Savner kroppen min, snart er den tilbake

I dag er den dagen hvor jeg titter gjennom gamle bilder og savner kroppen jeg klarte å skaffe meg. Jeg la om kostholdet og trente også litt. Det resulterte i et bra vekttap på hele 17 kg og jeg var strålende fornøyd. Jeg hadde mer energi en noen gang før og det var herlig å kunne bruke små strl på klær. Det var mye som skjedde før jeg ble gravid med Adrian og rutiner sklei litt ut. Det fikk kroppen merke. Mindre energi og følte meg plutselig ikke så bra. Nå ser jeg tilbake på bilder og ser hvor inderlig jeg savner kroppen jeg hadde fått til. Jeg savner all energien jeg hadde. Så om ikke lenge er på`n igjen. Da blir det igjen et kosthold med mindre karbohydrater og hjemmelaget mat. Pluss at jeg ønsker også å komme iform på treningsfronten igjen. 

Jeg har hele tiden vært klar på at jeg ikke ønsker å slanke meg nå som jeg ammer gutten min. Men heldigvis har jo ammingen hjulpet meg noe på vei. Mistet ca 15 kg siden fødsel, men har enda litt over q5 kg igjen 😉 Det skal jeg jommen meg klare. Jeg har ikke planlagt når jeg skal slutte med ammingen, men prinsen har iallefall begynt å få en del fast føde i tillegg til puppen. Om under en uke er han 5 mnd og de anbefaler å fullamme til 6 mnd. Så blir det vel å trappe ned. Etter det så er jeg klar for å komme meg ned der jeg var. Ser tilbake på bildene nå og var igrunn ganske fornøyd med det jeg klarte å oppnå.

 

Noen bilder fra da jeg hadde gått ned noen kg (mimre og savne):

 

 

Mobilbilde

 

 


mobilbilde

 

Men jeg har jo tross alt satt denne vakre skapningen ut i denne verden og det er viktigst av alt 🙂 Å bli mamma er det beste som har skjedd meg <3

Håper det er flere som ønsker å følge meg på veien tilbake til der jeg var 🙂 Med ny start og flere nye oppskrifter! Starter ikke 100% enda, men om kort tid. Vil gjøre meg ferdig med ammingen først.

#nedivekt #slanking #kosthold #lavkarbo #graviditet #mamma #klar #for #vektnedgang

 

Følg gjerne facebooksiden min HER og Instagram charlottev1987

Supertilbud på barneutstyr. Barnas Hus Outlet.

Vi er så heldige og har Barnas hus outlet ikke så veldig langt unna her vi bor. Det ligger i Krokstadelva (ved Buskerud Storsenter), utenfor Drammen. De har alltid så mye gode tilbud på utstyr til baby og barn. De skal legges ned og hadde siste salgsdag lørdag. Så i går var vi innom en tur og fikk handlet mye fint til Adrian. Også en del i større størrelser.. Det trengs jo en gang det også og når det var så gode tilbud, så var det jo bare å slå til. Fikk vite nå at de visstnok skulle holde åpent ut sommeren og at det kommer enda mer varer på torsdag. Så om du bor i nærheten, så vet du det 🙂

 

Her er alt vi fikk handlet på Barnas Hus Outlet:


5 stk pysjamaser for 100kr.

Alt tøyet vi handlet hadde kostet ca 4000 kr ordinær pris, men vi betalte kun 1100 kr. 

Vi kjøpte også denne bilstolen til Adrian på tilbud. BeSafe Izi Kid X3 med base til 1999,-

 

Veldig fornøyd med alt det fine vi fikk handlet!

Har du vært der før og handlet?

#salg #tilbud #barnetøy #baby #barn #mammablogg #outlet #barnashus #innkjøp

 

Perfekt babybasseng til reise og hverdags

Denne geniale og ikke minst søte badeanden kjøpte jeg allerede før Adrian var født. Jeg tittet rundt på babyting på Ebay og falt helt for denne. Jeg tenkte den måtte være genial for reise og nå når vi var på Gran Canaria fikk vi testet den. Tar liten plass i kofferten, er lett i vekt og veldig enkel å blåse opp . Samt å ta luften ut. Den er jo også super å bruke her hjemme på sommertid. Babyen kan sitte i skyggen og plaske i vannet. Adrian elsket den og sprelte som en fisk i vannet. Bassenget i syden kan ofte være rundt 26-27 grader og det er litt kjølig for de søte små. Bør helst være litt over 30 mener jeg å ha lest/hørt. Da er jo et lite plaskebasseng genialt. Og på reise har man jo ikke alltid tilgang på badekar eller badebalje. Så da kan man fint ta babyvasken av kropp og hår i denne.  

