En topp, tre antrekk

Satt å lekte meg litt på Polyvore og satt sammen tre fine antrekk til høst. En topp og tre antrekk. Det er en enkel topp, men utrolig gøy hva man kan kombinere den med. Tre ulike antrekk. Elsker å leke meg med mote og polyvore er skikkelig gøy.
Autums

 

//Topp- HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//Autums

 

//Topp-HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//
autumn

 

//Topp-HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//
Håper dere fikk litt inspirasjon fra antrekkene jeg satt sammen.
Hvilke antrekk likte du best? 1,2 eller 3?
#blogg #mote #fashion #antrekk #høst #polyvore

My favorite , pakke i posten

                                                                                                                                                                                                                     //Sponset parfyme//

 

Som jeg har nevnt tusen gangen før. Eller kanskje ikke tusen ganger, men nesten da. Escada er mitt favorittmerke når det kommer til parfyme. Husker jeg for mange år siden ble tipset om Escada av ei venninne av meg. Jeg måtte jo da selvsagt prøve en duft og da var det gjort. Siden den gang har jeg alltid endt opp med flere kjøp av ulike parfymer fra Escada. Jeg har tidligere også vunnet noen sommerdufter via konkurranser på blogg.no.

I dag fikk jeg en hentelapp i posten. Hmm. Jeg hadde da ikke bestilt noe? Men jommen hadde jeg ikke vært så heldig å få en sponsorpakke av favoritten Escada. Elsker å få pakker i posten, spesielt overraskelser. Jeg pakket raskt opp pappesken og  der lå en søt hjerteboks.


Så utrolig søt flaske da <3 Og perfekt størrelse for reise. Ikke for stor.

Adrian ble nesten like spent som mamman sin. Eller kanskje mer? 😉


Whaaaaat? Pakke til MEG? 


Såååååå gøy da mamma 😀 Seeeeee.


Var den ikke til meg?? 🙁 Okei da 😛

 

Adrian var så søt der han lå. Han fikk i det minste leke med den vakre pappesken og da var han strålende fornøyd. 

 

Over til duften. Escada lanserer i August denne herlige nyheten Escada Joyful. En leken og nydelig duft som går inn i fast sortiment. Duften er delikat og lett med herlige noter av Solbær sorbet, Peoner og Florimoss. Mange av parfymene , spesielt sommerduftene er ofte spesielt søte. Jeg og mange flere elsker jo dette, men for noen kan det bli for søtt og kanskje tilogmed for barnslig duft. Om man kan bruke det ordet. Men denne syntes jeg det var mer voksen duft på. Etter min mening er det en ganske sterk duft, slik at det holder gjerne med en spray eller to. Avhengig av hvor kraftig duft du liker.  Det er en duft som holder gjennom hele dagen. Perfekt det!

#escada #blogg #sponset #sponsorpakke #overraskelse #parfyme 

 

Wallsticker på barnerommet

Selvom det var fryktelig rart å flytte Adrian inn på eget rom for 2 uker siden, så var det også godt på en måte. Både for han og for oss. Selv så føler jeg at både Adrian og jeg sover bedre nå. Den siste tiden på rommet vårt, så våknet han hele tiden og skulle ha pupp. Det gjorde at jeg ble veldig trøtt og tappet for energi. Nå sover han på sitt eget rom og får pupp om han våkner i 23-24 tiden, men ellers får han ikke før rundt halv 7 . Siden vi hadde vannskade på rommet hans, så tok det litt lenger tid enn planlagt å få det i orden. Men nå er det så og si ferdig. Skal bare få montert opp 3 hyller hvor jeg kan ha litt pynt. Rommet er hvitt, men med en vegg som bryter. Fargen på veggen som bryter heter Macchiato. Litt vanskelig å få ordentlig bilde av fargen på veggen. Men den passet iallefall perfekt. Vurderer å bruke den på en vegg på soverommet vårt eller eventuelt i stuen. 

Dessuten så elsker jeg wallstickeren som jeg har kjøpt. 

Wallstickeren til barnerommet er kjøpt hos etsy.com , letet også på Ebay. Men jeg syntes denne var helt perfekt.

For å komme direkte til selgeren jeg kjøpte av så kan du se HER (mange forskjellige typer)

Om du ønsker å se på nøyaktig den samme som jeg har, så finner dere den HER  . Jeg kjøpte Fabric og ikke Vinyl. Veldig enkel å påføre.

 

 

Var den ikke søt?

