Romjulssalg og innkjøp

Noen godbiter fra Romjulssalget og noen innkjøp (nederst i innlegget)

 


Elise Ryan HER , NLY Eve HER, Pieces HER, Jeane Blush HER,ICHI HER

 


Sheinside Cardigan HER, Cape fra Jollychic HER, Lue fra Lipsy HER, Skjerf fra Lipsy HER, Kjole fra Lipsy HER

Og i Januar starter januarsalget og da blir det enda mer gode tilbud i vanlige butikker og nettbutikker. Så det er bare å spare på julepengene litt til, om du ikke alt har brukt de opp.

 

For meg som høygravid blir det nok ikke så mye kjøp av klær, om jeg ikke finner noe veldig spesielt jeg bare MÅ ha 😛 Ikke så lett å prøve klær med en stor mage akkurat. De sitter ikke på samme måte som uten den gravide magen 😉 Veldig rart det der. Jeg har iallefall fått kjøpt meg et par nye sko, en tørketrommel og nye håndklær. Så noe godt fikk også jeg ut av romjulssalget.

Her er skoene jeg kjøpte meg:


De kjøpte jeg på shoeday på Gulskogen senter.

 

Siemens tørketrommel fra Elkjøp. Veldig bra tilbud på denne FØR:9995,- NÅ: 3995,- 


Nå kan vi vaske masse babytøy og håndklær, med rask tørking.

 

Og siden vi trengte nye håndklær, så slo vi til på et tilbud de hadde på Princess. 40 % rabatt på alle håndklær. Så da kjøpte vi mange hånklær og i litt varierende størrelser. Alt i samme farge, koksgrå.


Du finner de HER , i mange ulike størelser og farger. Du kan velge å få de tilsendt hjem til deg, hente de i de nærmeste Princess butikk(0,-kr) eller få de gratis hjem til deg om du handler for over 1000 kr.  Gleder meg til vi får våre håndklær hjem. Føler at det nå er kaos på håndklærne her hjemme. Alle mulig farger og fassonger, i tillegg til at de er godt brukt. Så blir godt med noe nytt. 

 

Har du fått handlet noe på romjulssalget?? Eller venter du kanskje på januarsalget?

 

Born in paradise, ny sommerduft

Ble glad når jeg tittet på blogg.no i dag. Nok en gang kommer Escada med sin nye sommerduft. I år har duften til Escada fått navnet Born in paradise. Jeg jhar prøvd ut mange duften fra Escada og selv så elsker jeg de. Brukter igrunn kun Escada parfymer, så det er vel ingen hemmelighet at jeg gleder meg over hver gang det kommer en ny duft.

 

 

ESCADA Born in Paradise er en duft inspirert av drinken Piña Colada. Med noter av kokosmelk, vannmelon og ananas er den både frisk og tropisk. Drøm deg bort til ditt eget paradis med ESCADA Born in Paradise.

I sammarbeid med blogg.no har du nå mulighet til å prøve denne duften gratis og det før alle andre. De skal dele ut hele 50 flasker.

#esc13vinnbip

 

Julaften og høygravid

God jul alle sammen 🙂 Klokken er over 17 og julen er ringt inn.

I dag er min første dag som høygravid og det på selveste julaften. Det vil si at jeg i dag er 34+4 og har akkurat 40 dager igjen til termindato. Rart at tiden har gått så fort <3

Her sov vi til kl 10 og det var utrolig godt. Så var det duket for et koselig frokostbord.

Vi har tittet på julefilmer og bare tatt det med ro. Akkurat slik jeg liker julaften, ingen stress og mas. Litt senere på dagen koste vi oss med litt julegrøt og restene blir til riskrem i kveld.

Her lukter det pinnekjøtt i hele huset. Vestlendingen min har dratt med seg mattradisjonen hit til østlandet <3 Jeg har jo blitt en skikkelig pinnekjøttelsker jeg. Glad jeg ble introdusert for pinnekjøttet hos min kjære.

Ha en vakker kveld.

Hva spiser dere på julaften ? 🙂

Jul i stua og vinneren av konkurransen

I går trakk jeg en vinneren av konkurransen og vinneren ble nr 25 og det er ei jente med navn Isabelle Hermansen. Gratulerer så masse til deg 🙂 Jeg sender deg en mail på den mailen du oppga. 

 

Her har vi fått besøk av ei venninde av oss og hennes sønn. De skal også feire julaften med oss. Vi har for første gang juletre her hjemme og kjøpte edelgran i går. Nå har vi akkurat pyntet juletreet og kan bare slappe av resten av kvelden og morgendagen. Ingen stress og det er så deilig 🙂 Min kjære står på kjøkkenen og lager hjemmelaget tomatsuppe til oss alle sammen. Så nå lukter det veldig godt her og magen er klar for litt suppe.

