Overrasket med babyshower

Litt sent ute med dette innlegget , men bedre sent enn aldri 🙂 Forrige søndag, altså for nøyaktig en uke siden ble jeg plassert i bilen til min kjære. Jeg hadde fått vite at jeg ikke måtte legge noen planer den dagen der. For da hadde han en plan på noe koselig vi skulle gjøre. Hmmmm. Jeg er veldig nysgjerrig av meg, men min kjære klarte å holde munnen godt lukket. Så jeg hadde ikke aning om hva vi skulle. Selv har jeg alltid elsket overraskelser, mens min kjære har vært mindre glad i å bli overrasket.

 

Jeg ble altså plassert i bilen til min kjære og fikk beskjed om at ca halveis på bilturen måtte jeg ta på meg et skjerf foran øynene. iiiiik, da ble jeg iallefall skikkelig nervøs. Jeg hadde ikke den minste anelse om hva det kunne være og iallefall ikke når jeg måtte ha bind foran øynene. Jeg kjente jeg ble småkvalm av å ikke vite noe og skjønte straks hvorfor min kjære ikke var så veldig glad i overraskelser. Hehe. Men følselsen endret seg heldigvis fort 🙂 Bilen stoppet og jeg ble leid opp en trapp og inn i et hus. Tok så av skjerfet foran øynene og der sto det en gjeng med gode venner som ropte “overraskelse” om jeg ikke husker feil. Det var pyntet og gjort så flott hjemme hos ei god venninde. De hadde laget istand en skikkelig babyshower for meg. Det var 10 personer og en søt nyfødt baby på kun 2 uker.  


Gavebord og fin bleiekake. Lille A fikk masse fine gaver til han kommer til verden. Masse forskjellig og nyttig.


Så fin bleiekake de hadde laget også. Kjempesøt <3

Høygravide meg som ble skikkelig overrasket!!


En av mine beste venninder og meg på babyshoweren  min <3

 Vi koste oss med masse gode kaker og sjekk denne nydelige kaken de hadde fikset til babyshoweren:


Kaken til babyshower er bestilt fra Drømmekake. Var ikke den nydelig eller??


Skikkelig søtt og gjennomført. Flinke venninder <3

Jeg hadde en superkoselig kveld med gode venner og er imponert over at de klarte å holde det hemmelig for meg i flere uker. Det var vistnok planlagt lenge før jul. Jeg ble veldig glad og overrasket over den koselige babyshoweren. Det var ikke alle som kunne komme pga sykdom og diverse, men syntes oppmøte var veldig bra jeg da 🙂 Og kvelden ble så absolutt vellykket.

Fine folk:


Nybakt tobarnsmor med lille Amine på 2 uker.  Mamma, min ene stesøster og tante kom også 🙂

 

 

 

 

 Tusen takk til mine flotte venner og kjæresten som laget denne koselige babyshoweren 🙂 Dere betyr alt for meg. Gleder meg til prinsen kommer og dere får hilse på han. I dag er det akkurat 1 uke til termindato. Når kommer du lille venn?

 

Har du vært på babyshower før? Eller kanskje blitt overrasket med det?

 

#gravid #overraskelse #babyshower #babyboy #venner #søndag #kake #babyshowerkake #bleiekake #drammen

Pakke i posten fra Jollyroom

Var akkurat på butikken og hentet en del pakker som hadde kommet til oss. Alltid like gøy og spennende med netthandel. Dagens pakker er fra Jollyoom.

 

Må starte med å skryte av den raske frakten. Pakken fikk jeg allerede dagen etter bestillingen var gjort. Det er det jeg kaller rask frakt! Siden jeg handlet for over 1000 kr var også frakten gratis.

 

Først ut er denne reisesengen fra Brio. Den var det knalltilbud på nå, så jeg måtte jo bare slå til. Før 1299,- og NÅ kun 499,-. Supertilbud.

Nederste bildet er hentet fra nettsiden deres og reisesengen finner du på tilbud HER. Vi gleder oss til å ta den ibruk. Vekt på sengen er kun 7 kg. Finnes også i sort.

 

Jeg har kikket lenge på Ergobaby sine bæreseler og med spedbarnsinnlegg. Sett mange videoer og spurt andre som har denne. Har fått et godt intrykk av Ergobaby, så da endte vi opp med denne. ERGObaby startpakke original Galaxy grey.  Denne gleder vi oss også veldig til å prøve ut.