 

#baby #barn #barnerom #interiør #farger #maling #wallsticker #ugler #mammablogg #kult #vakkert #hjem #soverom #etsy

Lavkarbo ostekake

Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften. Vi bare prøvde oss frem og det uten å notere ned hvor mye vi brukte. Men i går laget jeg lavkarbo ostekake igjen og noterte ned det jeg brukte i min kake. Jeg vil anbefale å hele veien prøve seg frem med søtning. Bruk den søtningen du liker og har tilgjengelig. Når det gjelder mengden søtning, så er dette også veldig individuelt. Jeg selv ville ha litt sødme i bunnen, men toppen på kaken ville jeg ha en del syrlighet. Men ei heller for sur. Når svigermor og jeg laget ostekaken så brukte vi sukrinmelis og Steviosa. Steviosa er veldig søt, så den skal det brukes lite av. Det jeg hadde i skapet mitt var sukrinmelis og sukrin+, så jeg brukte dette. Men bruk akkurat den søtning du vil og smak deg frem om du ønsker det 🙂 Bunnen er av nøtter. Her kan du ha mange ulike kombinasjoner av nøtter, men jeg ønsket å bruke mandler og cashewnøtter. Da jeg er veldig glad i de. Det er ikke så mange som bruker kanel i bunnen, men det syntes jeg er supergodt i ostekake. 

I mitt lavkarbo kosthold så har jeg noe frukt innimellom. Derfor valgte jeg kiwi som pynt,  men om du ikke ønsker dette. Så kan du jo f.eks pynte den med bær. Som har mindre karbohydrater. Veldig godt med bær oppå også.

Bunn:

150 g Cachewnøtter uten salt (rosa pakning,står ofte med bakevarene i butikken)

150 g mandler med skall

1 ts kanel

100 g meierismør

1 ts sukrin +

1 ts sukrinmelis

Gele:

2 sitroner

vann

5 ts gelatinpulver

3 ts sukrin +

 

Topp:

200 g Philadelfia Orginal

Ett beger med Creme Fraiche

1 liten boks med kremfløte

1/4 ts vaniljepulver / frø fra vaniljestang (kan sløyfes)

2 ss sukrinmelis

2-3 ts sukrin +

 

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk nøttene, eller bruk stavmikser/blender. Jeg bruker en av delene som fulgte med min stavmikser min og jeg valgte å ikke kjøre så lenge at det ble fint mel, men at det ble igjen noen større biter med nøtter også. Så en omgang med fint og en omgang med litt grovere biter.  Smelt smøret og tilsett nøttene, kanel og søtning. Finn frem en rund kakeform og dekk gjerne bunnen med bakepapir. Ha blandingen i formen.  Stek på 200 grader i ovnen til den blir gyllen. Ca 12 minutter.    Avkjøl nøttebunnen.                                                  

2. Nå skal du lage Gelé. Press saften ut av 2 sitroner. Selv brukte jeg juicepresse. Tilsett vann i de pressede sitronene, slik at det blir 2,5 dl væske totalt. Kok opp sitronvannet og trekk av plata. Tilsett så gelatinpulver og rør rundt til det løser seg opp. Tilsett søtningen. La det kjøle seg ned, mens du  rører innimellom.

3. Bland sammen Philadelphia og creme fraiche i en bolle. Ha fløte, søtning og vaniljepulver i en egen bolle. Pisk dette til krem. Bland så osteblandingen og kremen sammen. Når geleen er kald, så kan du tilsette denne i blandingen og røre alt godt sammen. Smak gjerne og se om du ønsker å tilsette mer søtning i blandingen. Hell alt over nøttebunnen og sett det i kjøleskapet i noen timer, slik at det stivner. Pynt kaken din med ønsket pynt.

Jeg elsker ostekake, så det at jeg kan lage denne sukkerfri og lavkarbo er jo bare supert.

 

Liker du ostekake??


#kake #ostekake #sukkerfritt #lavkarbo #sunn #mat #kiwi #blogg #nam #kosthold

Syk av plommer?

Her har vi begge vært syke siden onsdag. Våknet natt til onsdag med skikkelige magesmerter og frysninger. Mads startet en time før meg. Jeg var redd det var omgangssyke og at Adrian skulle bli smittet. Han lå tett innat oss og ble ikke syk. Vi fant ut at det måtte være noe vi hadde spist.

Vi var på middag og fikk servert laks med grønnsaker i folie. Helt gjennomstekt. Så rart om det var den. De andre var ikke blitt syke. Vi tenkte på hva annet det kunne være. Plommer! Plommer var det kun vi som hadde spist. De lå fremme på fruktfatet, men har muligens ikke vært skylt.

Så her har vi enda magevondt, selv dag nr 5. Ikke vondt hele tiden nå, men det kommer og går. Minner om smertene da jeg hadde parasitter og lå på sykehus.

Jeg lovet ostekake, men har desverre ikke orket tanken på å lage det nå. Matlysten er ikke spesielt tilstede her om dagen. Kommer sterkere tilbake når dette herket er borte fra kroppen.

