ut som han sutter på noe. 

 

Han veide nå 1220g og han som utførte ultralyden mente at han kom til å veie ca 3600 når han kommer til verden til termin.

Vi angrer ikke ett sekund på at vi tok 3D ultralyd. Det var absolutt verdt det. En superfin opplevelse som vi aldri kommer til å glemme.  Veldig fasinerende bilder og filmsnutter fikk vi med oss på cd. Masse bilder. Følte vi fikk sett prinsen vår skikkelig og nå gleder vi oss bare enda mer til han kommer til verden. Men du får være i magen en god stund til og vokse deg større.

 

Har du prøvd 3D ultralyd eller vurderer du dette??

Hva syntes du om 3D bildene?