Slenger med bilde av juletreet. Jeg ønsket juletre med hvit og sølv pynt, mens Mads gjerne ville ha Rødt på treet. Siden jeg ikke fikk vilja mi, Så ble det en fin blanding . Koselig ble det her hjemme uansett.


Vi sleit litt med å sette på julestjerna gitt (så da droppet vi den nå foreløpig ,hehe) Kanksje den kommer på i løpet av kvelden.


I stuevinduet så har vi iallefall den største julestjerna i gata 😉

I morgen blir det koselig julefrokost, risengrynsgrøt på dagtid og pinnekjøtt på kvelden (nam).  Litt rart å tenke på at neste jul har vi en liten gutt i huset også, det blir jo så spennende og koselig. I morgen er det julaften og jeg går da inn i perioden som høygravid faktisk. Begynner å nærme seg termin nå, spennende.

 

Ønsker dere alle en riktig god jul 🙂 Kose dere med mye god mat og hyggelig selskap.

Giveaway//Vinn 100$ å shoppe for//

Jeg fikk en mail fra Jollychic i går, de ønsket å gi bort  100 $ å shoppe for til en av mine lesere. Og siden jeg elsker å ha konkurranser, så takket jeg selvfølgelig ja til dette. Vi kan jo kalle det for en slags Julegiveaway 🙂 

 

Masse flotte klær,sko og vesker finner du på Jollychic, de har også en facebookside du kan følge om du ønsker. Den finner du HER (Frivillig).

 

Veldig enkel konkurranse som alle kan delta på. Du trenger hverken å ha blogg eller facebook. 

 

Ønkser du noe nytt i garderoben din? Meld deg på da vel! Her har jeg plukket ut noen godbiter som jeg selv likte veldig godt.


 

Det eneste du trenger å gjøre er:

1. Registrer deg HER hos Jollychic (tar 1/2 minutt maks og er helt gratis og uforpliktende). Dette er fordi di skal sette inn gavebeløpet på 100 $ på din Jollychic konto om du vinner denne giveawayen.

2. Legg så igjen en kommentar på dette innlegget  hvor du oppgir din e-post i kommentarfeltet eller i feltet for e-post. Du må da huske å bruke den e-postadressen du registrerte deg på Jollychic med. 

 

Vinneren kåres søndag 22.desember 🙂 Og får da 100$ inn på sin Jollychic konto og gratis frakt. 

 

LYKKE TIL 🙂

 

(Vinneren legges ut på bloggen og på min facebookside, som du finner her )

Gode speltrundstykker til helgekosen

Vips, så var helgen her igjen ja. Når det er helg, så er det ekstra koselig å lage frokostbord og nyte en god frokost med de man er glad i. Det blir skjeldent tid til slik i hverdagen, så da prøver vi å kose oss sammen i helgene. Det er ingen tvil om at rundstykker og godt pålegg er en favoritt til helgekosen her hjemme. Magen min er ikke spesielt glad i rundstykker og brød laget på hvetemel, så denne gangen ville jeg prøve med speltmel. Knallgodt! Dette er noe magen min liker mye bedre.  Av hvete blir jeg ofte veldig oppblåst, men det problemet slipper jeg iallefall med speltmel.

Jeg kan ikke skryte på meg gode bakekunnskaper akkurat, men disse var lette også for amatører. Jeg er personen som skjeldent trenger oppskrifter når jeg lager middagsretter, men når det kommer til baking MÅ jeg ha en oppskrift å følge. Sånn er det med den saken 🙂

Her har dere oppskriften på gode og grove speltrundstykker til helgekosen:

 • 400 g sammalt speltmel grov
 • 500 g siktet speltmel
 • 5 dl melk (jeg brukte helmelk, du bruker den melk du ønsker)
 • 2 dl vann
 • 50 gram tørrgjær (en pakke)
 • 3-4 ss  olivenolje (kan også bruke annen olje om du kun har det)
 • 1 ss sirup (kan sløyfes)
 • 1 ts salt
 • Evt frø til topping, bruk de frø du ønsker. Jeg laget noen med valmuefrø og noen uten.

 


 

Jeg fant oppskriften på Cathrines matblogg (har kun tilsatt litt mer olje i deigen, jeg brukte ca 4 ss olje ,istedenfor 2 )

 1. Ha melet og salt i en bolle og bland sammen. Tilsett så olje og evt sirup.
 2. Varm opp mel og vann til ca 37-40 grader og tilsett gjæren, rør.
 3. Ha melkeblandingen over i bollen med melet og rør sammen. Deigen skal være litt klebrig.
 4. La deigen heve et lunt sted i ca 1 t. Selv fyller jeg alltid opp vasken litt over lunkent vann og legger et kjøkkenhåndle over, lar den heve der. En annen lur måte er å sette den på badet om du har varekabler i gulvet og la den heve der med kjøkkenhåndkle over.