 

Jeg kjøpte den på Ebay for rett over 150 kr med frakt inkludert. Bare søk på Munchkin Duck eller Munchkin hot inflatable Duck Tub. Så får du opp flere. Husk å se på frakten også da. Jeg pleier å sortere etter billigst med frakt og alt. Også ser jeg på om det er en selger som har fått ok rating/omtaler. Billigste nå med frakt fra rett over 160 kr. Så det er jo en bra pris.

 

Den har dessuten en temperaturindikator i bunnene, slik at du trenger ikke være usikker på om vannet er for varmt for din baby. Den er vanligvis blå i bunnen, men om vannet er for varmt for baby vil bunnen bli hvit. Skal du på cruise med baby er denne også supergenial. Spesielt om dere har balkonglugar. Noen av skipene er nemlig veldig strenge på babyer i bassenget.


Onkel er med på badingen 🙂

I dag har vi vært på lunsj med de fra barselgruppa og det var veldig koselig. Og senere i dag er det klart for feiring av min tante og onkels sølvbryllup. Det blir kun Adrian og meg, siden Mads jobber til kl 22 i kveld. Men med besteforeldre og oldeforeldre til stede, så får jeg nok av hjelp vil jeg tro 😉 Jeg får vel hoppe i dusjen, så jeg rekker å bli klar til jeg skal hentes. Ting tar litt lenger tid med en baby i hus har jeg merket 😉 Men han ligger heldigvis veldig pent på badegulvsteppet mens mamman dusjer. Spennende med lyden av rennende vann.

 

Var den ikke søt? 🙂

 

#baby #basseng #bade #mammablogg #syden #reise #sommer #herlig #badeand 

Mandag og ny babymat

I dag er det mandag og hvorfor ikke starte uken med å planlegge mat til en selv og baby. Nå har jeg akkurat laget en omgang med gulrotpuré. Det blir første gang Adrian får smake gulrot, men han sovna jo selvfølgelig før jeg var ferdig med den 😛 Jaja, da får han smake etterpå. Han har grått en del den siste tiden og vi har hatt misstanke om tenner og nå har jammen meg den ene tannen nede kommet igjennom tannkjøttet. Skikkelig skarp og ruglete, ikke rart det er ubehagelig stakkar. Det har vært noe vanskeligere å legge han om kveldene og han våkner nå tidligere enn før. Så han trengte vel litt søvn og hvile nå vil jeg tro. 

I løpet av dagen blir det å lage opp litt flere typer fruktpureer og grønnsakspureer, samt skrive liste over hva mor og far skal ha til middag for uken.

 

I dag gikk jeg til innkjøp av noen kjekke beger som jeg kan lagre babymaten i. Slik at jeg enkelt kan fryse den ned og oppbevare kort tid i kjøleskapet uten å ta opp for masse plass. Kjekt! Mangler slike klistrelapper til å sette på med hva innholdet er og når de er laget.


Begrene kjøpte jeg på Price Club i Drammen og det kostet 12kr for 5 beger med lokk. Venninna mi nevnte at de også selges på Nille.

Selv liker jeg veldig godt de økologiske gulrøttene. De er ofte mye bedre på smak syntes nå jeg. Gulrotpuré er veldig enkelt. Skrell og skyll gulrøtter. Del de så opp i like store biter og kok eller damp til de er møre (ca 20-25 min). Bruk så stavmikser til å mose til en fin puré sammen med litt av kokevannet. Slik at du får den konsistens som passer din baby. Jeg bruker kun bittelitt vann. Bedre å starte med litt og eventuelt tilsette mer av kokevannet om du trenger. Kjedelig om du plutselig står der med en alt for tynn puré. 

 

Naturlig, næringsrik og god mat til babyen!

 

Noen som vet hvor man kan få tak i slike klistrelapper jeg kan skrive hva begrene inneholder??

