Teste TINE smørbar Cheddar

Da har jeg vært med i en ny kampanje hos likenshare. Denne gangen fikk jeg teste TINE smørbar cheddar.  

Nam nam.


Den smørbare Cheddarosten fra Tine ble selvfølgelig med på fredagstacoen, eller Fajitas som det ble denne gangen.

Smurte inn lefsa med den og det var veldig godt.


Denne gangen ble det fajitas med stekt kylling og mango (ny vri). Veldig godt. Toppet med den nye kesam Lime, som jeg elsker.

Jeg har også prøvd smørbar Cheddar som dip og som pålegg. Veldig godt og passer helt sikkert til masse mer. Ser for meg at denne også er veldig god på hamburger. Spesielt for meg som elsker cheddar ost.

 

Om du blir medlem av Likenshare HER, så kanskje du får teste ut denne gode Cheddarosten helt gratis eller andre spennende produkter.

I dag har Adrian og jeg vært i babyshower for ei venninde. Og jeg kjenner virkelig at nå har jeg fått nok kaker for laaaaaangt frem i tid 😛 Merker på kroppen at den har fått i seg mye hvetemel og sukker i det siste. Virkelig ikke bra. Merker at kroppen reagerer skikkelig på det. Så nå må det blir skjerpings igjen fremover. Jeg verker faktisk i ledda om dagen om jeg spiser sukker og det er virkelig ikke verdt det. Nå er lageret med sukrin og sukrinmelis fylt opp igjen.

Har du testet ut den nye smørbar Cheddar fra TINE?

#mat #middag #cheddar #likenshare #taco #fajitas #tine #kesam #kesamlime #tinesmørbar

Babytøy til gutta boys

Det er så masse lekkert til de små gutta om dagen. Jeg har hørt fra andre at det ikke alltid har vært slik. Før var det mest fint til jentene. Det fine er jo at man trenger ikke handle dyre merkeklær heller. Det er jo så masse fint som ikke er dyre merkeklær.  Går du innom H&M, Kappahl, Lindex og Cubus så kan du finne masse fint, men til en litt lavere pris. Her er noen av plagg jeg gjerne kunne tenkt meg til lille Adrian.

 

Drakta nederst til høyre har jeg kjøpt til prinsen vår. Den var jo bare så søt og sommerlig. Delfin <3

 

 

Lindex og Cubus har også masse fint i butikkene sine, men syntes ikke de hadde så bra utvalg på nettsidene. Så fikke ikke laget noen kollasj fra de nå. Fant ikke nok fine plagg på nettsidene.

 

Noen tips til andre nettbutikker som selger tøy til barn og baby?

 

Masse stilig sant? 

 #baby #babyklær #mammablogg #h&m #lindex #cubus #kappahl #mote #babymote

Test av Cillit Bang til rengjøring av badekar

Jeg har hatt gleden av å være Buzzador i hele 3 år nå. Som Buzzador får du tilbud om å teste ut produkter og tjenester gratis, mot at du gjør deg opp din egen mening om produktene og deler dine erfaringer med venner og på sosiale medier. Det er veldig viktig at du er ærlig og kan stå for det du sier om produktene 🙂 Det funger slik at du får invitasjon til ulike kampanjer. Så kan du selv velge om det er en kampanje du ønsker å delta på eller ikke. Trykker du delta, så må man gjerne svare på 3 stk spørmål og får svar etter få dager om man får delta i den kampanjen eller ikke. Selv syntes jeg det er kjempegøy å være en Buzzador. Har vært med på mange spennende kampanjer. Den gøyeste kampanjen var når jeg og Mads fikk gratis 2 døgns cruise til Kiel med Color Magic eller Fantasy. Det var en super tur.

For å lese mer om Buzzador kan du se HER (link). Der kan du melde deg gratis inn som en Buzzador du også. Om du er som meg og elsker å teste ut produkter og tjenester.

 

Denne gangen skulle jeg teste 2 produkter fra Cillit Bang. Det er Cillit Bang kalk &smuss og Active Foam. Produktet jeg har sett masse om på reklame, men som jeg aldri har somlet meg til å teste ut. 


Bilder av de 3 produktene i testen, etter rengjøring. Skinnende rent.

Flasken til venstre er den jeg pleier å bruke. Den er blandet selv og består av Ajax rengjøring, salmiakk, klor og vann. Flasken i midten er Cillit Bang kalk & smuss. Flasken til høyre er Active foam.