Denne Bæreselen (startpakken) fra Ergobaby finner du HER

 

Vi var også så heldige å få tilbud fra Jollyroom om å teste ut denne babycallen fra Neonate. Så babycallen har vi altså fått sponset og skal testes ut når lille prinsen kommer til verden.  Da kommer vi til å bruke den litt, for så å dele vår mening om denne. Babycallen vi fikk heter Neonate Babycall BC-6500 D. 


Du finner  denne Neonate babycall HER . 

Denne babycallen skal dessuten ha lav stråling og lang sendingsrekkevidde. Vi gleder oss til å teste den ut og se hva vi syntes om den 🙂 Nok en gang må jeg skryte av frakten til Jollyrom, aldri opplevd raskere før. Så det fortjener de skryt for.

Babycallen er som nevnt sponset, mens reiseseng og bæresele har vi selv kjøpt på nettisden til Jollyroom.

Hva syntes du om pakkene fra Jollyroom??

Noe du kunne tenkt deg?

 

#pakke #pakkeiposten #netthandel #shopping #baby #babyutstyr #gravid #godhelg #innkjøp #reiseseng #bæresele #babycall #ergobaby

New in from Sheinside

I går fikk jeg hentet meg enda en pakke fra Sheinside på posten. De har så mye fint og til en billig pris. Så noen plagg har det jo blitt. Jeg laget jo dette innlegget med masse søte topper fra nettbutikken deres og hadde selvfølgelig lyst til å bestille noen av de hjem til meg .  De kommer til å bli superfine og freshe mot våren og sommeren. Gleder meg veldig til å ta de ibruk. Jeg har lyst til å kjøpe flere av de, men ville bestille to stk først for å kjenne på stoffet. Og stoffet syntes jeg var behagelig. De er one size og jeg gidder nok ikke prøve de ordentlig før gravidmagen er borte 🙂 Kun 9 dager igjen til termin i dag faktisk. Spennende dager nå.

Topp nr 1 som jeg kjøpte er denne, du finner den HER:

 

Topp nr 2 som jeg kjøpte er denne, du finner den HER:

 

Siste plagget er en stilig cardigan (sponset), den finner du HER:

De 2 bildene er hentet fra nettsiden og der ser den veldig hvit ut. Bildet til høyere har jeg tatt og det er mere rett farge. Den er utrolig fin og veldig behagelig. Salg på den nå så jeg.

 

Jeg får heller vise dere bilder av plaggene på når gravidmagen er forsvunnet 🙂 De 2 øverste toppene har jeg altså kjøpt og cardiganen har jeg fått sponset.

 

Hva syntes dere om innkjøpene?

 

Husk at Sheinside alltid har gratis frakt!


 

#mote #innkjøp #sponset  #sheinside #klær #vinter #vår #sommer

 

 

 

Inspirasjon barnerom for prinser og prinsesser

 I morgen er det 2 uker til termin. Som jeg har fortalt tidligere har vi oppdaget fukt i huset vårt. Selvfølgelig på kommende barnerom og i boden vår. Heldigvis forsikring som dekker alt sammen og det er enda godt. De er ferdig med graving rundt hele huset og nå gjenstår kun det innvendige arbeidet. Det var en snekker her før helgen og rev ned veggene, slik at det kunne stå åpent og tørke hele helgen. Til uken kommer han tilbake og fikser mer på barnerommet og i boden. Godt at det er fagfolk som gjør det, for da vet man at det gjerne går litt raskere også. Så fort dette er ferdig kan vi endelig begynne med innredning barnerom. Som jeg gjelder meg skikkelig til! Jeg er ofte rundt på ulike nettsider og ser på interiør og får inspirasjon til hvordan vi ønsker å innrede rommet til prinsen vår. Jeg er veldig svak for stjerner og ugler, men det tror jeg dere skjønner når dere ser det jeg har plukket ut 🙂

Etsy har vi bestilt personlig banner til lille prinsen vår. Bildet under er kun en illustrasjon. Det er samme banner vi skal ha, bare med navnet til lille A. Gleder meg til å få den i posten snart.

 

Flere har tipset meg om Jollyroom sin side, de har så mye fint. Alt fra innredning til barnetøy. Og frem til 20.januar har de 15% rabatt på all innreding, så kanskje ikke så dumt å handle inn litt smått til barnerommet da. Ved å bruke koden form14 får man trukket ifra rabatten og den gjelder også tydeligvis også for produkter som allerede er nedsatt.