 

#baby #mat #babymat #barnemat #blogg #mammablogg #gulrotpure #økologisk #sunn #sunnmat #hjemmelaget #mandag 

 

FØLG meg gjerne på Facebook HER . Brukernavn på INSTAGRAM : charlottev1987

Summer inspo

Litt inspirasjon for sommeren. En vakker årstid som jeg elsker <3
fashion summer

 

//Armebånd-Forewer New// Bluse-Vero Moda // Skjørt-Vero Moda// Hårpynt-Missselfridge// Flip flops-Allthingstrendy//


//Bikini 1-She Inside//Bikini 2-She Inside//Bikini 3-She Inside// Bikini 4-Victoria`s Secret//Bikini 5-
Victoria`s Secret// Bikini 6-Victoria`s Secret// Bikini 7-Nelly//Bikini 8-Nelly//Bikini 9-Nelly//


Beach

 

//Veske 1- Victoria`s Secret// Veske 2-Nordstrom//Veske 3- Black //Veske 4-Monsoon//Veske 5- Calypsosbarth//Veske 6- Black//
Håper dere fikk noe inspirasjon! SOMMER <3
#klær #mote #polyvore #inspo #inspirasjon #bikini #sommer #sommertøy 

Vinn reise med Star Tour

Nå kjører Likenshare igjen en spennende kampanje i samarbeid med Star Tour. De leter nå etter barnefamilier som vil teste ut  Blue Village hoteller. På Blue Village hotellene finnes det store bassenger, barneklubber, aktiviteter og underholdning.  Er dette noe du kunne tenkt deg? Trekningen skjer i slutten av Juni. Familien vil få en reise til verdi av 20 000 kr. Man kan selv velge når og hvor man ønsker å reise innenfor 12 mnd og blant 13 ulike Blue Village-hoteller.

Selv var jeg mye på Blue Village hoteller når jeg var barn og jeg digget det. Var med i bamseklubben, badet, så på show og fikk mange nye venner. Jeg elsket det! Så det er noe jeg absolutt kan anbefale og gjerne kunne tenkt meg igjen. 

Hadde jeg vunnet så ville jeg nok dratt til Kreta (link):

Eller Mallorca(link):

 Vi kunne gjerne tenkt oss å være testfamilie for Star Tour og dele bilder på Sosiale medier som f.eks instagram, facebook og blogg. 

 

 

Om du ikke allerede er medlem på Likenshare så kan du melde deg inn ved å trykke på knappen under. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å være medlem av siden. Selv har jeg vært medlem i flere år nå og fått testet flere spennende produkter, samt at jeg har vært så heldig å vinne en Ipad 🙂 De kjører også mye kule konkurranse for medlemmene sine. Det liker jeg.

 

Kunne du tenkt deg å være testfamilie for Star Tour? 


#konkurranse #reise #vinn #startour #likenshare #sommer #syden #familie #mammablogg #baby #barn 

Hjemmelaget babymat i syden

Vi nyter dagene her på Gran Canaria. Adrian er snart 4,5 mnd gammel og får grøt på kveldstid. På dagtid får han smaksprøver av frukt og grønnsaker. Til nå har han fått smake most banan, eplepure og i dag laget jeg også søtpotetpure. Banan slo ikke så godt an enda. Så det får vi vente litt med.

Mange tenker kanskje at det er tungvint med hjemmelaget babymat på reise, men det syntes så absolutt ikke jeg. Du kan jo enten lage det klart hjemme og ha det i en kjølebag med kjøleelementer. Lage ferskt dagen før du reiser og eventuelt fryse ned når du kommer frem. Om dere bor i leilighet og ikke dobbeltrom, så finnes det jo stort sett kjøkken og enkelt kjøkkenutstyr på stedet. Jeg vil anbefale å ta med stavmikser og potetskreller. Så kommer du langt. Vi har spart på rømmedressingbegere en god stund og de har vist seg å være supre til å lagre babymaten i. Jeg tok med litt hjemmelaget eplepure hjemmenfra og nå har jeg laget hjemmelaget søtpotetpure. Om du skal ha med middagsglass fra butikk hjemmenfra, så tar jo dette opp litt vekt. Dermed er det jo en fordel å kunne lage maten på reisemålet.

Søtpotetpure og eplepure. Så godt og enkelt.

Vil veldig gjerne holde skjeen sin selv. Det er stor stas.

Svigermor hadde en genial mikstmaster her, hvor man også kunne montere på stavmikser. Aldri sett før 🙂

Klar for å teste noe helt nytt! Spennende med søtpotetpure.

På Ebay får du dessuten masse supre beholdere til babymaten din. Også slike som baby kan drikke av. Supergeniale og enkle å rengjøre. Og de veier jo lite når man skal på reise.