Vi har dusj, med et lite badekar oppi. Etter litt over en uke blir dusjen/badekaret sykt møkkete, spesielt om det renner litt sent unna i sluken f.eks. Nå har jeg “spart opp” masse møkk til denne testen. Slik at jeg virkelig fikk teste produktene. Jeg hater å skrubbe på slik møkk. For det sitter så godt. Føler man bare gnir møkken mer rundt og at det er umulig å få det helt perfekt. Kanskje noen av produktene jeg tester klarer det? Det får du se her.

  1. Vi starter med min hjemmelagede sprayblanding til rengjøring av badekar/dusj:

2. Så har vi sprayflaske nr 2 som er Cillit Bang kalk & smuss:


3.Til sist har vi Active Foam:


Alle områdene ble vasket med samme klut og produktene fikk virke like lenge (ca 5 min)

Min bedømmelse av produktene:

NR1: Dette var sprayen jeg selv har blandet til og er den jeg har pleid å bruke. Jeg føler da at fettet/møkken blir gnidd utover i badekaret og at det ikke føles skikkelig rent der. Man må gnikke og gni skikkelig lenge med kluten for å få bort møkken. På bilder ser man at det ser igrunn ganske rent ut etter å ha gnikket lenge nok, med unntak av noe møkk i venstre der som ikke gikk bort. Dette klarte jeg riktignok å fjerne etterpå med kalk & smuss sprayen.

NR2: En sprayflaske som jeg syns det kommer mye produkt ut av, slik at du trenger ikke bruke så mange sprayer som du er vant til. Da bruker du nok fort opp produktet. Jeg gnei kluten over og det gikk som en lek. Aldri før har det vært så lett å rengjøre i badekaret/dusjen. Jeg syntes også den ga en litt skinnende effekt. Garantert er produkt jeg vil kjøpe i fremtiden. Faktisk gøy å rengjør når man har så gode produkter på markedet.

NR3: Et skum som det også kom bra med produkt ut av, men litt mindre enn nr 2. Dette var også et knallprodukt som gjorde vaskingen til en lek. Det ble veldig rent og denne ga nesten enda mer skinnende resultat vil jeg si. Garantert også et produkt jeg vil kjøpe mer av når jeg er tom. Klarer ikke bestemme meg for hvilken av de to jeg liker best.

6 fakta om Cillit Bang kalk & smuss og Active Foam:

– CILLIT BANG Kalk & Smuss har vunnet Testfaktas ?Best i test? av baderomssprayer fem år på rad.
– Kraftig rengjøringsformel som virker på bare noen sekunder.
– Fjerner selv de tøffeste kalkavleiringer, såperester og rustflekker i hele huset, og forenkler rengjøringen.
– Lav PH-verdi.
– Passer både daglig rengjøring og de aller verste problemene.
– Kan brukes på glass, akryl, keramiske overflater (vask, toalett osv.), flis og klinker, PVC-gulv, krom


Hvorfor har jeg ikke testet disse før?? Bruker jo langt langt under halve tiden på rengjøring av badekar/dusj med disse produktene. Dette er faktisk produkter jeg helt klart kommer til å kjøpe igjen på butikken når jeg er tom. Disse likte jeg virkelig godt! Og kan helt trygt anbefale andre til å teste de.

 

Har du prøvd ut noen av disse produktene fra Cillit Bang??


#rengjøring #cillitbang #buzzador #tester #nye #produkter #tips

Barnedåp

For to uker siden, altså den 27. april så hadde vi dåp for Adrian. Han ble døpt i Bragernes kirke i Drammen og festen etterpå hadde vi hjemme hos mamma. Var så heldig å få låne huset der, så vi slapp å leie lokaler. Vi ble 23 personer + Adrian og hadde en veldig flott dag. Været var vi også superheldige med. Det var 22 grader, skikkelig sommervær med andre ord.

Søsteren til Mads var gudmor og fadder. Hun var så flink og kledde på han dåpskjolen og bar han opp til døpefonten. Adrian oppførte seg eksemplarisk bra 🙂 

I full gang med påkledning og prating.