 

Sengen som er på barnerom gutt er faktisk den sengen vi har. Den var vi så heldige og fikk til jul. Det er en Basson Julia sprinkelseng med søte bamser og stjerner på seg. Ønsket oss den. Den blå stjernelampen har vi også. Nydelig til barnerommet.

Inspirasjon til barnerom for søte prinser:

 

Mye fint jeg kunne tenkt meg til barnerommet til prinsen som snart kommer.


Mads har vært så flink og skrudd sammen den søte sprinkelsengen. Den står klar inne på rommet vårt. Og nå er den klar til bruk. Basson Julia sprinkelseng finner du HER

 

Og til søte prinsesser har jeg også funnet noe fint selvfølgelig:

 

 

 Håper dere likte innlegget og tingene jeg har plukket ut!

Alt fant jeg på Jollyroom 

 

Vi har ikke bestemt oss om vi skal male noe på barnerommet, tror vi beholder det hvitt. Men jeg kunne tenkt med å hatt noe wallstickers på veggene. Det syntes jeg er utrolig fint. Håper noen vet om noen sider man kan få kjøpt fine wallstickers til barnerom. 

 

Noen av dere som vet om noen bra sider med wallstickers til barnerom??

Fant du noe du likte??

 

#barnerom #gravid #interiør #jollyroom #inspirasjon

Makeup tutorial med Max Factor

Da var det sannelig fredag igjen dere og jeg er i dag 38 + 0 i svangerskapet. Det er i dag 16 dager til jeg har termin og prinsen er nok her om ikke alt for lenge 🙂 Spennende dette,  det å ikke ane når han kommer til verden. 

 

Husker dere jeg fortalte at jeg og kula  var i Oslo  på videoinnspilling med Max Factor.  Dette var for å spille inn en video med Max Factor på en naturlig look. Jeg har nå fått beskjed at videoen er klar!


Resultatet etter en meget naturlig hverdagssminke 🙂

Og videoen med sminke for en litt tørr vinterhud kommer her:

 

Gud, det er alltid litt kleint å se seg selv på video igrunn. Spesielt når man blir filmet så nære og helt sminkeløs. Og med mitt gravide bolletryne, men det er jo bare søtt 😉 haha.Glad for at jeg slapp å snakke på videoen i det minste.  Det ble iallefall en naturlig look som passer godt til en helt vanlig dag.


Jeg fikk også med meg sminken fra Max Factor som var brukt i tutorialen + noe ekstra 🙂 Whipped Creme har blitt mye brukt her nå og den passer perfekt til naturlig hverdagssminke. Jeg liker også å bruke litt pudder over om jeg skal freshe meg opp litt mer enn til hverdags.

Max Factor Norge kan dere følge på facebook HER . Masse nyttige sminketips.

Min facebookside for bloggen finner dere HER

Håper dere likte videoen med Max Factor, ønsker dere en riktig fin fredag.

 

#sminke #video #videoblogg #maxfactor #tutorial #whippedcreme

Graviditeten og kosthold

Siden jeg har fått flere henvendeleser om mitt kosthold under graviditeten, så tenkte jeg å lage innlegg om dette. De som har fulgt meg tidligere vet jo at jeg har gått ned ca 18 kg ved å legge om til et kosthold med mindre karbohydrater, altså det man kaller et lavkarbokosthold. Det finnes jo mange varianter av lavkarbo og lavkarbo er et vidt begrep. Et kosthold som inneholder mindre enn 130 g karbohydrater om dagen går under betegnelsen lavkarbo. Hva slags lavkarbo en følger er litt opp til en selv.

Noen små bilder fra kroppen min under vektnedgangen. På under ett år og i mitt eget tempo.Det meste gikk på kostholdet:

Flere før og etterbilder av kroppen finner du HER

Selv startet jeg med ketose, for å gå ned i vekt og dette lyktes jeg godt med.  Gikk så over på mer moderat lavkarbo. Jeg har hele tiden fulgt meg selv og ingen særlig oppskrift. Jeg gjorde det som passet meg om min kropp og for min del fungerte det godt. Å nekte seg selv mat eller snop fungerer ikke for min del, men å begrense er alltid fint.  Ikke bare gikk jeg ned i vekt, men jeg ble kvitt en sykdom jeg har måttet gå på medisiner for i mange år av livet mitt. Jeg hadde nemmlig det man kaller hypotyreose (lavt stoffskifte). Og det i seg selv kan gjøre at det er vanskelig å holde vekten stabil. Jeg hadde ingen aning om at en kostholdsendring kunne gjøre så jeg slapp medisinene jeg tok daglig. Stoffskiftet mitt ble gradvis mer og mer stabilt . Dermed kuttet jeg også ned på medisinene og plutselig var jeg helt uten medisiner. Dette bare ved å gjøre noen småjusteringer på kostholdet. I bunn og grunn gikk det mye ut på å lage mer mat fra bunnen av og kutte ned på mengden karbohydrater. I ferdigmat finnes det jo mye karbohydrater, så bare å lage hjemmelaget mat hjalp veldig på.

Akkurat nå nyter jeg de siste få ukene som gravid, det er jo så koselig å gå gravid. Men jeg skal ikke nekte for at jeg gleder meg til mine gamle klær passer igjen. Jeg får se på bildene under når jeg er ferdig som gravid og bruke de som motivasjon. Jeg har gjort en knalljobb før og det skal gå fint igjen. Gleder meg til fullt fokus og mye fine klær som passer igjen!

 Nå som jeg er gravid har jeg tatt 2 blodprøver gjennom graviditeten for å sjekk at alt er fint, deriblandt stoffskiftet. Jeg ble utrolig lettet begge gangene. Alt var som det skulle og stoffskiftet var fortsatt holdt seg stabilt. For en graviditet kan forandre mye i kroppen, så det kunne vært at mitt lave stoffskifte kom snikende tilbake. Men det har jeg heldigvis sluppet. Jeg har ikke vært superflink med kostholdet nå som jeg er gravid. I begynnelsen av graviditeten hadde jeg veldig lite energi, det vil si de 3-4 første månedene. Jeg kunne sove i 12-13 timer og enda være trøtt. Jeg orket ikke tanken på å lage mat fra bunnen av. Da ble det desverre så som så med kostholdet. 

I graviditeten har jeg spist variert og ikke tenkt på kg i det hele tatt, men når man tidligere har vært flink med lavkarbo så ligger jo noe i bakhodet. Jeg spiser poteter, ris og pasta til middag nå, men i mye mindre mengder. Og jeg spiser gjerne oftere potet enn f.eks pasta og ris, da jeg tror dette er mer naturlig for kroppen. Jeg hiver ikke innpå med 3 poteter til middag, men klarer med kanskje med 1. Maten nå om dagen er iallefall stort sett hjemmelaget. Og dermed blir den jo også sunnere og har mindre innhold av karbohydrater. Selv tror jeg absolutt at lavkarbo er supert under graviditeten, om man har energi til å lage og planlegge mat for hver dag. Jeg har hørt flere som har gått på lavkarbo som har sluppet unna med mindre vann i kroppen og har raskt fått tilbake til gamle kropp etter graviditeten, men ketose er ikke noe jeg vil anbefale når man er gravid eller ammer. Da jeg vet svært lite om dette.

Til måltidene drikker jeg stort sett bare vann!

En typisk frokost/lunsj for meg nå om dagen:


1. Havregrøt med kanel, sukrinmelis, smør og litt eple på toppen. Også veldig godt med litt nøtter på.

2. Knekkebrød med ost eller annet pålegg. Gjerne paprika, agurk eller salat på. Jeg spiser ofte wasa husmann knekkebrød eller lager selv.¨Oppskrift HER

3. Tyrkisk youghurt og bær, med masse annet godt. Oppskrift finner du HER

En typisk middag for meg nå om dagen kan f.eks se slik ut:


1. Hjemmelagede kjøttkaker, grønnsaker,potet,hjemmelaget brun saus og hjemmelaget tyttebærsyltetøy.

2. Hjemmelaget fiskegrateng (laget opp masse med farmor). Denne inneholder makaroni, men bruker da gjerne fullkorn. Og serverer med sukkererter og raspet gulrot med sukrinmelis og sitron.

