Shopping med lite penger

Ettersom jobben gikk konkurs i midten av november og jeg nå går arbeidsledig, så må jeg være flink med pengebruken. Jeg får heldigvis litt i dagpenger og har en liten deltidsjobb, men det er ikke like mye som en full lønn. Frem til jeg får meg en fast jobb igjen, så får jeg nøye meg med å bare kikke på klær og ikke handle. Fant ut at det var igrunn litt gøy å se for å få inspirasjon også 🙂 Her er noen bilder jeg knipset med mobilen når jeg var på “shopping”.

Mye fint!

New in

//Produktet er sponset//

 

Her om dagen fikk jeg en fin ullkåpe i posten fra Sheinside. Jeg har allerede rukket å bruke den masse. Elsker den nye kåpen min og spesielt den fine fargen på den. Den har ordentlige lommer og ikke bare pyntelommer. Og som jeg har sagt før så ville jeg alltid gått for en strl større enn du normalt bruker. Da jeg syntes størrelsene til sheinside er ganske små.

 

 
 

Du finner kåpen HER,Skjerfet er fra Glitter og vesken fikk jeg av ei venninde, så den er jeg usikker på.

 

Deilig med en skikkelig god ullkåpe i nydelig farge <3

 

#mote #sheinside #jakke #newin

Rabatt på 2XU Tights

Hei,                                                                                                                                                                           //Innlegget inneholde Affiliate lenker//

 

Husk å bruk rabattkoden når du kommer til kassen 🙂

Tenkte å tipse om et bra tilbud jeg benyttet meg av i dag. God rabatt på X-life nå! Nå som jeg er kommet skikkelig igang med treningen, så er det deilig med litt nytt og fresht treningstøy. 

 

Jeg fant ut at det var salg på 2XU Tightsene som jeg så lenge har siklet på. Det var nå kommet en ny farge som passet mitt ønske perfekt, nemlig fargen Baby Pink.


Jeg brukte rabattkoden 2XU15 og fikk dermed 15% rabatt på denne. Vet desverre ikke hvor lenge koden varer. De pleier ikke vare lenge, så jeg fortet med å bestille.

Du finner den HER

Jeg kjøpte også to andre treningsbukser som var på salg. 

De to siste var jo knallbillig. De er på salg og tilogmed i dag har de 20% ekstra rabatt på alle salgsvarer. Ved å bruke kode SALGSALG . Så Her kan du få masse fint treningstøy til en billig penge. Gratis frakt over 500kr og jeg har selv bestilt ifra X-life og de har veldig raskt levering. Kanskje julegavetips?

Denne tightsen finner du HER

Tightsen finner du HER 

Alle salgsvarer finner du enkelt HER

Gleder meg til å få pakken min <3


#mote #trening #kosthold #sunn #livsstil #treningstøy #klær

I`m alive

Forrige uke har vært en travel uke med jobb, trening og andre aktiviteter. Det er så gøy med treningen nå. Har kommet skikkelig igang. I går var jeg på spinning og det var så utrolig digg. Virkelig få svetta skikkelig ut og la kroppen jobbe skikkelig. Jeg trente masse spinning før, men det er mange år siden. Så skikkelig gøy å begynne igjen. Jeg trodde jeg skulle være utrolig støl og ikke klare å gå i dag, men merket ikke noe stølhet. Sikkert fordi jeg har fått trent en del de siste ukene. Jeg har også fått satt om trenings plan med ulike øvelser som jeg kan utføre med armen min. Hadde jo en scenebetennelse i den i mange år og endelig er den nesten helt bra. Men jeg kan få vondt om jeg belaster den veldig og styrke i armene eier jeg ikke lenger. Så forhåpentligvis går det bedre også med armen fremover.

 


Elsker den ekstra energien man får av trening. Det hjelper virkelig på nå i mørketiden.

I dag har vi hatt middagsgjester og vi serverte pinnekjøtt. Nam, jeg elsker det. Er så glad for at jeg ble introdusert for pinnekjøtt av Mads og hans familie. Vi bruker alltid trykkoker på pinnekjøttet og da blir det så utrolig godt. I fjor kom vi over pinnekjøtt på Rimi fra Matmestern. Og det samme kjøpte vi i dag. Det er så utrolig godt og masse kjøtt på. Og prisen på 98 kr kr er det iallefall ingen ting å si på. Så om du vil ha bra pinnekjøtt. Så kan jeg anbefale å kjøpe matmestern på Rimi. Det er gjennomsiktige poser, slik at du kan se til at det er masse kjøtt på stykkene du tar.


Masse deilig kålrabistappe.

Tok noen søte bilder av lille nissegutten Adrian i går. En fin fotoshoot fra Adrian sin første juletid.  Mammahjerte smelter <3 Er så glad i den lille skjønningen <3 


To gode venner. Holde nissen i handa.


Er så sykt. Dette bildet er akkurat som å se meg når jeg var liten. Veldig lik på mamman sin her <3

I morgen er det trening igjen og det blir deilig. Også er planen å få tatt et antrekksbilde til bloggen.

 

Ha en fin mandags kveld videre 🙂

 

#trening #pinnekjøtt #mat #nisse #mamma #mammablogg #baby #gutt #nissegutt