 

5. Strø litt siktet speltmel på benken og ta deigen ut av bollen, slå deigen ned. Kutt opp deigen i ca 30 biter, husk de blir større. Form raskt og enkelt til rundstykkeform, slik du selv ønsker de. Legg de på en stekeplate med bakepapir og la de etterheve med kjøkkenhåndkle over i ca 45 minutter.

 

Forvarm ovnen til 225 grader når det nærmer seg. 

6. Pense rundstykkene med vann, egg kan også brukes. Strø så på frø om du ønsker det.

7. Stek midt i ovnen i ca  9-12 minutter (mine brukte 12 minutter i min ovn. ) 225 grader.

Jeg laget noen med valmuefrø på toppen og noen helt enkle uten frø.

Avkjøl på rist etter steking. Pakk i brødposer og frys ned de rundstykker du ikke skal bruke. Dette gjør du når de har kjølt seg ned. Fungerer  utmerket å fryse ned disse gode rundtsykkene.  Knallgode om du varmer de bittelitt i ovnen på 200 grader før du skal spise de. Så blir de som ferske.

Kan virkelig anbefale disse rundstykkene!

 

Riktig god helg.

Den kalde vinteren, hvilket antrekk?

Det har blitt litt mye babysnakk på bloggen den sisten tiden, men moten er alikevel ikke glemt helt bort. Jeg elsker fortsatt å sitte på Polyvore og drømme og sette sammen fine antrekk. Gir meg bare enda mer lyst til å være like flink med kosthold som jeg var og bli flinkere med trening. Ingen ting er så gøy som å handle masse nytt når man har fått bort noen kg 🙂 For min del blir det blir det ikke på en liten stund enda, men jeg må jo si jeg nyter tiden som gravid også. Med en søt mage hvor man kjenner så mye deilige spark hver eneste dag <3 Det er herlig.
Antrekk 1:
winter1
Antrekk 2:

 

Winter2

 

Hvilket antrekk likte du best? Nr 1 eller 2?

Omvisning på føden

I dag har Mads og jeg vært på Drammen sykehus . Der var vi på omvisning på føden. Det kjentes både godt og betryggende å få se hvordan det ser ut der og få litt mer informasjon om hvordan fødselen gjerne starter og hva som så skjer videre. Vi ble møtt av en koselig jordmor på sykehuset i Drammen. VI satt først ned på et rom og fylte ut litt info på data. Vi kikket også i en perm med litt informasjon rundt fødselen og ulike smertelindringer de kunne tilby på sykehuset. Vi fikk også stille jordmoren spørsmål som vi begge hadde. 

32 uker og 5 dager på vei i dag.


Delte dette på instagram tidligere i dag. Kaller meg charlottev1987 , følg meg gjerne om du har instagram 🙂 

Etter samtalen med jordmor på sykehuset, så fikk vi en kjapp omvisning. Der vi fikk se ett av føderommene og også rommet med badekar. Dette var noe jeg var spent på og ønsket å se. På Drammen sykehus finnes det kun ett badekar, så det forutsetter jo at det er ledig når man skal føde. Jeg har tenkt masse på badekar og vurderer det veldig når det er min tur til fødsel. Jeg har overhodet ikke bestemt meg for å føde i badekar, men har iallefall veldig lyst til å bruke det som smertelindring. Dersom jeg får mulighet til dette selvfølgelig. Jeg prøver å tenke at jeg får ta alt som det kommer og det tror jeg er lurt. Føler ikke at jeg kan bestemme meg for noe nå, for akkurat slik blir det helt sikkert ikke uansett. 

 


Jeg var igrunn veldig fornøyd med størrelsen på badekaret også og kan tenke meg at det helt sikkert hjelper en del på smertene å få ligge der litt.

Jeg husker når jeg fant ut at jeg var gravid, da ble jeg plutselig dødsnervøs. Gruet meg som bare det til den dagen fødselen skulle skje. Det var helt ille hvor mye jeg faktisk gruet meg, men med støtte fra en god kjæreste gikk det hele litt over. Så kom tiden hvor man faktisk gledet seg over hva som skal skje. For en fødsel er jo utrolig stort, men nå som jeg nærmer meg så kommer nervene igjen 😛 Jeg gruet meg plutselig ganske mye igjen. Etter å ha vært på omvisning på sykehuset, så hjalp det iallefall litt. Jeg har en fantastisk kjæreste som skal være der og støtte meg hele veien. Noe jeg nok kommer til å trenge. PS : ikke lov å skremme meg 😉 Jeg vet det gjør enormt vondt, men det er helt sikkert også veldig herlig opplevelse. Man får jo treffe sitt barn for første gang.

