Herlig middag på en flott sommerdag

Denne fine sommerdagen avsluttet vi med reker. For å slippe loff , så valgte jeg heller ostebrød som jeg kaller det. Det består kun av ost da! Veldig godt.

2 skiver oppå hverandre på et bakepapir i mikro til de bobler/blåser seg litt opp. Ca 3-4 min for min mikro.

#sommer #sol #reker #lchf #lavkarbo #middag #venner #norge

Deilig stromboli

I dag har jeg prøvd meg på noe helt nytt. Stromboli på lavkarbo vis 😊 Uten mel, gjær, sukker og melk. Jeg har sett flere har delt bilder av dette, men ikke turt å prøve det sel. Jeg er nemlig fryktelig dårlig når det kommer til baking. Det pleier ikke se like flott ut alltid😉 Men dette klarte jeg og det var supergodt. Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før?

Oppskrift var det Hege M som hadde delt på en Facebook gruppe som jeg er medlem av. Lavkarbogruppen Lukket heter den.

Ingredienser:1egg, 1/4 cup smør=57g, 2ss mandelmel, 2ss sesammel , 3ss kokosmel, 145 G revet mozarella + litt salt i deigen. Brukte sorte og hvite sesamfrø på toppen.

Fyll: valgfritt. Jeg brukte idun sukkerfri ketchup , ost og skinke + italiensk krydder, chicken and steak og pasta rossa . Fra Santa Maria.

Brukte slikkepott hele tiden. Fungerte supert.Smeltet smør. Rørte sammen egg og smør.blandet inn melet+salt .Tok så å smeltet 145g reven mozarella i en bolle og i mikro 1min, så rørte litt. Så et halvt minutt til i mikro. Tok deigen oppi den smeltede osten og rørte godt sammen. Bruk også hendene til å kna det godt sammen. Kjevle ut. Fyll på fyll, lag snitt og brett over fra annenhver side. Hadde på svarte sesamfrø og hvite sesamfrø. Stekte på 200gr i 15 min .

Smakte best med en gang den kom ut av ovnen. Kan fort bli tørr om den står for lenge ute.

Ble også godkjent av gutten min på 2,5 år. Nam nam. Kommer garantert til å lage igjen.