3. Lakseform ala Charlotte, sykt god med masse gode grønnsaker.Oppskrift finner du HER

 

 

Jeg føler jeg har vært superheldig som ikke har fått noe særlig sug etter ting. Om det er noe jeg har hatt sug etter så må det være sunn og hjemmelaget mat (fisk, salater osv), jordbær og klementiner. Så der har jeg vært heldig. Med andre ord har jeg ikke sittet å trøkki innpå med godis og usunn mat, slik som mange sier er vanlig når man er gravid. Jeg har hele tiden vært bestemt på at lørdager er godisdagen, med mindre vi skal bort i selskapligheter andre dager da. Av og til har jeg faktisk glemt bort at det har vært lørdag og når søtsuget ikke har meldt seg, ja da har jeg latt være. Om jeg en dag plutselig har fått lyst på noe søtt i uken, da har jeg laget sunnere alternativer med frukt, sukkerfri snacks eller grønnsaker og dip. Og det har fungert helt utmerket for meg. Om jeg lager mat eller drikker en kopp te, så bruker jeg som regel sukrin i steden for sukker. Det er bare noe jeg gjør helt naturlig. Syns det smaker like bra, så hvorfor ikke. Sukrinmelis er nok det jeg bruker mest. Havregrøt er noe jeg har spist mye av til frokost og lunsj og der har jeg da brukt smør, sukrinmelis og kanel. Nam Nam.

Typisk snacks nå om dagen  + masse isbiter. Elsker isbiter om dagen, får i meg flere titals daglig. Nam:

1. En slags bærsorbet/bæris uten sukker. Oppskrift finner du HER

2. Grønnsaker og dip (bildet er hentet fra google). Selv har jeg vært litt lat og har brukt lettrømme og ferdig dipmix. Man kan helt sikkert lage mange gode diper selv også. Tzatziki, guacamole osv.

3. En litt sunnere riskrem, oppskrift finnes HER

 
Akkurat nå ser magen slik ut og jeg nyter det faktisk. Magen er blitt passelig stor. Det er jo tross alt et lite mirakel inni der. Jeg nyter nå resten av den lille tiden som er igjen. Masse koselige spark, slag og hikking fra magen. Kos <3  3 uker til termin.

Nå som jeg er gravid og når jeg ammer har ketose vært helt utelukket for meg, men jeg tenker nok å prøve dette igjen om jeg ønsker å ha av noen kg etter ammingen er ferdig. For det er jo effektivt som fy og jeg føler man går lenger på maten og får mye energi. Når det også har gitt meg en bedre helse og gjort meg medisinfri, så er det ingen tvil på at dette fungere på meg. Det har dessuten vært mange leger og folk på sykehuset som har lurt fælt på hvordan jeg har blitt medisinfri. Da dette ikke er særlig vanlig med lavt stoffskifte. Og hver gang de spørr om stoffskiftet og om jeg ikke går på noe medisiner lenger, er det alltid like gøy å svare: “Nei, ingen medisiner lenger” 🙂 Det har forsvunnet helt og er tatt flere prøver av det. Kosthold har tydeligvis mye å si og det viktigste er å finne det som passer en selv best. Det er din kropp og du som bestemmer over den. 

 

Håper dette var noe til hjelp og at dere nå fikk et lite innblikk i mitt kosthold som gravid. Spørr gjerne om dere lurer på noe mer?

#gravid #lavkarbo #kosthold #førogetter #blogg #mat #nedivekt #helse #kosthold 

Fødebagen er pakket

Plutselig var det fredag og helg igjen da. Vi har vært på sykehuset for blodprøver i dag. Jeg var nemmelig hos legen på kontroll på mandag og blodtrykket var plutselig steget. Sist jeg hadde stigning i blodtrykket varte det i ca 3 dager og da hadde jeg veldig hodepine, men denne gangen følte jeg meg skikkelig frisk og rask for kontroll. Så ble temmelig overasket over at det var så høyt. Det vil si overtrykket var fint ca 120, men undertrykket var veldig høyt (100). Tidligere i svangerskapet har jeg ligget på 70 og 80 i undertrykk. Legen tok meg derfor inn på en ny kontroll i torsdag(i går), men blodtrykket var ikke sunket. Jeg følte meg fortsatt i topp form og urinen var fin. Legen ringte sykehuset og rådførte seg med de. De ville ha meg inn for noen skikkelig blodprøver , slik at de fikk sett om det var svangerskapsforgiftning. De er veldig obs på dette siden min mor hadde dette med meg i ca en mnd før fødsel. 