Den flotte dåpskjolen har mormoren til Mads heklet. Er den ikke flott?? Den er blitt brukt av Mads og hans søster når de ble døpt også. Så denne kommer til å gå i flere generasjoner. Var flere i kirken som kom bort og skrøyt av hvor flott den var. Så det var koselig at vi fikk bruke denne flotte dåpskjolen til vår kjære Adrian 🙂 

Foreldre og faddere:

 

Pynting av stuen:

Og slik så bordkortene ut 🙂

 Etter å ha sovet litt i dåpskjolen, så var det på med bunaden 🙂


Koser seg hos bestefar.

Klar for middag og kaker. Den ene dåpskaken ble bestilt og de 3 andre kakene var det noen snille besteforeldre og oldeforeldre som bakte 🙂 Både maten og kakene falt i smak hos gjestene. 

 

Og her er den flotte kaken som jeg ble superfornøyd med 🙂 Har bestilt den hos hun som også laget kaken til babyshoweren min. Lot hun få frie tøyler. Og da var det jo gøy å bli overrasket med denne lekre kaken. 


Dåpsbarnet var trøtt som en dupp og sov i flere timer etterpå. Masse mennesker og mye inntrykk.

En vellykket dåp!

#baby #barendåp #mammablogg #babygytt #bunad #stakk #dåp #dåpskjole #mote #kake #mat

Nyter å være mamma

Tenk at Adrian nå er over 3 måneder gammel. Hvor har tiden blitt av? Dagene går med til å gå turer, treffe venner/familie, helsestasjonen, babysvømming og selvfølgelig masse babykos. Med planer omtrent hver eneste dag, så er det vel ikke rart at tiden flyr avsted. For 2 uker siden hadde vi også dåp for Adrian, så det var en del planlegging der. Når den var ferdig kunne jeg endelig senke skuldrene og nyte enda mer mammatilværelsen. Kommer til å dele bilder fra dåpen etterhvert. Kaken må jeg iallefall få vist frem, for den var jeg knallfornøyd med. Bestilte hos hun som hadde laget babyshower kaken jeg fikk.

 

Adrian har som regel hatet når vi har lagt han på magen og skulle prøve å trene nakken litt. Dette gjør jo selvsagt oss som foreldre litt skremt. Da man får høre på helsestasjonen at man må snu de på magen hver gang på stellebordet. For det er så viktig å trene nakken. Men når babyen gråter og ikke liker det, så kan man jo ikke akkurat tvinge de. Vi kunne allikevel merke at han var sterk i nakken, selv om han ikke ville trene på stellebordet eller på babygymmen. Vi fant dermed andre måter å trene nakken på, som han likte. Og han er blitt kjempesterk nå. Det vi gjorde var å holde han på ene armen liggende på magen (fly rundt). Også veldig effektivt om de gråter. Lot han også ligge på brystet å trene litt, for det likte han også bedre. Nå er han jo veldig nysgjerrig av seg, så ligger høyt med hodet og kikker fra side til side. Plutselig en dag så lå han bare sånn og det har han fortsatt med nå 🙂 


Tittei!

Som jeg skrev over her går dagene med til babysvømming. Vi går hver torsdag og storkoser oss. Har vært der 2 ganger og Adrian ser ut til å storkose seg. Snart skal vi begynne å øve opp til dykk og det gruer både mammaen og pappaen seg til :S Men de vet vel hva de driver med disse instruktørene vel. Og man skal jo øve noen ganger før man senker de under vann. Til nå elsker han iallefall babysvømmingen og spreller som en fisk rundt i bassenget og smilte skikkelig til instruktøren sin 🙂 


Bilde fra Instagram charlottev1987

Vi har nå gått til innkjøp av en del babyleker som han har begynt å gripe etter, samt noen bite-ringer. Tror jommen det er noe tenner som kommer om ikke lenge. Det er jo relativt tidlig, men selv fikk jeg tenner når jeg var 4 mnd. Han biter iallefall skikkelig på sine egne hender, min finger og bite-ringene sine. Masse sikkel i munnen, grinete og smålig feber (37,9). Noen ganger er han også tullete med puppen og det er ganske frustrerende. Plutselig i går på dag/kveld ville han ikke ha pupp. Begynte bare å hyle når jeg la han til. Tok litt tak, slapp og gråt masse igjen. Men i dag var det bra igjen heldigvis 🙂


Adrian og litt av mormor, tatt i dag 🙂

Om du har barn: Hvor tidlig fikk din baby tenner??

#baby #mammablogg #blogg #babysvømming #hverdag