Eplepure:
2stk epler(ikke de grønne,men gjerne gule eller røde)
2ss kjøpevann (om du er i syden)

Fjern skall og kjernehus. Kutt i like store terninger. Kok eller damp til de er møre (6-8min). Bruk litt av kokevannet eller morsmelk/morsmelkerstatning og mos med stavmikser.

Søtpotetpure:
1 passe stor søtpotet
1-2 ss olivenolje
Kjøpevann til koking
Evt morsmelk/morsmelkerstatning

Fjern skall. Kutt i like store terninger. Dekk de såvidt med vann. Kok eller damp treningene møre(ca 10 min). Bruk stavmikser og mos til en fin pure med litt olivenolje og mm/mme eller evt litt av kokevannet.

Mye av den ferdige barnematen på glass inneholder mye vann. Dette gjør at det er mindre frukt og grønnsaker enn om du lager selv. Jeg har fra før jeg ble gravid alltid ønsket å laget maten fra bunnen av. Og så enkelt og raskt som det er. Dette er også mye sunnere for gutten min, så jeg kommer helt klart til å fortsette 🙂

Ja til hjemmelaget babymat! Også på ferie.

Lager du babymaten selv eller har planer om det?
Hva gjør du på ferie?

(Del gjerne innlegget med dine venner om du er positiv til hjemmelaget babymat)

GOD SOMMER!
#hjemmelaget #babymat #mat #søtpotet #eple #syden #grancanaria #ferie #sommer #baby

Ut på reise med småen

Hei og hopp. Sender en liten hilsen fra Gran Canaria. Adrian og jeg tok flyturen hit alene. Pappan måtte jobbe og mamman ville nyte litt av permisjonen i utlandet med prinsen. Vi er heldigvis ikke alene her nede da. Er på besøk hos svigers som har hus her nede.

Var bare koselig å reise på tur med denne snille gutten 🙂 Sov en del og kikket på menneskene på flyet. Så det å fly med baby på 4mnd opplevde jeg svært positivt.

Bassenget til svigers er nå 27 grader. Ikke feil det. I dag har jeg hatt litt deilig vanntrim for meg selv. Adrian får kost seg masse med bestemor og bestefar her nede, mens mamman kan få badet og solt seg litt. Kjenner at man har godt av litt alenetid også innimellom 🙂

Mangler litt brunfarge, men den kommer fort. Jobber med saken!

Adrian ligger på tepper og koser seg i masse deilig skygge. Den fine drakten fra Ralph Lauren har han fått av min onkel og tante. Det blir vel Adrian sin Grandtante og Grandonkel (om jeg ikke tar feil).

Nå ligger prinsen og sover litt i vogna si. Så blir det tid for litt pupp,eplepure og mer lek.

PS: blir mobilblogging denne uken. Orket ikke pakke ned data. Var så mye annet som skulle med. Første tur med baby.

Hjemmelaget eplepuré til baby

Nå spiser Adrian en porsjon med grøt daglig og vi har så vidt startet å introdusere han for andre smaker også. Vi startet for en uke siden med hjemmelaget eplepuré. Superenkelt å lage og supergodt. Han elsket smaken. Mamman måtte ta en smakstest hun også 😉 Absolutt godkjent av oss begge. Planen min fremover er å fortsette med å lage babymaten selv. Og jeg fant denne fine boken “Supermat for babyer og barn” på tilbud til kun 19,- kr hos boklageret på Gulskogen senter i Drammen for noen uker siden. Ser de har nettside, men den er under oppbygging. Det er iallefall en fin bok, med mye spennende info og oppskrifter om mat til baby og barn.

Du kan selv velge om du vil lage eplepuré eller pærepuré. Det anbefales å introdusere de for en ingrediens av gangen og da er det lettere for deg å se om de eventuelt reagerer på noe også. 

TIPS: Granny Smith eplene(de grønne) kan ha en for syrlig smak og er ikke så godt egnet som andre typer. Vi brukte de gule eplene og det var perfekt med sødme.

Du trenger:

  • 2 mellomstore modne epler eller 2 modne pærer, skrell og fjern kjernehusene
  • 2 ss vann

Kutt eplene eller pærene i like terninger og legg de i en kjele sammen med vannet. Bruk lokk og varm på svak varme til bitene er myke. 6-8 minutter for epler og 4 minutter for pærer. Mos frukten med stavmikser til en jevn puré med noe av kokevæsken eller evt morsmelk om du ønsker det. Legg litt puré i en skål til baby og mat han/henne når den er lunken/romtemperert.  