 

Vi dukket opp på sykehuset i dag og fikk tatt blodprøver, prøvene fikk vi svar på etter ca 20 minutter og da var vi i samtale med jordmor. Hun tok også CTG-registrering, for å sjekke at lille babyen i magen hadde det fint. Den målte hjerteslag, spark/slag og den registrerte også noe av kynnerne mine. Alt var fint der og blodprøvene var også helt supre. Så ingen tegn til svangerskapsforgifning, men jeg må fortsatt følges godt opp av lege de siste få ukene jeg har igjen. Det ble vurdert om jeg trengte medisiner for det høye blodtrykket jeg hadde fått nå på slutten, men det var ikke nødvendig. Men de ville ta en ultralyd også, for å sjekke at alt fortsatt var fint i magen også. Og det var det heldigvis. Det var bra med fostervann, fin blod-gjennomstrømning i navlestrengen og lille gullet mitt gjorde fine pusteøvelser inni magen <3 De er jo så store nå på slutten, at det var ikke mye vi så av han. Men det viktigste ble sjekket. Hodet ligger heldigvis ned, slik at det blir en hodefødsel 🙂 Setter utrolig stor pris på at lege og sykehus her er veldig flinke og følger bra opp. De sa at nå kunne en fødsel skje når som helst og det var bare å ringe fødeavdelingen, dag som natt. Lurer på når prinsen melder sin ankomst jeg 🙂

Måtte jo nesten ta et magebilde i dag også, siden jeg i dag er 37 uker på vei, det vil si 3 uker+2 dager til ultralydterminen. Tenk at snart er prinsen i mine armer <3 Estimert med ultralyd i dag, så er han ca 3kg tung. Noe som er gjennomsnittlig for starten på denne uken jeg går inn i.

Magen har sunket litt.

Over til fødebagen, som er mer eller mindre klar nå:

Jeg tror jeg hadde fått panikk om noen andre skulle pakke ned sakene jeg trengte på sykehuset. Så da er det bedre å være ute i god tid med fødebagen. Så nå er den så og si klar. Mulig jeg rasker med meg noe mer, det får vi se når den tid kommer. Kjennes herlig å ha den klar.

Ikke så lett å ta bilde av alt innholdet, men det ble et “på bordet” bildet.

Jeg har skrevet en liste som jeg har klar, slik at jeg kan huke ut alt jeg har pakket ned og resten hive jeg nedi når det er klart for sykehuset og fødsel.

Min fødebag:

 • Ipad
 • Kamera med masse strøm om tom minnebrikke
 • Helseskjema
 • Mobil + lader. Musikk har jeg på mobilen, spotify.
 • Almanakken min fra Personlig almanakk + penn, slik at jeg kan skrive notater fra fødsel.
 • Pyjamas + den herlige morgenkåpen min i silkestoff fra Kappahls Fifty shades kolleksjon (elsker den)
 • Tøfler og flipflops. Tøflene kan vaskes, så ingen fare med de.
 • 2 stk ammesingletter
 • 2 stk amme-bh`er
 • Behagelige bukser + gensere
 • bikinitopp, om jeg skal være i badekar og evt ønsker å ha på noen på overkroppen. 
 • Brystkrem/salve +Ammeinnlegg ( har ikke fått kjøpt i ull eller bomull enda, men det bør jeg vel ha)
 • Mykt dopapir, aner ikke om jeg får brukt for, men har det med for sikkerts skyld.
 • Min elskede hårføner
 • Sokker + hipstere, de store sykehustrusene alle prater om blir nok brukt mest. Men ville ha med noen egne truser også. Så har jeg de å.
 • Toalettsaker (sminke,shampo+balsam, hudkremer, bind til hjemturen, hårbørste, mild såpefri såpe, håndkrem, leppepomade) 
 • Mat og drikke som en enkelt og gir energi. Blir nok salte kjeks, nøtter, gulrøtter og noe drikke som gir energi. 
 • Pose til skittentøyet

Sekken til babyen vår er også omtrent klar, men blir kanskje noe mer med.

 


Ligget i sekken en liten periode nå, så litt krøllete. Pytt pytt.

Lille Prinsen sin sekk:

De har jo babytøy på sykehuset, så man trenger jo egentlig ikke så masse av det. Men sikkert koselig å kle på han litt av sitt eget tøy.