Denne karen er heligvis ikke blitt syk 🙂

Kan man virkelig bli så dårlig av plommer??hmmm

– 4kg på 2 uker

Da var min kjære og jeg godt igang med lavkarbo igjen og det føles så bra. Vi har ikke vært superstrenge. Vi kan gjerne spise litt frukt uten at det gjør noe for vektnedgangen. En halv potet går også fint. Men ellers har vi vært flinke. Jeg måtte rett og slett ta tak i kostholdet igjen nå. Jeg fikk så utrolig vondt i leddene mine når jeg spiste sukker og siden karbohydrater fungerer på samme måte, så måtte det også kuttes ned på. Det jeg tåler dårligst er sukker og hvetemel. Så det har jeg nå holdt meg helt unna. Det har resultert i at jeg har gått ned hele 4 kg på 2 uker 🙂 Hurra! Mads har gått ned nesten 5 kg, flinkingen.Det er jo så klart overflødig vann kroppen kvitter seg med også. Men jeg har også tatt mål av kroppen min og har allerede rukket å gå inn noen cm. Så jeg er storfornøyd. Gir meg bare enda mer motivasjon til å fortsette. Viktigst av alt er at smertene i leddene er borte. Jeg har våknet hver morgen de siste månedene med sterke smerter i flere ledd. Spesielt i fingrene. Noen dager var det så ille at jeg måtte få hjelp til å løfte opp Adrian og legge han til puppen. Det sier seg selv at slik går det ikke an å ha det. Jeg må bare innse at hvete og sukker er som gift for kroppen min. 

Var ute med noen venninner på Pigen i Drammen. Der bestilte jeg en nydelig biffsalat med wokede grønnsaker og salat. Det var Tzatziki og brød til, men jeg droppet brødet. Spurte om jeg heller kunne få litt pesto isteden. Og det var ingen problem. Det var et skikkelig godt måltid. Kommer garantert til å bestille igjen. 

Nå er lysten også veldig her for å starte å trene igjen!

Vi var i familieselskap når vi var i Bergen. Der ble det servert koldtbord, så det var jo perfekt lavkarbomat.  Til kaffen og kakene, så hadde vi med sukkerfri og lavkarbo vennlig ostekake. Den ble kjempegod. Så den kommer vi garantert til å lage flere ganger. De som følger meg charlottev1987 på Instagram har allerede sett bildet av kaken. Bunnen laget svigermor og jeg sammen, mens toppen laget hun. Pyntingen var felles. Vi bare prøvde oss frem med søtning, etter slik vi ville ha den . Litt syrlig, men samtidig spor av sødme. Jeg skrev selvfølgelig ikke ned, men jeg lover å komme med oppskrift på denne kaken neste gang den lages. Mulig vi skal lage den allerede til helgen. Så kanskje oppskriften er på bloggen innen en uke. Prøve på det.


Digg ostekake og det helt uten sukker.

I går (lørdag) hadde vi en dag med utskeielser, slik vi pleier å ha innimellom. Så da ble det indisk mat og is. Vi var på kino, men godis eller annen snacks hadde ingen av oss lyst på. Så da droppet vi det denne gangen. Når det er snakk om kun en dag med utskeielse, så merker jeg ikke noe til vondt i leddene. Heldigvis! 
 

Også må jeg avslutte med litt fra mammatilværelsen:)


Fått seg fin lekemate fra Nille. Både hos bestemor + bestefar og hjemme.


I farta!

Adrian er nå blitt 6 mnd gammel (05. aug). Han kravler seg rundt her hjemme etter lekene sine og snurrer masse rundt. Plutselig er han i andre enden av der vi la han og langt utenfor lekematen. Så nå var det på høy tid å montere trappegrind. Flink til å sitte har han også blitt. Prøver oss litt frem og lar han sitte veldig kort. Men nå sitter han utrolig stødig og det syntes han er kjempegøy. Full oversikt! Han har allerede rukket å få to tenner som er vokst veldig opp. Puppen på dagtid er det ikke snakk om. Da ligger han noen sekunder, før han biter skikkelig (auuuu). Så den har vi kuttet ut. På dagen får han flaske med morsmelk eller evt morsmelkerstatning. På kvelden/natta går det helt fint med puppen, så da slipper vi flaskestyr når han våkner på natten. 

Her om dagen fikk Adrian hilse på hest for første gang. Det var stor stas både for han og meg. Lenge siden jeg har sittet på hesteryggen nå.

I morgen er det mandag og jeg er klar for en ny uke med mye sunn mat. Skal også få lagt ut noe av maten vi spiser her på bloggen. For oppskrifter har det være flere som har etterspurt nå.

#lavkarbo #vektnedgang #helse #nedivekt