New in , babyblue

//Sponset topp//

OMG! Du vet det er på tide å formatere pc`n eller kjøpe ny når du bruker over 10 min på å åpne en nettside og enda lenger tid på en kort tekst til blogginnlegget. Jeg har prøvd i 2 uker nå, men pc`n og jeg er tydeligvis ikke helt på lag om dagen. Så da skjønner dere kanskje hvorfor det har vært litt dødt på bloggen om dagen? Jeg klarer selvfølgelig ikke formere (mente formatere) min kjære (les JÆVLA) datamaskin selv. Så det må jeg få hjelp av min kjære Mads til. Men da må jeg få lagret alle bilder ett annet sted og det er jo litt av en jobb.

Nok om den trege Pc`n min. I sommer dumpet det ned en pakke i posten. Det var en supersøt topp fra Sheinside.

Er det flere enn meg som er over 50 kg , men allikevel går i sommertøy som shorts, kjole og skjørt. Velkommen i klubben. Leste et sted at vi over 50 kg ikke burde gå i slikt. Ta nå på deg det sommertøyet du ønsker. Gi faen i de idiotene som mener noe annet. Amen!

Nå er jeg på min 3. restart av pc og har snart dratt av meg alt håret her. Så nå får dere nøye dere med bilder resten av innlegget. Kan heller ikke skryte av kvaliteten på mobilbildene denne gangen 😉 Sorry. Må lete etter laderen til speilrefleksen.

 

 


Toppen finner dere HER . Den koster nå rett under hundrelappen. Og som jeg sier om alle plagg jeg har fått sponset av Sheinside, så er plaggene mindre en vanlig i strl. Så er du i tvil, gå heller opp en strl, Det står mål på plaggene. Veldig kjekt å ta en titt på de først. Kinastørrelser!

Håper dere likte antrekket 🙂

#sheinside #antrekk #outfit #mote