 • 3 stk bodyer
 • 1 stk bukse
 • 1 stk genser
 • tøylue til innebruk (siden det nå er vinter)
 • tykkere lue til hjemreisen (denne er nok litt for stor, de var tom for mindre)
 • Sokker
 • Bamse
 • Heklet pledd fra svigermor, godt og varmt.
 • Bobledress til hjemreise strl 50/56 fra nameit.
 • 1-2 bleier til hjemreise


 

Vi tar også med:

 • Bilstol
 • Kjørepose om det skulle behøves
 • Smokk? (trenger de det med en gang)

Mads pakker sin egen sekk med ting, siden han blir på sykehuset sammen med oss.

 

 

Noe annet jeg bør ta med som er viktig??

 

#gravid #fødebag #sykehus #blogg 

9 fine topper

Var inne å kikket på Sheinside nå og da kom jeg over disse søte toppene. Masse flotte motiver og jeg elsket de. Jeg har nå bestilt 2 stk, så får jeg se hvordan de er  på og evt bestille fler. Disse er jo supersøte til våren og sommeren <3 Billige var de også. 

 

Jeg følger sheinside på instagram og der la de nå ut at de hadde rabatt på disse. De er jo superbillige fra før, men du kan få 15% rabatt i tilleg, ved å bruke koden SPR15 (ikke sponset innlegg). 

1:Ballonger 2:Elefant 3:Katt 4:Fugl 5:Eifeltårn 6: Tre  7:Katt og fisk 8: Cupcakes 9: Blomster

 

Siden jeg likte de så godt, så måtte jeg bare tipse om de!

Hva syntes dere?

Noen du likte godt?

Da var barnevognen vår kommet

Da har vi endelig fått vognen vår og er superfornøyde begge 2. Nå mangler jeg bare stellebordet( litt treg av meg). 

 

Er den ikke fin ? 🙂

 

Bagdelen fikk vi kjøpt brukt for 1200 kr, men den er som ny. Nesten ikke brukt. Det er supreme bagen, slik at du kan sette den ned på gulvet og vugge den. Utrolig smart. Mens vogna er helt ny fra butikk. Og den var vi så heldige at mamma ville kjøpe til oss. Så vi sa det måtte også bli som julegave. Var jo veldig hyggelig gjort 🙂 Hun hadde pratet om det lenge, at hun ville kjøpe den første barnevognen.

Og når han blir litt større, så har vi en sittedel vi klipser på, istedenfor liggedelen. Og den kan du vende mot deg eller fra deg. Dette blir bra!


Stoffet inni sittedelen og liggedelen er jo bare så søt. Små søte sauer <3

Vi har også adtapter til bilstolen, slik at den enkelt kan festes på vognen. Supersmart om den lille sover og du ikke vil vekke han. Og ser for meg at den er genial om du skal en liten tur innom et shoppingsenter også.


Det er en Emmaljunga City Cross 2014 modell. Den har 4 faste jul, slik som vi ønsket oss. Vognen er i fargen dark grey. Den fargen var en vi begge likte veldig godt, så valget var ikke vanskelig. Vognen er også relativt lett og det er veldig positivt. Den gikk fint inn i bilen også 🙂 Vognen står foreløpig hos mamma, så henter vi den så fort lille prinsen har kommet til verden. Flere lurer på om vi har funnet navn til han og det har vi 🙂 Kan røpe så mye som at det begynner på A ialeffal 🙂 Så får vi håpe han passer til navnet når han kommer til verden <3 

 

Hva syntes dere?

Flere som har Emmaljunga vogn her?

Fysen, sunnere alternativ

Du har sikkert opplevd å være skikkelig fysen på noe søtt, men så har du lovet deg selv å kutte ned på usunn kos. Vel, da kan jeg anbefale det jeg laget i går. Var veldig godt og et sunt alternativ.

For første gang ville jeg prøve med appelsin og det var veldig lurt. Både sødme og syrlighet setter en god smak.

Dette brukte jeg :
-200-250 g frossen jordbær
-1 appelsin (uten skall)
-2 never med frossen rips
-En liten dæsj med fløte (går fint uten også, men jeg hadde litt jeg måtte bruke opp)
-søtning etter eget ønske. Jeg brukte litt sukrinmelis og litt tagatesse. Smak til hvor søtt du ønsker . Det skal være litt syrlighet.

Bruk stavmikser eller blender. Jeg bruker alltid stavmikseren på dette.

Du bruker de bær/frukter du selv ønsker. Jeg tok det jeg hadde tilgjengelig i fryser og kjøleskap.

Lykke til med en sunnere snacks i det nye året 🙂