Omtale Neonate babycall

//sponset produkt//

Da var det på tide med min omtale av Neonate Babycall BC-6500 D, som vi har fått testet en god stund nå. Jeg ville teste den over en lang periode før jeg skrev omtale. Og det har jeg virkelig fått gjort nå. Begynte å teste den når prinsen kom i februar. Babycallen har jeg fått teste av Jollyroom . En nettside de fleste med barn sikkert har vært innom.

Babycallen finner du Her

De er godt merket med baby unit og parent unit. Slik at du slipper å gjøre tabben med å legge fra deg enheten til de voksne inne hos babyen.

Babycallen vil hele tiden vise temperaturen inne hos baby. Slik at du kan holde øye med den hele tiden når baby sover i vogn eller i sengen sin. Dersom babycallen har lite strøm, er for langt unna den andre eller babyenheten blir skrudd av. Så vil det starte å pipe flere pip etter hverandre. Dersom noen skulle skru av baby enheten når barnet sover, får du umiddelbart varsel på din enhet. Er det tomt for strøm vil det pipe og det står BATT på displayet. Slik som på bildet ovenfor.

Det følger med 2 ladere og 2 snorer til å henge rundt halsen din eller andre steder på vognen eller på rommet. Selv har jeg foreløpig bare brukt snoren på enheten til de voksne.

Annet som bør nevnes med Neonate 6500D er jo lav stråling og god rekkevidde (800m). Du har også en funksjon hvor du holder knappen på venstre hånd inne og kan da prate/synge til babyen/barnet. Babycallen har vi brukt daglig. Ettersom vi har soverommene nede og stue/kjøkken oppe syntes vi det er kjekt med den. Tar alltid babycallen med oss på reise, men da bare med en lader. Den veier lite og tar opp liten plass i kofferten. Og den er gull verdt på ferieturen. Selv er jeg veldig fornøyd med denne og den kan trygt anbefales videre om du er på jakt etter babycall.

Jeg sjekket med prisjakt og der ser jeg Jollyroom kommer opp som billigst i pris på denne. Du finner den altså Her . Gratis frakt på denne.

Håper omtalen var nyttig 🙂

Bruker du babycall?evt hvilken?

#baby #babycall #jollyroom #sponset #mamma #mammablogg #produkt #omtale #familie #reise #sommer

Lavkarbo kveldskos

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med deilig kveldskos. Det er gresk youghurt, cottage cheese, jordbær og bittelitt sukrinmelis. Trenger ikke søtning om man har mye søte bær.

Jeg har forresten startet opp på lavkarbo nå. Hver gang jeg hadde fått i meg noe med sukker. Så hverket det skikkelig i leddene. Spesielt ille i fingerne. Det var så ille noen dager at jeg ikke orket å løfte i Adrian på morgenen. Så jeg får bare finne meg i at hvetemel og sukker er som gift for kroppen min. Det er noe jeg overhode ikke tåler. Det er så deilig å være tilbake igjen. Gleder meg til fortsettelsen. Siden jeg startet opp med moderat lavkarbo i dag, så har jeg også tatt mål av kroppen og skrevet ned vekt i en dagbok. Gleder meg til å kjenne at kroppen fungerer skikkelig igjen og at vekten beveger seg ned. Viktigste er å slippe betennelsene. Føler meg super allerede etter dag 1.

Vi er i Øygarden nå, rett utenfor Bergen og koser oss hos svigers. Elsker når været er slik som dette. Norge er det beste stedet å være når det er så deilig ute <3 Vi er så utrolig heldige som bor i dette vakre land.

Vi har vært flere timer på sjøen i dag og det var så deilig. Vi kjørte til en øy hvor vi badet og grillet. Etterpå fisket vi litt fra båten. Fikk 5 fisk. Så da har vi middag til i morgen:) Adrian koste seg hjemme med bestemor og bestefar.

Håper dere koser dere og nyter sommer i Norge eller et annet fint sted i verden 🙂

#ferie #sommer #sol #mammaperm #ferietid #kos #familietid #lavkarbo #mat #sunn #kveldskos #mammablogg #nedivekt #bedrehelse

En kjole, to antrekk

                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Kommer innom for å si hei i denne nydelige sommervarmen. Mads har ferie fra jobben og vi koser oss hjemme.  Skal også en liten tur til Stavern og Bergen i ferien.  Håper dette deilige været fortsetter slik.

 

For noen dager siden fikk jeg to plagg fra Sheinside. Plaggene er sponset, men jeg sier som alltid min ærlige mening som du også ser i innlegget.

Jeg fikk  kjolen og kåpen sponset. Som jeg har nevnt tidligere syntes jeg mange av plaggene fra Sheinside kan være litt små i størrelsen. Så jeg må iallefall gå opp ett nr i størrelse når jeg bestiller fra de. De har mål på siden , slik at man enkelt kan sjekke der også. Det positive er jo at det er veldig billige priser på varene. Den grå kjolen likte jeg veldig godt, men jeg føler meg ikke 100% vel i den nå enda. Men når jeg går ned til den vekten jeg var, så blir jeg nok helt sikkert enda mer fornøyd med den 🙂 Kåpen trodde jeg var beige i fargen, så slik ut på nettsiden dems, men når jeg fikk den så jeg at fargen var helt annerledes. Så det ble jeg litt skuffet over. Men nå senere at de hadde beskrevet fargen som apricos på nettsiden og det stemmer mer. Så bildet på nettsiden juger litt, men jeg undersøkte nok ikke nøye nok.

syntes denne så veldig beige ut jeg, men den var altså ikke helt beige. Er noe rosatoner i den.

Akkurat nå er det salg på både kjolen og kåpen.

Kjolen finner du HER

Kåpen finner du HER

Kjedet er fra Claires på Gran Canaria

Skoene er kjøpt for lenge siden på Nelly

Solbrillene er fra Gucci

 

syntes denne så veldig beige ut jeg, men den var altså ikke helt beige. Er noe rosatoner i den.

 

Denne blå vesten er fra Goelia.

Adrian koser seg i sommertøy eller bare bleia om dagene. Godt og varmt ja.

<3 <3 <3 Godgutten som betyr alt for meg <3 <3 <3

Ser jo at kjedet mitt hadde snudd seg på de siste bildene. Som forøvrig var fotografen Mads sin jobb å sjekke 😛  Hehe. Jaja, godt dette ikke er en blogg som alt må være perfekt på. Får skylde på ammetåka. Den får nemlig skylden for mye om dagen.  

Ønsker dere alle en fin sommer videre 🙂 Husk å nyte den.

#mote #sheinside #fashion #klær #outfit #kjole #antrekk #baby #mammablogg