Jeg brukte en epledeler vi har hatt liggende (ikke fått brukt før nå). Den var genial til dette. Så skrelte jeg vekk skallet etterpå.


Fjerner kjernen på 1,2,3


Alt dette får du av 2 epler.

Resten kan du fryse ned i små beholdere eller isbitformer. Så har du små smaksporsjoner til babyen din. 

 

Mye billigere, bedre og sunnere enn å kjøpe ferdig fruktpuré på butikken:) Det er raskere og enklere enn du tror. Enjoy.

 

#hjemmelaget #babymat #baby #mammablogg #familie #smaksprøver #hjemmelagetbabymat #mat #eplepure #sommer

Følg gjerne facebooksiden til bloggen HER

LoppiEvent for bloggere

På mandag var det klart for LoppiEvent for bloggere. Det hele ble arrangert i Oslo. Dette var et event for gravide og mammaer. Selv er jeg veldig lite kjent i Oslo, men fikk  med meg ei venninne som også er tidligere kollega av meg.  Hun er godt kjent i Oslo, så vi fant frem. Hun har en liten gutt på rundt 8 mnd som også var med.

Dagen startet med at jeg sov lenge sammen med min lille syvsover og plutselig fikk jeg litt dårlig tid før vi skulle møte venninna mi i Drammen. Så jeg rakk å slenge på meg noen filler, men ingen sminke. Den tok vi i bilen på vei inn, småbarnsmor sa du?? hehe. Var temmelig imponert over hva vi fikk inn i en Nissa leaf  (elbil). 2 barnevogner,2 paraplytriller, 2 barneseter,2 voksne + litt bagasje. Wow. Måtte riktignok skru av hjulene. 

Vel fremme så møtte vi flere hyggelige bloggere og hyggelige personer som var med å arrangere dette eventet.


Storfornøyd på teppe bakerst i salen.

Og den kule dama Sigrid Bonde Tusvik var dagens konferansier.  

De som var utstillere på LoppiEventet var Philips Avent, Lekmer, Micky og Lundby.

Sjekk dette flotte dukkehuset fra Lundby. Akkurat nå kan dere lesere på bloggen få 20 % rabatt  på Lundbyprodukter hos lekmer. Koden dere da kan bruke er 4jCAM3PG69 (rabatten gjelder kun for ett kjøp og koden er gyldig til 30.jun 2014). Lundbyproduktene finner dere HER.


Var så heldige og fikk Goodiebag og reisetrille. Reisetrillen finner du HER (på tilbud nå -50%). Finnes også i sort HER. Vognen koster nå KUN 250kr

Kan ta bilde av innholdet i goodiebagen og vise dere en av dagene. Masse fint , så jeg er strålende fornøyd:)


Lunsj fikk vi også servert. Noe grovt brød med roastbiff og røkelaks, youghurt og muffins. Første gang jeg smaker røkelaks. Det var igrunn ikke så gæli som jeg hadde trodd. Var faktisk ganske så godt 😉 Vi fikk også hjemmelaget juice med frukt og grønnsaker i. Jeg elsker jo slik helsejuice man lager selv, så det var jo midt i blinken.

En koselig mandag på bloggevent med Loppi og venner.

Den gale mamman har bestilt tur til Gran Canaria nå på onsdag. Det var veldig impulsivt plutselig. Fant fly tur/retur for 398,- og siden svigermor og svigerfar har hus der nede så tar vi å besøker dem som også er der nå. Det blir kun meg og Adrian, siden Mads må jobbe. Gleder meg veldig til tur og er veldig spent på hvordan det skal gå å fly med en liten en på 4 mnd. Kom gjerne med tips til meg med tanke på å reise med baby på 4 mnd. Jeg prøvde meg frem med Prampacken i går, for å se om jeg fikk plass til vogna. Vi har en Emmaljunga Citycross vogn med bagdel og jeg fikk plass til hele inni prampacken, men måtte ta av hjulene for å få plass. Jeg tenker i alle fall å ta med bæreselen min til å bruke på flyplassen i Norge og Gran Canaria. Bilstol har vi leid der nede, så det slipper jeg heldigvis å tenke på denne gangen.

Har du noen tips til førstegangsmor som skal ut å fly alene med baby??

#event #bloggevent #loppi #loppievent #lekmer #Lundby #philipsavent #mammablogg #familie #baby