 

 

Som dere ser, så er det også kommet litt snø her nå. Og den blir vel til jul får vi håpe 🙂 

 

Noen her som har erfaring med bruk av badekar, enten som smertelindring eller å ha født i badekar? Del gjerne erfaringer.

 

 

 

Bare Kaos

Har ikke vært helt i form de siste dagene. Vært mye svimmel og slapp, men i dag følte jeg meg noe bedre heldigvis. Jeg er blitt 100% sykemeldt nå og det er absolutt ikke gøy, men jeg har jo mange dager jeg ikke orker noe. Så det er nok det lureste som legen sier ” ta det med ro”. Jeg har jobbet ekstremt masse den siste tiden, så nå sa kroppen stopp. Veldig mye svimmel og har holdt på å svime av en del ganger. Alt er blitt testet, men finner ikke noe feil heller. Har alt kroppen også og blodprøvene er fine. Jeg hadde 2-3 dager med høyt/høyere blodtrykk enn jeg pleier og intens hodepine. Heldigvis gikk blodtrykket ned til normalt nå som jeg ikke er i jobb. Så da er både legen og jeg veldig fornøyde. Ble veldig redd for svangerskapsforgiftning, men det er det heldigvis ikke. Blodtrykket og urinen er fin, så får vi krysse fingrene for at holder seg slik. 

 

Her hjemme står alt på hodet, sånn nesten iallefall. Vi har fått fuktskade i huset vårt, selvfølgelig der hvor barnerommet skal være og i boden vår inne. Så kjenner jeg blir litt stressa med barnerommet nå. Heldigvis trenger det jo ikke være ferdig med en gang gutten vår kommer i februar. Han skal jo sove på rommet vårt den første tiden, men kjekt med alt som er gjort. Og jeg gleder meg jo veldig til å starte med barnerommet 🙂 I dag våknet vi begge til risting i huset og gravmaskinen var i full gang i hagen allerede. Fukten kommer utenfra og heldigvis for oss så bor vi i borettslag som dekker alt på sin forsikring. Så da ser det ut som det skjer det raskt her hjemme nå og gravingen startet opp allerede i dag. Kanskje vi kan klare å bli ferdig med barnerommet til februar/mars. Det hadde jo vært veldig fint.  Jeg har termin 02.februar, så det begynner virkelig å nærme seg.

Nå føles alt som et stort bygningsområde her utenfor. Åpnet verandadøren og vips, der sto det en stor gravmaskin parkert i hagen. Hehe. Får prøve å ta det hele med et smil, selv om det ikke alltid er like lett.


Ikke rart det rister i hele huset når dette beistet holder på.

En annen lei ting:


Og vi som egentlig skulle reise hit på lørdag. Sukk!

 

En annen trist nyhet er at det ikke blir noen ferie på oss alikevel i år. Vi skulle egentlig reise til Gran Canaria på lørdag og bli der til 26.desember. Der skulle vi feire jul med foreldrene og besteforeldrene til Mads. Vi hadde gledet oss så utrolig masse til dette i lang tid nå. Jeg hadde så smått startet å pakke kofferten og drømme meg vekk til litt varme på kroppen. Men etter legebesøk på torsdag ble jeg frarådet å reise. Legen hadde tenkt en del på det, ettersom jeg var kommet så langt på vei og det var såpass lang flytur og mye som kunne skje. Jeg har jo vært veldig svimmel i lang stund nå, så da får man jo bare høre på legen da. Det var flyturen som vistnok ikke var så lurt nå. Hadde jo vært kjedelig om det skulle skje noe selvfølgelig, så da får vi holde oss hjemme i kalde Norge. Alt for lille gutt i magen 🙂 Men det er jo veldig nedtur, når man har gledet seg til 12 dager med sol og varme. Jeg merker jo at det meste av vinterklærne ikke passer nå som jeg er gravid, så hadde gledet meg til tunikaer og kjoler i noen dager. Vi får heller ta det igjen når den lille prinsen vår er kommet til verden. Reisen er iallefall avbestilt, da vi valgte å høre på legens råd.

 

Jeg skal prøve å være mer aktiv her på bloggen, hvis formen tillater det 🙂 Det høres sikkert veldig rart ut at man ikke orker blogge, men dagene her går opp og ned. Den lille ser ut til å stjele mye energi av meg, så noen dager orker jeg ikke bevege meg på butikken engang. Krysser fingrene for at de 2 siste månedene blir bedre og energien min kan komme tilbake.

 

Jeg har nå meldt meg på en konkurranse hos Mammasilje , hvor man kan vinne flott vognpose fra RisaRosa. Håper på lykken der (tommel opp). Har du barn eller venter du barn, da finner du konkurransen HER.

 

 

Har du noe erfaring med lenger flyreiser i uke 33-34-35 av svangerskapet?