Wants for spring and summer

Sheinside har fått inn så mye lekkert nå. Var akkurat inne på siden deres og her er noen av godbitene jeg fant 🙂

 

Elsker  å få meg noen nye plagg til disse årstidene. Endelig kan man gå med masse kjoler, skjørt og korte topper igjen.

Har lagt med linker direkte til produktene, så blir det litt enklere å se på prisene.

//Plagg nr 1//Plagg nr 2//Plagg nr 3//Plagg nr 4//Plagg nr 5//Plagg nr 6// Plagg nr 7// Plagg nr 8// Plagg nr 9// Plagg nr 10// Plagg nr 11// Plagg nr 12// Smykke 13 // Smykke 14// Smykke 15//

 

Som jeg har nevnt tidligere så liker jeg sheinside godt pga de lave prisene og gratis frakt. De har et stort utvalg av klær og tilbehør. Jeg har jo også fortalt at jeg selv syntes klærne kan være noe små i størrelsen, så jeg pleier som regel ta en strl større. Iallefall ikke gå ned en strl. 

Fant du noe du likte??

 

#mote #klær #sheinside #blogg #fashion #vår #sommer #wants

Nydelig påske i Bergen

Vi storkoser oss alle 3 i Bergen, eller nærmere bestemt Øygarden. For de som vet hvor det er. Er på besøk hos familien til Mads. Vært her i rett over en uke nå. Storkost oss her og hatt relativt fint vær. I går og i dag har det jo vært helt fantastisk.

I går kjørte vi bil inn til Bergen og trillet rundt i sentrum i det flotte påskeværet 🙂

Nå sitter vi ute og koser oss i solen. Fant litt skygge til Adrian, som akkurat sovnet i babynesten sin <3

Om en uke skal Adrian døpes. Så mye som skal ordnes når vi kommer hjem igjen. Ønsker dere en god påske videre ! Nyte det fine været.

Vinn billetter til Ladie`s Night

Du kan nå vinne billetter til eksklusiv førpremiere av filmen “The other woman” den 30.april

Ladies’ Night arrangeres på kinoer over hele landet. Bli den første til å se filmen! Ta med en venninne, kle dere opp og gjør en vanlig onsdagskveld om til en storslagen og glamorøs filmpremiere. Det blir også utlodning av goodiebags på alle kinoene som arrangerer Ladies’ Night.


 Her kan du se trailer av filmen The other woman:

 

Om du ikke allerede er medlem av Likenshare så kan du melde deg inn helt gratis her. Det er de som arrangerer konkurransen. En side for deg som ønsker å teste ut produkter og tjenester gratis. Selv har jeg vært medlem der noen år og har blandt annet vunnet iPaden min hos Likenshare i en konkurranse de hadde 🙂

Jeg vil gjerne vinne billetter til Ladie`s night. Meld deg på du også da vel 🙂

 

Lykke til og god påske!

 #vinn #billetter #kino #konkurranse #kjærlighet #jentekveld #filmkveld #theotherwoman #likenshare #påske #jentefilm

Ut å fly med baby og barnevogn

Det er så utrolig mye nytt og spennende man kommer over som mamma. Det er jo superkjekt å ha venner og bekjente som selv har barn som tipser om geniale produkter. Jeg ble blandt annet tipset om prampack og flyebaby til flyturen. Jeg måtte jo da selvsagt se nærmere på disse to produktene. Og det virket jo supergenialt.

 

PramPack:

Stokke PramPack passer til de fleste barnevogner og er super når du skal ut å fly.  Dette er et norskt produkt.  Med denne så sikrer du at barnevognen din kommer trygt frem uten skade og skulle det skje så må du huske å melde ifra til flyselskapet FØR du forlater flyplassen. Denne er godkjent av flyselskapene. Når den ikke er i bruk kan du fint rulle den sammen som et liggeunderlag, slik at den heller ikke tar store plassen. Jeg ser at flere leier ut disse, men du kan selvfølgelig også kjøpe en egen dersom du reiser mye også bare selge den igjen når du er ferdig med barnevogntiden 🙂 Stokke PramPack koster de fleste steder for 1499,-. Jeg var inne på en av babyshop sine butikker og så at de nå hadde tilbud på denne til 1199,- . Dette tilbudet gjelder til 23.april.

 

Det andre produktet som jeg likte veldig godt også var flyebaby.

Flyebaby:


Denne saker ser jo supersmart ut, bildet sier vel sitt. Med flyebaby får du avlastning gjennom flyturen, samt at du får super kontakt med barnet ditt. Helt ypperlig om man skal ut å fly noen timer, så slipper man å ha spedbarnet på fanget under hele flyturen. Flyebaby festes i bordet du har foran deg. Denne får du leid eller kjøpt selv. Jeg ser at barnombord har tilbud på den HER . Den kan du hente ut på Gardermoen, kontoret deres på Jessheim eller få tilsendt(39kr i frakt), men mulig du kan spare noen kroner på å bestille den fra utlandet, men husk at da må du gjerne regne med toll og selvfølgelig frakten.

 


 

Dette er 2 produkter iallefall jeg tenker å kjøpe eller leie. Utrolig smart!

 

Har du prøvd PramPack eller Flyebaby??